Karmaşık Durumlar ve Duygular...

Kafanfilm000

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2016
676
529
103
Merhaba kk,
26 yaşındayım ve benden 7 yaş büyük biriyle 3 buçuk aydır görüşüyorum. Her şey çok güzel gidiyordu. Başından beri ciddiydik ve yarın annemle tanışmak icin bize gelecek. (Babamla annem ayrı ve babamla ilgimiz yok.) Şimdi durumu artı ve eksileriyle anlatıcam ve lütfen bana ne yaomam gerektiği hakkında yardımcı olun.

Her şey 3 ay içinde çok hızlı gelişti farkındayım. Benim doğuya atanma şansım düşük de olsa var, o ise özel sektörde... Başta bunu söyledim ama o her seye rağmen bırakmak istemediğini, çok sevdigini ve doğudaki görevimin 4 yılın hemen geçeceğini söyledi ve git gel yaparız dedi. Ben ikna oldum tamam dedim.

Burada konu paylaşmıştım basenlerime bakıp roberto carlosun bacağına benzetmişti. Çok bozuldum. Kendine ince bacaklı birini bul o zaman dedim. Özür diledi günlerce... Tamam dedim

Geçenlerde onunla bulusucaktik bir gün öncesi sözlestik. Bulusacağımız gün ablası doğum için hastaneye gitti. Bebeğin akciğerleri gelismemis. Erken doğum riski vardı. Ben ablasının yanındadır buluşmaya gelemicek diye düşünürken o arkadaşıyla buluşmuş. Bana hiçbir sekilde haber vermeden. Ona da çok bozuldum. Günlerce trip yaptım. Güya arkadaşı hastanenin yakınlarındaymış öyle buluşmuşlar. Bari bulusamayacagiz diye haber verseydin dedigimde biz insallah buluşuruz diye konuşmuşuz ve kesinlestirmedigimizi söyledi. Yine özür diledi ve tamam dedim.

Instangramdan takipçilerinden bir kişinin çıktığını gördüm. Zaten takipcileri çok az olduğu için kim olduğunu hemen buldum. Kızın profiline girerekekran görüntüsünü aldım ve ona attım. Bu kız senin takibi bırakmış ve takipçilerinden çıkarmış dedim. Bir iki kere arkadaşının yanında gördüğünü ve takibi bıraktığını umursamadığını söyledi. (Kız çok güzel) Belki gereksiz kıskançlık yaptım ama o kızın kim olduğunu merak ediyordum. Benim ona güvenmediğimi söyledi. Babam annemi aldatmıştı ve bu konularda çok hassas olduğumu biliyor. Her insanın babam gibi olmayacağını ve ona güvenmem için annemle tanışmak istedi. Annemle tanışırsa ona karşı bakış acımin değişeceğini ve ona tam anlamıyla güvenebileceğimi söyledi. Ben de kabul ettim ve yarın bize gelip annemle tanışacaklar.

Olumlu yanları ise beni arayıp sormasi, sevdiğini söylemesi, özel günleri unutmaması ve özel günlerinin dışında da hediye alması ve benimle ciddi düşünmesi.

Fakat son bir haftadır eskisi gibi değil sanki. Yine mesajlasiyoruz, arıyor, soruyor ama eskisi kadar değil. Normalde her gün akşam arardı. Bu hafta sadece dün aradı. Napiyorsun ne ediyorsun doye konuşup kapattık. Önceden olduğu gibi bana güzel sekilde hitap etmiyor, sevgi sözcükleri söylemiyor. Ben dersem anca öyle söylüyor. Daha önce haftada en az 3 kez buluşurduk simdi haftada bir kez buluşuyoruz. Bu iliskilerde normal mi?

Biraz uzun oldu sanırm. Şimdi yarin annemle tanışacaklar. Artıları ve ekşileriyle yazdım. Nasıl bir yol izlemeliyim? Şimdiden teşekkür ederim.

Bence acele etmeden biraz daha tanımakta fayda var derim.Annenizle tanışacak olması sizi yanıltmasın aa bu insan ailemle tanışıyor beni asla üzmez diye düşünmeyin iyice tanımadan karar vermeyin.

annenle tanışması bence iyi olur annen objektif bakar ve eğer davranışlarında beğenmedikleri olursa söyler. tanışması zaten hemen evlenme durumuna gelmesin ama tanıyın çok iyi bazı şeyleri görün. erkekler bazen umursamaz olabiliyorlar bizim kadar takılmıyorlar olaylara

Ben mi çok pipirikliyim diye düşünüyorum. Hemen evlilik söz konusu olamaz zaten daga zamanı var. Bakalım annemin yorumu ne olacak merak ediyorum

Annenle tanıştıktan sonra anneninde fikirlerini alırsın biraz daha incelersin sonrasında 3 ay çok kısa bir süre acele etmeyin insanlar yıllar geçirse bile tam anlamıyla tanıyamıyorlar birbirlerini.
Sevgilinle de bunları açıkça konuşabilirsin neler oluyor diye bir de ona sor fakat ben takipçi olayını falan ciddi abartı buldum .

sağlam pabuç gibi durmuyor biraz daha tanıyın derim. belki yaşından ötürü bilemiyorum, olgunlaşmamış gibi geldi bana. yaş farkını hafife almayın

Takipçi olayını gerçekten çok abarttım. Konuşmayı denicem

3.5 ay annenle tanistirmak icin cok erken degil mi? Daha tam tanimadan ciddi dusunuyoruz demek icin de erken degil mi?
Annenle tanismadi da adamin cok guvenilir oldugunun gostergesi degil.
Instagramini takip etmek cok sacma olmus. Adamin da cok totosunu kaldiriyorsun boyle gereksiz kiskancliklarla. Bu arada kaybetmekten korkma. Neden korkarsan basina o gelir. Eger saglam bir iliski ise bitmez zaten.

19 yaşında heralde erkek arkadaşınız. Çok genç bir yaş olgunluk ve ciddilik beklenilmez diye düşünüyorum. Hayatının çok başında baharında, kafasına göre takılıyor gibi geldi bana. Temkinli olun bence çok kaptırmayın kendinizi

Erkek arkadaşım 33, ben 26 yaşındayım. Insanlar yas olgunluğuna göre davranmıyor demek ki

4 sene hemen geçmez
Ve daha 3.5 ay olmuş bu kadar kısa sürede sevgisi hakkında şüphe duyuyorsan sonrası zaten belli.
Yaş 33, ergen çocuk değil ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…