Karmaşık bi ilişki ..

Issız adam triplerine girmiş herhalde. Boşverin bu dengesiz tipleri, yolunuza bakın. Sizi mutlu edecek biriyle istediğiniz ilişkiyi yaşamanız için bu ayrık otlarını hayatınızdan çıkarıp yer açmanız lazım.

2 aydır konuştuğum biri var sevgili değiliz . Sürekli benden Zaman istiyo bu tür konulara girince . Arkadaş da değiliz sevgilide bu durum gerçekten çok kötü ne şekilde davrancamı bilemiyorum ona . Kendisine bunu söyledim oda farkında üzüldüğümün whatsappa girip saatlerce çevrimiçi tabi bu arada yazmıyo ara ara yazmaya başladı . Daha önce yaşadıklarından dolayı korkuyormuş vs bir sürü bahane söylüyo . Bende dayanamadım bu şekilde devam etmesini istemiyorum gibi şeyler yazdım . Can'ına minnet gitmemi bekliyodur kendisi vicdan yapar terketmez vs diye düşünüyodum . üzdüm farkındayım sende çok üstüme geliyosun dedi kızlar 2 ay oldu sizce yanlış mı yapıyorum benim duygularımı biliyo başkalarının resimlerini beğeniyo insta da bende ister istemez kıskanıp tavır yaptım . Beğendiği de bundan hoşlanan biri ama şuanda başkası varmış daha önce duygusal anlamda yaklaşmış bizim ki istememiş kalkmış bide istemdeği kızın resmini beğenmiş saçma değil mi bu .yüz yüze konuşalım dedi ne zaman görüşcez dedim bu Aralar çok yoğunum ddi . Arycam seni konuşcaz net olarak dedi hala kaçamak cevaplar hala net konuşmuyo hayatına tam olarak almıyo beni kaybetmekte istemiyo gibi amacı ne anlamadım . Ben bitsin bu saçmalık diyorum açıklama yapmaya kalkıyo bitirmkte istemiyo . Sizce ne yapmalıyım heryerden silip engellemek koyar mı sizce hiç birşey söylemek istemiyorum artık . Bu arada akşam Arycam dedi aramadı . Nedir bunun amacı ::KK43:((

böyle ortada ne olduğu belli olmayan ,
orda burda begeni yapıp ,
ne hissettiğini bilmeyen ,
kendini duygularını tanımayan bu şahıstan biran önce hafiften köşeyi dönerekten sıvış

yogurda bile cacık olmaz bundan

Bu erkeklerin de çok üstüme geliyorsun bahanesi sıktı artık ha sanki onlar dört dörtlük de biz boşuna üstüne geliyoruz.

Bu adamdan hayır gelmez. Sallıyor seni gayet açık ve net, hatta bariz yedekte tutuyor. Bir insan whatsapp'ta çevirimiçi ise mutlaka biriyle yazışıyordur yani, öyle açık kalmıştır, açık unutmuştur olayı falan yok. Ben bariz denedim annemin telefonunda, yazdığın an çevirimiçi'sin, 10 sn kadar yazmazsan, bak programda kalsan bile 10-20 sn civarı yazmazsan hemen "son görülme..." yazısı falan çıkıyor. Çevirimiçiyse ve sana yazmıyorsa başkasına yazıyor, bu yani olay. Uzaklaş bundan, bişey de söyleme. Bas engeli gitsin, kafan rahat eder. Ben teknolojiye çok ilgi duyduğum için bu whatsapp olayını öğrendim anneme öğreteyim derken. Ama insanı hasta eder yani, çevirimiçi ama bana neden yazmıyor falan diye diye.

istemem yan cebime koy mantığıyla sizi yedeklediği çok açık.Sizinle olan görüşmesine bir isim koymaktan çekinen bi adama hala varlığınızla devam etmeniz de ayrıcaçok enteresan.olmuyosa meşgul etmesin yani biraz net olun 2 aydır görüşmek neyin nesi.Zaten ya baskasına ilgisi var ama olmazsa bu kızla görüşürüm diyor yada biraz onla konuşiyim biraz bunla ama adınıda koymıyımki kafam rahat olsun diyor baskada bi açıklaması yok yani.

İlk iki cümleyi okudum o yetti. Başkası var fanfinifon yapıyo sürekli watsaptaysa..

Kaç yaşındasın bilmiyorum ama bizzat tecrübe etmiş biri olarak yazıyorum.Bundan 3 sene öncesine kadar aynı anlattığın tip bir adam için 4 senemi bütün üniversite yaşantımı harcadım.Ne zaman uzaklaşsam istemiyorum artık desem bir şekilde benle barışır sonra yine yapacağını yapardı.Benle konuşmaz milleti beğenir onlarla gezer tozar ben çıldırırdım.Her seferinde de ben onu zorluyormuş olurdum falan.En sonunda ama düşün 4 sene sonunda arkadaşıyla konuşurken arkasındaydım görmedi beni ve şunu söyledi hera iyi hoş da onunla gerçekten sevgili olsam diğer kızlar bunun sevgilisi var diyip benimle görüşmek istemiyorlar bende o yüzden böyle idare ediyorum!!Ben bunu duyduktan sonra herşeyi sildim.Bu adamların mantığı bu.Çantada keklik olsun diğer kuşlara bakayım.Canım isterse görüşürüm bir yerde beklesin ben hazır değilim diye yuttururum.Çok acı çekersin.Direk uzaklaş kusura bakma senin nazını bekleyemem de çek git.Emin ol 2 hafta üzülür sonra yoluna bakarsın.

İstemem yan cebimde kalsın modunda tutuyor seni. Hemen uzaklaş arkana bile bakma en sevmediğim tipç

Hiç beklentiye girme ve arayıp sorma, senle ilgili düşüncesi varsa o arar niyetini belli eder yani, zaman tanı falan da benim bileceğim iş dersin, sana bir güvence vermemiş sonuçta sen de bu arada karşına çıkan taliplerinle görüş :)

2 aydır konuştuğum biri var sevgili değiliz . Sürekli benden Zaman istiyo bu tür konulara girince . Arkadaş da değiliz sevgilide bu durum gerçekten çok kötü ne şekilde davrancamı bilemiyorum ona . Kendisine bunu söyledim oda farkında üzüldüğümün whatsappa girip saatlerce çevrimiçi tabi bu arada yazmıyo ara ara yazmaya başladı . Daha önce yaşadıklarından dolayı korkuyormuş vs bir sürü bahane söylüyo . Bende dayanamadım bu şekilde devam etmesini istemiyorum gibi şeyler yazdım . Can'ına minnet gitmemi bekliyodur kendisi vicdan yapar terketmez vs diye düşünüyodum . üzdüm farkındayım sende çok üstüme geliyosun dedi kızlar 2 ay oldu sizce yanlış mı yapıyorum benim duygularımı biliyo başkalarının resimlerini beğeniyo insta da bende ister istemez kıskanıp tavır yaptım . Beğendiği de bundan hoşlanan biri ama şuanda başkası varmış daha önce duygusal anlamda yaklaşmış bizim ki istememiş kalkmış bide istemdeği kızın resmini beğenmiş saçma değil mi bu .yüz yüze konuşalım dedi ne zaman görüşcez dedim bu Aralar çok yoğunum ddi . Arycam seni konuşcaz net olarak dedi hala kaçamak cevaplar hala net konuşmuyo hayatına tam olarak almıyo beni kaybetmekte istemiyo gibi amacı ne anlamadım . Ben bitsin bu saçmalık diyorum açıklama yapmaya kalkıyo bitirmkte istemiyo . Sizce ne yapmalıyım heryerden silip engellemek koyar mı sizce hiç birşey söylemek istemiyorum artık . Bu arada akşam Arycam dedi aramadı . Nedir bunun amacı ::KK43:((
adam size boşlukta geliyor
takılıyor yani
isteyen erkek yanınızda olur bahaneler üretmez
bu aşamalardan biz de geçtik:KK45::KK45:

yedeksin canım, hemde bayaaa bi yedek böyle. Nasıl anlamıyorsunuz bunu? Kafası mı karışıkmış şehzademizin, zamana mı ihtiyacı varmış? Özel günlerindemiymiş yoksa? Bu adamları adamlıktan çıkarıp ne ara cinderella moduna soktuk biz ya? Sıyrılın şu kendini hint kumaş sanan sivri zekalılardan.

her ıkınız de kaç yaşlarındasınız canım :)

nolcak sorumluluk olmadsan gexzeym tozayım lay lay sonra bye

Back
X