Karmasik dusunceler

Pretty little liars

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2019
152
215
53
36
Merhaba hanımlar. 3 yıllık evliyim 1.5 yaşında oğlum var.Esim de ben de memuruz.Ben ücretsiz izindeyim .Eşim de bu korona yüznden dönüşümlü olarak işe gidiyor. Bugünler de sürekli evde.ve biz sürekli kavga halindeyiz .Normalde de arada tartışmalarımız olurdu ama bu aralar çok fazla sıklaştı. En ufak şeyden birbirimize giriyoruz. Bu yüzden ben de sürekli kendimi sorguluyorum acaba eşime olan sevgim mi azaldı da her hareketinden kavga edecek birşeyler buluyoruz diye .Ben evlendim ve eşimin memleketine yerleştim. Onu bile düşünür oldum acaba hata mi ettim diye .umarım sürekli evde olmanın verdiği can sıkıntısından birbirimize sarıyoruzdur aksi halde bu düşüncelerimden kurtulamam gibi geliyor.

oturup konusun, 3 yillik evlilikte bu halde iseniz 10 yillik evli olunca evi basiniza mi yikacaksiniz?

hic de normal degil hergun kavga etmek, hem de evde kucuk bebek var, o da huzursuzlugu hissediyordur emin olun ki.

Konusarak cozebileceginiz sorunlar icin de aylarca inatlasmaya gerek yok, olmamali.

Dünya nın her yerinde bu korona yüzünden boşanmalar olmuş.. stresli sıkıntılı bir dönem..
Birlikte bir şeyler yapın sıkıntı dan bir birinize sarmayın bari.. Bende eşim de evdeyiz..
Birlikte film izliyoruz oyun oynuyoruz vs vs..

Valla adamlar calisirken eve gelmiyor diye sikayet ediliyor, adamlar evde olunca da kavga ediliyor. Anlamadim gitti. Keyfini cikarin ya...evde ortak birseyler yapin birbirinizi yemeden. Film izleyin, oyun oynayin, yemek yapin, yapin birseyler... cocugunuzla vakit gecirin...hayati cehenneme cevirip birbirinizi kirip dokmenin ne anlami var...bizim evde erkek bir tek oglum var. Kendi halinde takiliyor o da. Ergenlik triplerinde. Saracak olsam ben de ona sararim. Ben de kendimce taliliyorum. Bazen film izliyoruz ortak sevecegimiz film oldugunda. Oyle boyle gunler geciyor. 3 gunluk dunya. İncir cekirdegini doldurmayan seyler icin hayati cehenneme cevirmenin anlami yok.

Back
X