• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karmaşığım :(

Insan.karsisindakini tanirsa neyi neden yaptigini bilirse onu sikmaz onu bogmaz aksine onun hayatini guzellestiri bir kisiye seni seviyorum.demek yerine.sevdiyini hissettirmek.onemli uoksa askim canim.gibi krlimeler anlamsiz olur ve yine.diyorum.o seni sen onu tanimiyorsunuz hele.sen hic tanimiyirsun sadece onu kirmaktan incitmekten korltugun icin nerdyse kendi kisiliyinden vaz gevip onu istediyi gibi biri olmaya calisiyorsun
Olmaya çalışmayacağımı hep belli ettim kaybetmekten korkup bi kaç gün değişti sonra yine aynı devam etti biliyor kendim olduğumu o yüzden kaybetmemek için mi neden artık trip yapıp kendini acındırıyor

Ergen tripleri resmen yA. Biz eşimle lisede sevgili iken bu tripleri atardı . Bence kendini ateşe atma . Demek aynı evde yaşasan daha ne tripler atacak gıcık oldum :duduk:
Bide oğlum var hadi derse oğlunla ilgileniyorsun hep diye dimi aklıma neler geliyor

Bide oğlum var hadi derse oğlunla ilgileniyorsun hep diye dimi aklıma neler geliyor
Tabi canım daha neler neler bir an düşündüm beynim yanmaya başladı. Ben bunu yaşasam fenalık geçiririm

Valla maaşlı kadınsan ve garanti işin varsa evlenmek için kırk takla atıyor belli ki..
Şimdi böyle yapıyorsa ileride ne yapar...
Kaç yaşında insan Yeni yetmelet gibi böyle sıkboğaz ediyorsa...
Heleki evladı olan kadına saygısı olsa çocuktan beter liseli tripleri çekmez
Aklını başına devşir bacım
İlk evliliğin boşanmayla sonuçlanmış
Gözünü aç azcık bundanda hayır bekliyorsan
Diyecek bişi yok Allah yardımcın olsun

Olmaya çalışmayacağımı hep belli ettim kaybetmekten korkup bi kaç gün değişti sonra yine aynı devam etti biliyor kendim olduğumu o yüzden kaybetmemek için mi neden artık trip yapıp kendini acındırıyor
Senin merhametinden faydalaniyor o yuzden bu sekilde davraniyor sen kisliyinden durusindan taviz berme seni sen yapan kisiyin unutma ve birde soyle.dusun evlisiniz ve o size evin icinde trip atiyor konus.uyor ilhilenmiyor kusuyor o ev cekilme ya sen sen ol ayagini saglam at

Bana ailem karışmıyor zaten açık giyinen biri de değilim bilirim kendimi. Başlarda hoşuma gidiyordu sahiplenişi ama artık bunalıyorum

birinin kıyafetine karışmak demek sahiplenmek değil ki.

Hep ikinci evliiğini yapacak insanların daha bir eyvallahı olmamalı, daha net olmalılar diye düşünürüm.
Birincide tecrübesizlik, gereksiz enerji yoğunluğu falan birçok şey görmezden gelinebiliyor ama ikincide tempo olarak değil de ruh hali olarak daha sakin bir ilişkiyi hak ediyorsunuz.
Hele ki kimsenin oğlunuza harcayacağınız enerjiyi de zamanı da çalmasına izin vermeyin.

Adam özgüvensiz. Genelde kadın naz yapar, erkek de kadının nazıyla oynar derler. Burada iş tersine dönmüş.

Back
X