Karmaşığım :(

Lonelypoet

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2016
2.196
1.573
53
41
Kızlar konularımdan belki bilenler var iki senedir hayatımda biri var. İkinci evliliğim olacaktı olsaydı. Belki de olacak bilmiyorum. Ama ben bu sıralar çok yoruluyorum. Hem oğlum hem işim vs. Derken, çok ilgi bekliyor. Adım başı naptığımı merak ediyor. Dersten yorgun argın çıkıyorum modum düşük oluyor dinlenince kendime geliyorum. Ama neden yazmıyosun neden aramıyorsun. Sürekli laf sokuyor. Gece uyuyakaldın iyi geceler demedin.Yok aşkımmm yazmadın aşkım yazdın bişey mi oldu. Yok sesin niye öyle beni sevmiyor musun vs vs bir sürü şey. Biliyorum çok seviyor ama ben her seferinde imalardan bıktım.Acaba bencil miyim? bi çarşıya çıkıyorum işim oluyor gittiğim bir yeri unutup söylememiştim diye trip attı.Mesajlaşırken, aşkım yazmadım diye tripler, yani yazışırken hiç normal konuşamayacak mıyım ben ya.Kafamı dinlemek istiyorum kızlar çok yoruldum. Dün akşamdan beri yazmıyor, ben de yazmıyorum biliyorum ki yine trip atacak bi akıl verin nolur

Saol canım. Etek giyme, şunu giyme bunu giyme bir sürü şey. Sadece ayrılsam falan pişman olur muyum diye çok korkuyorum

Ben de ikinci evliliğimi yaptım.İnan bana böyle şeylerle karşıma gelse yapmazdım.Daha dikkatli adım atmak gerekiyor çünkü.Bile bile bir hataya daha sürüklenmek istemiyor insan.Bundan sonra sadece huzur ve mutluluk arıyorum diyorsun iç sesinle.Ayrıl ayrılma diyemem ama iyi tart.Mutsuz olacaksan hiç girme bu işe.Gelmiş yaşım kaça,onsekizlikler gibi yok etek yok bilmem ne diyen adam istemem ben.Lisedemiyiz di mi?Olgun olsun,anlayışlı olsun,huzur versin.

Onun ilk evliliği olacak sanırım.
Ondandır.

Insan ne istediyini bilmeli guvrnmeli bu kisi siz hic ama.hic tanimiyor sevgiyi aski iki guzel.vumle.saniyor oysa askim.demek yerine.deyerli oldugunu hissettirse yaMadigin uyuya kaldiginda kiyamam sana cokmu yoruldun yazamadin dese trip atmasa seni azcik anlasa daha iyi olacak sanki dediyim.gibi bu kisi sizi tanimiyor bence senin ne istediyini bilmiyor guxel.cunlelerle devam.edeceyine az tanisa onem.verse innaki sen onada hayatada daha farkli bakacaksin

Insan ne istediyini bilmeli guvrnmeli bu kisi siz hic ama.hic tanimiyor sevgiyi aski iki guzel.vumle.saniyor oysa askim.demek yerine.deyerli oldugunu hissettirse yaMadigin uyuya kaldiginda kiyamam sana cokmu yoruldun yazamadin dese trip atmasa seni azcik anlasa daha iyi olacak sanki dediyim.gibi bu kisi sizi tanimiyor bence senin ne istediyini bilmiyor guxel.cunlelerle devam.edeceyine az tanisa onem.verse innaki sen onada hayatada daha farkli bakacaksin

Aynen öyle

Insan.karsisindakini tanirsa neyi neden yaptigini bilirse onu sikmaz onu bogmaz aksine onun hayatini guzellestiri bir kisiye seni seviyorum.demek yerine.sevdiyini hissettirmek.onemli uoksa askim canim.gibi krlimeler anlamsiz olur ve yine.diyorum.o seni sen onu tanimiyorsunuz hele.sen hic tanimiyirsun sadece onu kirmaktan incitmekten korltugun icin nerdyse kendi kisiliyinden vaz gevip onu istediyi gibi biri olmaya calisiyorsun

Çok garip ya benzer bir modelle ben de tanışmıştım,yaşı kaç bu adamın ?
Bir süre sonra insan boğulacak gibi oluyor ki siz evlilik falan demişsiniz bence kendinize yazık etmeyin.
35 e merdiven dayadık canım artık

Ergen tripleri resmen yA. Biz eşimle lisede sevgili iken bu tripleri atardı . Bence kendini ateşe atma . Demek aynı evde yaşasan daha ne tripler atacak gıcık oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…