Merhaba kk,
26 yaşındayım ve benden 7 yaş büyük biriyle 3 buçuk aydır görüşüyorum. Her şey çok güzel gidiyordu. Başından beri ciddiydik ve yarın annemle tanışmak icin bize gelecek. (Babamla annem ayrı ve babamla ilgimiz yok.) Şimdi durumu artı ve eksileriyle anlatıcam ve lütfen bana ne yaomam gerektiği hakkında yardımcı olun.
Her şey 3 ay içinde çok hızlı gelişti farkındayım. Benim doğuya atanma şansım düşük de olsa var, o ise özel sektörde... Başta bunu söyledim ama o her seye rağmen bırakmak istemediğini, çok sevdigini ve doğudaki görevimin 4 yılın hemen geçeceğini söyledi ve git gel yaparız dedi. Ben ikna oldum tamam dedim.
Burada konu paylaşmıştım basenlerime bakıp roberto carlosun bacağına benzetmişti. Çok bozuldum. Kendine ince bacaklı birini bul o zaman dedim. Özür diledi günlerce... Tamam dedim
Geçenlerde onunla bulusucaktik bir gün öncesi sözlestik. Bulusacağımız gün ablası doğum için hastaneye gitti. Bebeğin akciğerleri gelismemis. Erken doğum riski vardı. Ben ablasının yanındadır buluşmaya gelemicek diye düşünürken o arkadaşıyla buluşmuş. Bana hiçbir sekilde haber vermeden. Ona da çok bozuldum. Günlerce trip yaptım. Güya arkadaşı hastanenin yakınlarındaymış öyle buluşmuşlar. Bari bulusamayacagiz diye haber verseydin dedigimde biz insallah buluşuruz diye konuşmuşuz ve kesinlestirmedigimizi söyledi. Yine özür diledi ve tamam dedim.
Instangramdan takipçilerinden bir kişinin çıktığını gördüm. Zaten takipcileri çok az olduğu için kim olduğunu hemen buldum. Kızın profiline girerekekran görüntüsünü aldım ve ona attım. Bu kız senin takibi bırakmış ve takipçilerinden çıkarmış dedim. Bir iki kere arkadaşının yanında gördüğünü ve takibi bıraktığını umursamadığını söyledi. (Kız çok güzel) Belki gereksiz kıskançlık yaptım ama o kızın kim olduğunu merak ediyordum. Benim ona güvenmediğimi söyledi. Babam annemi aldatmıştı ve bu konularda çok hassas olduğumu biliyor. Her insanın babam gibi olmayacağını ve ona güvenmem için annemle tanışmak istedi. Annemle tanışırsa ona karşı bakış acımin değişeceğini ve ona tam anlamıyla güvenebileceğimi söyledi. Ben de kabul ettim ve yarın bize gelip annemle tanışacaklar.
Olumlu yanları ise beni arayıp sormasi, sevdiğini söylemesi, özel günleri unutmaması ve özel günlerinin dışında da hediye alması ve benimle ciddi düşünmesi.
Fakat son bir haftadır eskisi gibi değil sanki. Yine mesajlasiyoruz, arıyor, soruyor ama eskisi kadar değil. Normalde her gün akşam arardı. Bu hafta sadece dün aradı. Napiyorsun ne ediyorsun doye konuşup kapattık. Önceden olduğu gibi bana güzel sekilde hitap etmiyor, sevgi sözcükleri söylemiyor. Ben dersem anca öyle söylüyor. Daha önce haftada en az 3 kez buluşurduk simdi haftada bir kez buluşuyoruz. Bu iliskilerde normal mi?
Biraz uzun oldu sanırm. Şimdi yarin annemle tanışacaklar. Artıları ve ekşileriyle yazdım. Nasıl bir yol izlemeliyim? Şimdiden teşekkür ederim.