- 22 Ağustos 2016
- 2.196
- 1.573
- 53
- 41
- Konu Sahibi Lonelypoet
Kızlar, sürekli kendimi diğer iş arkadaşlarımla kıyaslıyorum, sürekli yetersizlik duygusu yaşıyorum kendimi çok eleştiriyorum nasıl baş edicem bilemiyorum 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamamlıyorum ama biri benden fazla birşey yapınca kendimi yiyip bitiriyorumBir çoğumuz yaşıyor zaten aynı olayı.
Verilen görevleri başarı ile tamamlıyor musun ona bak sen.
Yapmam gerekeni yapıyorum canım ama anaokulundayım ve veliler başka bi öğretmen yaptı bizim sınıf onu da yapsın vs vs diyince işte elimde olmadan canım sıkılıyorNiye ne gerek var? Fazla yapan yapsın boşversene, sen yapman gerekeni yap, gerisi için de kendini yorma boşuna bence.
Yapmam gerekeni yapıyorum canım ama anaokulundayım ve veliler başka bi öğretmen yaptı bizim sınıf onu da yapsın vs vs diyince işte elimde olmadan canım sıkılıyor
Aynen canım riskli konu demişken benimöğrenciler en küçük yaş grubu en üst yaş gezisini bekliyorlar meselaohoo öğrenmen gereken çok şey var, velilerin her söylediğini kafaya takarsan psikiyatri kliniğinde bulursun kendini... bence tecrubeli iyi niyetli meslektaşlarına danış bu konuları, sadece yapman gerekenleri yapıp, sana mantıklı gelenleri yapıp, geri kalan için ağırlığını koy, yoksa sana saygı duymazlar.. Riskli konulara hiç girme derim
Aynen canım riskli konu demişken benimöğrenciler en küçük yaş grubu en üst yaş gezisini bekliyorlar mesela
Ahh keşke herkes senin gibi olsa.Bi öğrencimin tırnağının ucu acısa haber veririm o derece titizim bilirler ama onu görmeyip eksik arıyorlar canım sıkılıyorbence ağırlığını koymalı biraz dominant olmalısın, ben öğretmen değilim veliyim, ben veli olmama rağmen velilerin saçma sapan isteklerinden baygınlık geçiriyorum yıllardır sen düşün yani
Ahh keşke herkes senin gibi olsa.Bi öğrencimin tırnağının ucu acısa haber veririm o derece titizim bilirler ama onu görmeyip eksik arıyorlar canım sıkılıyor
Biraz da ortam önemli canım bizim okulda malesef gösteriş te var kıyaslama yapıldığından herkes göstermelik yapıyor yani çocuklar yararlanmış yararlanmamış önemli değil etkinlik yapılsın millet görsün diyebizim ilk okul öğretmenimizin taktiği şuydu, velilere tamam kendiniz yapın edin kendiniz karar verin beni de davet ederseniz gelirim derdi, elini hiç bişeye sürmez, bi sorun olursa da siz kendiniz istediniz yaptınız banane modunda takılırdı, yani herşeye veliler karar verirdi güya, kendi de aba altından yönlendirirdi![]()
Biraz da ortam önemli canım bizim okulda malesef gösteriş te var kıyaslama yapıldığından herkes göstermelik yapıyor yani çocuklar yararlanmış yararlanmamış önemli değil etkinlik yapılsın millet görsün diye
Canım öyle bir şey yapıcaktım yani onlar organize etti bu kez de müdür onaylamadı arada kaldımemin ol herkes öyle, başka şehirlerde başka veliler farklı değil yani inan, sınıf annesi ve yardımcısından destek alıp onları isteklerin doğrultusunda yönlendir, diğer velileri onlar organize etsin, yoksa başa çıkmazsın yani, ekstra bişeyler yapmak istemiyorsan da açık açık belli etmelisin bence, müfredatta yok de, buna iznim yok yetkim yok falan, yani akışta olmayan ekstra bi gezi koyup niye başını belaya sokasın ki, istiyorlarsa kendileri organize etsin
Rekabetle ilgisi yok canım aynı imkanlardan öğrencileriminde yararlanmasını istiyorum benim burda hiç bir çıkarım yok istesem yapmam yapma zorunluluğu yok ama olmaz bu işten para kazanıyorsamRekabet duygularıyla mi yetistiniz?
Elinden geleni yapiyorsan gerisini cok kasma bence, her talebi karsilayamazsin, herkesin yaptığını da yapamazsin. Ben de öğretmenim kendi cizgim var baya da talep var yetişemiyorum. Bizim gelinimiz de ana sinifi öğretmeni. Öğretmen arkadaslarim beni ararlar fikir alirlar genelde. Kimse yapiyor diye kasmam kendi duzenimi benimsedim. Sizin mufredatiniz vardir degil mi ana okulunun kendi mufratadi uyulmasi gereken onlari tamamliyorsan ek olarak da bonus seyler yapıyorsan kendini de fazla yipratma.sRekabetle ilgisi yok canım aynı imkanlardan öğrencileriminde yararlanmasını istiyorum benim burda hiç bir çıkarım yok istesem yapmam yapma zorunluluğu yok ama olmaz bu işten para kazanıyorsam
Canım teşekkür ediyorum ilgilenip yazdığın için tabiki müfredat dahilinde şeyler istediklerim ama bilirsin yaparak yaşayarak öğrenme kadar güzeli yokElinden geleni yapiyorsan gerisini cok kasma bence, her talebi karsilayamazsin, herkesin yaptığını da yapamazsin. Ben de öğretmenim kendi cizgim var baya da talep var yetişemiyorum. Bizim gelinimiz de ana sinifi öğretmeni. Öğretmen arkadaslarim beni ararlar fikir alirlar genelde. Kimse yapiyor diye kasmam kendi duzenimi benimsedim. Sizin mufredatiniz vardir degil mi ana okulunun kendi mufratadi uyulmasi gereken onlari tamamliyorsan ek olarak da bonus seyler yapıyorsan kendini de fazla yipratma.s