Karmarisik iliski canim yaniyor

Sibellesibel

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2015
37
23
3
31
Merhaba kizlar, ill defa buraya geldim surekli okuyordum yazilanlari ama ilk defa birseyler paylasip yorumlarinizi almak istedim. Asigim, seviyorum ve canim yaniyor. 6 yil once tanistik, hersey ilk basta cok guzeldi fakat sonradan surekli kavgalar,ayrilmalar ve barismalar oldu. O kendinden cok emin, yakisikli ve ozguveni tavan yapmis bir aslan burcu. Ben duygusal dengesiz sevgi dolu bir terazi. Artik ne yapmam gerektigini ogrenmistim. Duygularimi cok belli etmeden sakin ve rahat davranmam getekiyordu cunku ne zaman ona yapissaydim o benden kaciyordu. 5-6 ay once ondan ayrildim. Ask , ilgi ve sefkat konusunda fikirlerimiz uyusmuyordu. Asiktim ama ayrildim seviyordum. Daha sonra baska birisiyle ciktim2-3 ay boyunca ama hicbirsey hissedemedim sikildim ondan. Bana cok ilgi gosteriyordu cok hosuma gidiyordu bana olan bagliligi...ama keske bu ilgi ondan degil de "ondan" gelseydi. Herneyse ayrildim bu cocuktan da ve yine aglamaya basladim ozlemeye basladim ilk askimi. Bir araya geldik , barisma givi degil sadece sanki hicbirsey olmamis gibi birkac gunlugunr zaman gecirdik benim yurtdisina gitmem gerekicek. Guzeldi yine hersey ta ki ben yine abartmaya baslayana kadar. Sevgi pitircigi oldugum icin butun sevgimi gosterdim yine ona agladim vs. Simdi yine sogumaya basladi ve bunu hissediyorum. Bana bir akil verin. Cok canim yaniyor onunla da onsuzda kalbim kan agliyor. Tesekkur ederim simdiden.
Merhaba kizlar , son gunlerim bu aralar yurtdisina gidicem. Surekli gidip gelmelerim olacak bu sekilde. Bu cocugu cok seviyorum. Ne yapmaliyim sizce ? Gerci her turlu uzuluyorum off...

Son düzenleme:
Nedir bu sürekli soğuma durumu ya?
Emin misin seni sevdiğine?
Bence kendi yoluna bakmalısın artık o kişiden hayır gelmez.
Ve duygularını çok açık şekilde yaşama, bazı şeyler kendine kalsın.
Nabza göre şerbet.

Haklisin da zor oluyor farkli davranmak. Duygulari disari vurmamak bana zor geliyor. Kendi yoluma gitme dusuncesindeyim ve sadece dusuncesi nedeniyle bile durduk yere aglayabiliyorum
Senden hoşlanıyor ama sana aşık değil. Egosunu okşuyorsun.

Sanirim haklisin

Kendimi gördüm gibi sanki herkesin hayatında bir "o" var sanırım... Kaç yıldır unutamadığım biri var benim de... Ondan sonra anca 1 yıl sonunda kendimi biraz toplayıp 2 ay kadar çıktığım birisi... Ondan ayrıldım ve gram üzülmedim çünkü hala "o"nu seviyormuşum anladım... Ama bizim tekrar bir araya gelme şansımız yok... Geçiyor mu bu ya ...

Çocuk size aşık değilse ağlasanız da üzülseniz de kendinizi parçalasanız da yapılabilecek hiçbir şey yok. İşe bu durumu kabullenerek başlamayı deneyin. Onun olağan hareketlerini aşka yontup boş yere kendinizi umutlandırmayın. İçinizde umut olduğu sürece bu takıntı devam eder.

Geçiyor ama biz geçmesini gerçekten istiyor muyuz? Asıl soru bu..

ben nedense bu hikayede ne sana ne aşık olduğun kişiye takıldım. sevmeden çıkıp gururunu incittiğin diğer erkeğe üzüldüm.
bu arada sana dönersek eğer, benim sevgilim de aslan burcu, hatta yükseleni "gözü dışarıda ve özgür" olarak tanımlanan yay burcu. fakat bana senin bahsettiğin aslandan daha başka davranıyor. "egoist" kısmına gelirsek evet doğrudur. ama egoist olmaları birine ilgi göstermelerine engel değildir. bunu söylemek istemem ama onca ayrılıp barışma olaylarından sonra ister istemez bi soğukluk oluşmuş olabilir.

Geçiyor ama biz geçmesini gerçekten istiyor muyuz? Asıl soru bu..

İstemiyoruz, kalbimiz anılarımızdan vazgeçmeye razı değil. O'nun yeri apayrı, dünya bir yana o bir yana. Bir de kafamız gerçek aşkın nasıl bir şey, o hislerin nasıl olduğunu unutmak istemiyor sanırım. Belki de belli bir kişiden çok o anki hislerimizi kafamız unutmuyor.

Tercüman oldunuz....

Doğru asıl soru bu... Ben sadece onun geçmesini istemedim onla olan o kadar güzel anıya kıyamadım ve sadece "o" geçmedi... Diğer herkes geçti ama o tek bi kişide takıldım kaldım ben de...

Aynı durumdayım. Belki onun aklına bile gelmiyorum, umrunda değilim ama kendimi kandırmak hoşuma gidiyor. Kendimi ümitlendirmek hayal kurmak ne bileyim..

Umarim geciyordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…