Karmaşa artık yoruldum

derin_elvinnn

Gülümse bitsin karanlık...
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2016
660
959
103
merhabalar. Hayatım karmaşadan ibaret kendimi bildim bileli.çok uzun ama kısaca anlatayım. Üniv den sonra yapılan ve 1 yılda biten bir evlilik.

Ardından 5 yıl sonra yapılan 2. Evlilik, 2 dünyalar tatlısı yavru, 5. Yılda aldatılarak boşanma. Bir travma daha atlattıktan sonra kendi isteğimle yaptığım 3. Evlilik.

İlk haftadan başlayan anlaşmazlıklar, şiddet, hakaret. Her hafta kavga. En son nisanda boğazımı sıkma ve nefessiz kalmama kadar giden şiddet. 2 kez uzaklaştırma aldırdım şu an ceza davası açıldı.

Ama yine 1 aylık görüşmeme sürecinin sonunda araya giren eski arkadaşlar, çocuklarımın baba dedikleri adamı(3. Eş) özlemeleri, tek başıma ne yaparım hayatta kaygıları ve açıkçası ne yaptığını da bilmezlik sonucu tekrar konuşmaya başlama durumu.

Evler ayrı şu an aynı evde değiliz, ama çocuklarım istedi diye 1 haftadır yine benim evime gelip kalmaya başladı. Ayrılmayı hiç istemedi karşı taraf zaten isteyen bendim, şiddete uğrayan bendim çünkü. Ailesi biz konuşmaya başladık diye benim ailemi aramış dün, babam çok tepki göstermiş haklı olarak.

Şu anki son durum şu; ailem onu seçersen bizi unut, insanın temel özellikleri değişmez o adam değişmez , kabul edersen ileride seni öldürmeye kalkar diyor. Aslında haklılar ama ah şu güçsüzlük, kolaya kaçmam, yalnızlığı bir kere daha göze alamamam.

Yoruldum artık karmaşadan, belirsizlikten , stresten.biliyorum kızanlar olacak bana işim mesleğim maaşım var, ekonomik sorunum yok. Belki ben de bir başkası bunları söylese kızar deli misin sen yol belli ayrıl derdim ama içinde olunca inanın çok zor . Yorumlarınızı bekliyorum.

Ne düşündüğümüzü ya da düşüneceğimizi söylemişsiniz zaten.

İlk okurken maaşınız yok zannetmiştim bu güçsüzlük filan yazınca oraya ama meğer gayet de işiniz varmış.
Ee bu güçsüzlük ne o zaman?
Koca olmadan yaşanılamıyor mu bu hayatta?
Bir de kocalarınızı toplasak bir "adam" etmezlermiş zaten.

Keşke diliniz bu kadar yanınca yoğurdu üfleyerek yeseydiniz de üçüncü evliliğinizi artık yapmasaydınız.

Neden güçsüzmüşsünüz, daha önce iki kere bu gücü bulmuşsunuz..çocuklarınız sizin boğazınızı sıkan adamla birlikte yaşamamalılar..lütfen silkelenin ve ailenizin sözünü dinleyin..onları silmeyin, yanlış tercih yapmayın..

Ailenizin arkanızda olması çok önemli gerçekten, bir sürü kadın hem çalışmadığı için hem de aileleri istemediği için boşanamıyor. Bu şansı değerlendirin lütfen, belki üçüncü boşanmanın stresi sarmıştır sizi, olabilir ama buradaki yorumlardan güç almaya çalışın en azından. Hayata bir kere geliyorsunuz ve onu huzurla yaşamak hakkınız. Evlatlarınız için de en iyisi öyle bir ortamdan uzakta yetişmek.

Hem çalışıyorsunuz, hem aileniz arkanızda, hem de kadın cinayetine gidebilecek bir psikopatla karşıkarşıyasınız, Hale’n soruyor musunuz?

Yanlış anlamayın kötü niyetle yazmıyor um ama haberiniz belki yok; erkeksiz de güzel yaşanabiliyor bu dünyada. Evlere temizliğe gidip 5 yetimini üniversite okutup evlendiren annleler de var. Adam gibi biri karşınıza çıkarsa duruma bakarsınız ama oksijen muamelesi yapmayın şu karaktersize.

Ekonomik özgürlüğün ve mesleğin varken cocuklarini böyle bir adamın yanında büyütme istegi neden ? Hemde ailen de destek verirken.
Aslında sosyal yaşamda çok iyi anlaşıyoruz. Ortak zevklerimiz var kitap, sinema, gezme gibi. Aynı işi yapıyoruz iş anlamında birbirimize destek oluyoruz. Ancak özel yaşam anlamında cinsellikten soğudum en baştan yaptığı hareketler yüzünden. Bir de tabi cinsel sorunları var, onların suçunu da benimle kapatmaya çalıştı. En büyük sorun da arkasına sığındığı, benim onun kadar cinsellik istememem, kavga sırasında senden iğreniyorum, sana birşey hissetmiyorum demem. Burdan yürüdü hatta beni aldatmakla bile suçladı.
Neden kafa karışıklığı derseniz, bir kere daha boşanmış olmak, tek başına çocuk büyütmenin tek başına hayata karşı savaşmanın korkusu belki de.
Yorumlarınız için çok teşekkürler. Beynimi açtınız doğru olanı yapmam gerek. Ailemi atamam güvenmediğim biri için.

Şiddete eğilimli olanların karısı barışma isteğini kabul etmedi diye, kendi öz çocuğunu öldüren baba(!)lar okuduk, duyduk daha önce. Bu insanda merhamet olsa size öyle davranmazdı, merhamet olmayan birinin çocuklarınızla aynı evde yaşamasına nasıl müsade edersiniz. Bu insan müsveddesi değişmez, sonra başınızı taşlara vurursunuz.

Çalışmıyorsunuz ve kendinizi birilerine muhtaç hissettiğinizi düşünmüştüm ama öyle değilmiş. Yolunuza bakın mis gibi yaşarsınız. Çocuklarınızın babası da değil zaten neden bu ısrar???

İşin var mesleği var aklın var hala da adamın sizi öldürmesini mı bekliyorsunuz anlamadım ki hiç mi evlatlarini düşünmüyorsun senin boğazını bugün sıkan yarın öbür gün çocuklarını sikar hiçte yalnız değilsin ayrıca çocukların var...

merhabalar. Hayatım karmaşadan ibaret kendimi bildim bileli.çok uzun ama kısaca anlatayım. Üniv den sonra yapılan ve 1 yılda biten bir evlilik.

Ardından 5 yıl sonra yapılan 2. Evlilik, 2 dünyalar tatlısı yavru, 5. Yılda aldatılarak boşanma. Bir travma daha atlattıktan sonra kendi isteğimle yaptığım 3. Evlilik.

İlk haftadan başlayan anlaşmazlıklar, şiddet, hakaret. Her hafta kavga. En son nisanda boğazımı sıkma ve nefessiz kalmama kadar giden şiddet. 2 kez uzaklaştırma aldırdım şu an ceza davası açıldı.

Ama yine 1 aylık görüşmeme sürecinin sonunda araya giren eski arkadaşlar, çocuklarımın baba dedikleri adamı(3. Eş) özlemeleri, tek başıma ne yaparım hayatta kaygıları ve açıkçası ne yaptığını da bilmezlik sonucu tekrar konuşmaya başlama durumu.

Evler ayrı şu an aynı evde değiliz, ama çocuklarım istedi diye 1 haftadır yine benim evime gelip kalmaya başladı. Ayrılmayı hiç istemedi karşı taraf zaten isteyen bendim, şiddete uğrayan bendim çünkü. Ailesi biz konuşmaya başladık diye benim ailemi aramış dün, babam çok tepki göstermiş haklı olarak.

Şu anki son durum şu; ailem onu seçersen bizi unut, insanın temel özellikleri değişmez o adam değişmez , kabul edersen ileride seni öldürmeye kalkar diyor. Aslında haklılar ama ah şu güçsüzlük, kolaya kaçmam, yalnızlığı bir kere daha göze alamamam.

Yoruldum artık karmaşadan, belirsizlikten , stresten.biliyorum kızanlar olacak bana işim mesleğim maaşım var, ekonomik sorunum yok. Belki ben de bir başkası bunları söylese kızar deli misin sen yol belli ayrıl derdim ama içinde olunca inanın çok zor . Yorumlarınızı bekliyorum.
Evlilige olan inanciniza hayran kaldim bosanmayin cunku 4.evliligi yaparsiniz yavrucaklar kime baba diyeceklerini sasirir..
kusura bakma maaşin var ailen var o iki cocuga ada kendini bi zahmet ..insan gibi yetistir sev sarmala boyle ask mesk derdiyle onlari saglikli yetistiremezsin..onlerinde siddete ugrarsan ne olacak..koca cok evlat kiymetli biraz mantik lutfen..

Belli ki eş seçiminde başarısızsınız. 3. eşiniz ilk haftadan bu kadar değişiyorsa ya tanımadan evleniyorsunuz ya da görmezden gelip.
2 tane çocuğunuz varken 40 kere düşünmeniz gerekirdi. Aileniz arkanızda, işiniz var. Dikkatinizi şiddet eğilimli eş yerine çocuklarınıza yöneltin derim. Huzurlu bir ortamda yaşamak hakları.

Back
X