- 16 Mart 2015
- 102
- 70
- 48
- Konu Sahibi nemli_bulut
-
15 aylik birr kizim var ve 32 haftalik da hamileyim. tibben spontan gebelik mumkun degildi ama hersey tip degilmis. ilk bebegim tup bebek zaten.
Yardim eden kimsem yok. Bundan cok da sikayetci degilim. uykumdan kesip biseyler yapmaya calisiyorum. peki ya dogum olunca ne olacak??? iki bebegime yetebilcek miyim? Onlari iyi yetistirebilcek miyim??? bazen yuregim sikisiyor.
temennim iki EVLADIMIN da Saglikli olmasi ama bazen vesveseler beni sarip sarmaliyor...
ne bileyim yazmak istedim... belki biraz anlasilabilirim...
benim kızlarımın da arası yakın. bu kadar olmasa da.15 aylik birr kizim var ve 32 haftalik da hamileyim. tibben spontan gebelik mumkun degildi ama hersey tip degilmis. ilk bebegim tup bebek zaten.
Yardim eden kimsem yok. Bundan cok da sikayetci degilim. uykumdan kesip biseyler yapmaya calisiyorum. peki ya dogum olunca ne olacak??? iki bebegime yetebilcek miyim? Onlari iyi yetistirebilcek miyim??? bazen yuregim sikisiyor.
temennim iki EVLADIMIN da Saglikli olmasi ama bazen vesveseler beni sarip sarmaliyor...
Allah razi olsun.Canım :)))
ben pek seviniyorum böyle haberlere, bebişler arasında fazla yaş olmadan büyüyük gitmelerine
gelen yavru rızkı bereketi sabrı ile gelecek hiççç tasalanma
Allah sana şimdiki gücünün on katını verecek aslanlar gibi büyüteceksin yavrularını
maaşallahhhh sana
Evlat hasreti ile yandim ben de okadar iyi biliyorum ki. drlar tup bebekle bile olmaz dediler bana. Rabbime sigindim guvendim. Asla sikayetci degilim kendimi yanlis anlatmisim sanirim. evlatlarima uzuluyorum ya anneleri olarak iyi uetistiremezsem diye.Allah'ın izniyle yetersin ikisine de. Kuzenimin üçüzü oldu. İkizleri, üçüzleri olanların işi daha da zor. Onların durumunu düşün bir de. Sen en azından birini bir yaşına getirmişsin. Allah herkesin yardımcısı olsun. Senden daha zor durumda olanları düşün bu vesveseler seni sarıp durduğunda.
Ne mutlu! Rabb'im sana evlat kokusunu, evlat sevgisini tattırmış. Olmayanlar şuan bu konunu okuduğunda keşke uykusuz kalsaydım da kucağımda bir bebeğim olsaydı diye düşüyordur. Allah olmayanlara da hayırlısıyla nasip etsin inşaAllah. Hamilesin diye daha duygusal düşünüyor olabilirsin.
Allah evlatlarınızla hayırlı bir hayat nasip etsin inşaAllah..
esim yardim ediyor sagolsun. haftasonlari temizlik yemek topluca halletmeye calisiyoruz. insallah saglikla Hayirla gelir ve ikisi de saglikla Hayirla buyur.Allah bağışlasın yavrularınızı, Kısmetiyle bereketiyle gelsin inşallah yeni minik.
Zor bir süreç sizi bekliyor ama en fazla bir sene. Sonra ikisi birbirine yetmeye beraber oyunlar oynamaya başlayınca rahatlarsınız.
Herşey mükemmel olmak zorunda değil, maddi durumunuz el verirse haftada iki gün yardımcı gelir çok rahatlatır sizi.
Temizlik pek önemli değil de iki bebeğe yetebilmek için güzel beslenmeniz gerekecek.
Allah yardımcınız olsun, inşallah sorunsuz bir bebek olup üzmez sizi minnak. Bebeğim 8 aylık ama özlemişim yeni doğan kokusunu:)
Insaallah Allah razi olsuntıbben mümkün olmayan şey olmuşsa bu mucizedir. olaya böyle bakarsan sen de daha sabırlı bir anne olursun daha da güzel ilgilenirsin çocuklarınla. eşin sana destek olursa her şey çözülür yoluna girer. en fazla biraz daha yorulursun ama emin ol o 15 aylık kızın bile sana çok yardımcı olacak doğumdan sonra.. sen sakin kalmaya çalış yeter..
kendimi yanlis ifade etmisim asla sikayetcoli degilim. bir saniye bile olmadim olmam da ama dedim ya ya onlara yetecek kadar iyi anne olamazsam. kizimin yemesi iyi degil malesef uyku duzeni de bazen suoer bazen degil. bunlar da dusunduruyor beni.İkiZ büyütüyolar en azından biri büyük ne güzel bi mucizen var şükret bence nzaman öyle geçiyor ki bi Bakmışsın ikiside okula başlamış senin yerinde olmak isteyen ne kadar kadın var olumlu düşün ,bebeğin iştahı uyku düzeni nasıl doğum dan önce odasını ayır kendi kendine uyumaya alışsın
oy oy oy bunlari duymak beni mutlu etti. Allah bagislasin masaallah hepsine..benim kızlarımın da arası yakın. bu kadar olmasa da.
18 ay ve 21 ay araları var.
3 üz gibi büyütüyorum.
zor ama çok güzel.
hayırla sağlıkla kucağına alırsın inşallah :)
Evlat hasreti ile yandim ben de okadar iyi biliyorum ki. drlar tup bebekle bile olmaz dediler bana. Rabbime sigindim guvendim. Asla sikayetci degilim kendimi yanlis anlatmisim sanirim. evlatlarima uzuluyorum ya anneleri olarak iyi uetistiremezsem diye.
sadece kizimi degil ikisine de yeterince vakit ayiramam diye korkuyorum.Kızını ihmal etmek ten korkuyorum demi
evet elinden geldigince...eşiniz yardımcı oluyor mu
sadece kizimi degil ikisine de yeterince vakit ayiramam diye korkuyorum.
evet elinden geldigince...
Yetersin tabiki benim iki çocuğumun arası 22 ay ve kimsem yok bulunduğum şehirde ama en büyük yardımcım eşim Bi kızım Bi oğlum var kızım şu zamana kadar gördüğüm en yaramaz çocuk inan ahlaksız huysuz Bi kız değil ama aşırı hiperaktif yerinde duramaz ilk zamanlar kardeşini kıskandı zarar da verdi hatta ama zamanla aştık oğlum şuan sekiz aylık ablasına bayılıyor ablasida onu güldürmek için sebeklikler yapıyor harikalar ucu bile istiyorum Bi kızım daha olsun hayalim benim en iyi arkadaşım kız kardesimm çünkü kızımında öyle olsun isterim15 aylik birr kizim var ve 32 haftalik da hamileyim. tibben spontan gebelik mumkun degildi ama hersey tip degilmis. ilk bebegim tup bebek zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?