karman corman

piramses1982

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2018
880
493
33
son 1 yili kavgalarla ve tokatla gecen evliligim, baba evine donerek sona dogru gidiyor.
iyi kotu gecen yillarin bitiyor olmasi ile yalnizlik cukuruna dustum.
bir yandan da yalniz degilim, guvendeyim, ailem yanimda.
ozluyorum, iyi gunleri cok ozluyorum. ozledikce "gercekten bitti mi" duygulariyla altust olurken, yedigim tokatlari hatirladikca "bitmesi gerekiyor" dusunceleri ile kendime gelmeye calisiyorum.
hem yalniz olmayip yalniz hissediyor olmak, ayni zamanda "guven"de oldugumu, "evim"de oldugumu hissediyorum, ve bu ikilem beni daha da corba ediyor.
profesyonel destek aliyorum. yine de karman cormanim, darma dumanim.
cok cok severek evlenerek gelinen bu duruma inanamiyorum, dusundukce aklim almiyor, bu benim hayatim olamaz diyorum.
birgun biri beni uyandirsa ve "kabus gordun, uyan hadi, senin mutlu yuvan var merak etme" dese ve nefes alsam....

kıyamam yaa.. bu süreci kadınlar daha zor atlatıyor
en azından aılenız yanınızda, hayatınızda, bekarken bırakıp gittiginiz hayata tekrar dönüyorsunuz
kaldıgınız yerden devam edin
cocugunuz olmadan bosanmanız daha ısabetlı bır karar olmuş
olsaydı daha agır gecebılırdı..
atlatıp cok daha guzel bır hayata baslarsınız umarım..
2. evliligini yapıp mutlu olan, ilki evlilikmiymiş yaa diyen bir cok kadın var
umarim sizde gercek askı tekrar bulursunuz

Agir tavmalardan sonra böyle olur insan. Kendinize fazla yüklenmeyin. O eski günler bir cok kadini siddet iceren iliskilere geri cekiyor. "Düzelir..o günlere tekrar döneriz" düsünceleri ne kadar cok kadinin yanmasina sebeb olmustur kim. Bilir. Kendinize zaman taniyin

Şöyle düşünün siz değerlisiniz ve bu değerli insan güzel şeyler hakediyor evet üzüleceksiniz kolay olmayacak eskiyi arayacaksınız ama sonra bir gün her şey çok güzel olacak herkes gibi herkes kadar üzülüp çok çok mutlu olacaksınız

hicbir tokadindan sonra ozur bile dilemedi....psikolojik olarak bitirdi beni
Tam olarak onu mu özlüyorsun? Onunla geçen mutlu günleri özlemekten farkı yok bunun.

Ama hem zarar verdiğinin farkındasın, hem aklın bulanık. Stockholm sendromu gibi, bilmiyorum.

İyi düşündün, en yakın zamanda destek al.

Zaman herşeyin ilacı...

İyi anılarınız olmuştur elbette,hatırladıkça özlediğiniz...

Ama,seven,sayan,değer veren kişi el kaldırmaz...
Koruyup kollar,incitmez,kırıp dökmez...

Doğru karar verdiğinizi düşünüyorum...
Hakkınızda hayırlısı...
Geri dönüş olmaz umarım...

Back
X