karmaşık duygular

sabaeda

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2012
248
0
66
İzmir
merhaba kızlar
bugün gerçekten birileriyle konuşmak istedim... çok bunaldım çok sıkıldım ve anlatmak istiyorum... şimdiden yazımı okuyanlara teşekkürler...
benim konularımı okuyanlar olmuştur... çok sevdiğim biriyle birlikteydim ama onun eski eşi bize rahat vermedi her neyse biz ayrıldık... onlar şimdi arkadaşça görüşmeye başlamışlar... bu benim canımı çok sıktı... yani kıskandığımdan değil sonuçta ayrıldık ve artık istediğini yapar ama ben onun eski karısıyla bu kadar şey yaşadıktan sonra onunla arkadaş olarak görüşmesi ağırıma gitti... demekki beni hiç sahiplenmemiş hatta sevmemiş... ayrıldığımızda severek ayrılıyoruz demiştik birbirimize benim tarafımdan öyleydi ama onun tarafından değilmiş demekki... en azından biraz bekleseydi daha iyi olmazmıydı... çok canım sıkkın yani artık gerçekten kendimi kullanılmış hissediyorum... tabii ki birleşirlerse umarım mutlu olurlar bu sefer bunu gerçekten tüm samimiyetimle isterim ama keşke bu barışmalarında ben basamak olmasaydım... ya da ne bileyim gelip bana sabaeda ben eski karımla barışmaya karar verdim ayrılalım deseydi... benim bunu yapmamı beklemeseydi... umarım mutlu olur bunu gerçekten istiyorum çünkü aslında mutluluğu hak ediyor... zaten benim de yapmaya çalıştığım o ydu onu mutlu edebilmek... ama farkında olmadan kendimi mutsuz etmişim onu mutlu edebilmek için... kendime çok kızıyorum ama yapacak birşey de yok aslında... işin kötü tarafı aynı şirket farklı bürolarda çalışıyoruz ve ben o bölgedeki elemanları da görmek zorunda kalıyorum yani oraya gidip bazı işler yapmak zorunda kalıyorum... umarım hayatım bir düzene girer... tek isteğim bu... gerçekten dertleşmek istediğim için anlattım bunları... okuduğunuz için teşekkürler

merhaba kızlar
bugün gerçekten birileriyle konuşmak istedim... çok bunaldım çok sıkıldım ve anlatmak istiyorum... şimdiden yazımı okuyanlara teşekkürler...
benim konularımı okuyanlar olmuştur... çok sevdiğim biriyle birlikteydim ama onun eski eşi bize rahat vermedi her neyse biz ayrıldık... onlar şimdi arkadaşça görüşmeye başlamışlar... bu benim canımı çok sıktı... yani kıskandığımdan değil sonuçta ayrıldık ve artık istediğini yapar ama ben onun eski karısıyla bu kadar şey yaşadıktan sonra onunla arkadaş olarak görüşmesi ağırıma gitti... demekki beni hiç sahiplenmemiş hatta sevmemiş... ayrıldığımızda severek ayrılıyoruz demiştik birbirimize benim tarafımdan öyleydi ama onun tarafından değilmiş demekki... en azından biraz bekleseydi daha iyi olmazmıydı... çok canım sıkkın yani artık gerçekten kendimi kullanılmış hissediyorum... tabii ki birleşirlerse umarım mutlu olurlar bu sefer bunu gerçekten tüm samimiyetimle isterim ama keşke bu barışmalarında ben basamak olmasaydım... ya da ne bileyim gelip bana sabaeda ben eski karımla barışmaya karar verdim ayrılalım deseydi... benim bunu yapmamı beklemeseydi... umarım mutlu olur bunu gerçekten istiyorum çünkü aslında mutluluğu hak ediyor... zaten benim de yapmaya çalıştığım o ydu onu mutlu edebilmek... ama farkında olmadan kendimi mutsuz etmişim onu mutlu edebilmek için... kendime çok kızıyorum ama yapacak birşey de yok aslında... işin kötü tarafı aynı şirket farklı bürolarda çalışıyoruz ve ben o bölgedeki elemanları da görmek zorunda kalıyorum yani oraya gidip bazı işler yapmak zorunda kalıyorum... umarım hayatım bir düzene girer... tek isteğim bu... gerçekten dertleşmek istediğim için anlattım bunları... okuduğunuz için teşekkürler

eski kocadan sevgiliden ne dost olur ne arkadas....onlar baska amacla cıkmıslar yola ....sende baska ufuklara ac kendını

zor zamanlarını sizinle geçirmek istemiş. kendinize yeni bir yol çizin

mutluluğu hakediyor diyip,mutluluk dilemeyin. böylesi ancak Allah*a havale edilir...

boşverrr eskiye rağbet olsa pit pazarına nur yağardı .bence yine birleşseler bile mutlu olamazlar .biten birşey bitmiştir .mesela ben eski sevgilime dönmem asla .biten biter okadar kırgınlık ,üzünütden sonra hiçbirşey eskisi gibi olmaz .benim adıma tabi.ama yaşanılanarı sineye çekp afeden kadınalrda var tabi sorunlarının ne olduğunu bilmiyoruz ezbee konuşmayalım .
sana gelince bak önünde koca bir hayat var .bende ayrıldığımda dünya başıma ykılmıştı ama sonra ne oldu herşey düzene girdi .farklı birinle tanıştım onla birlikteyim şimdi hemde diğerine her konuda on basar .boş yere demiyorlar hayatım daha iyisini bulursun diye .sen bu kadar üüzldün allah senin karşına daha iyiisni çıkarır inan bana .bütüün bunlar bizim sınavımız verdik geçti .sende öle bak hayata .

boşverr cnm yaaa ne üzülüosun ne hali varsa görsün. iyilik yaramaz bölelerine sıkma canını sen belki onların birleşmesi senin için daha hayırlı olacak neden geçmişinde kötü evlilik yaşamış birinin yaralarını sarasın ki ?? :34:

boşverr cnm yaaa ne üzülüosun ne hali varsa görsün. iyilik yaramaz bölelerine sıkma canını sen belki onların birleşmesi senin için daha hayırlı olacak neden geçmişinde kötü evlilik yaşamış birinin yaralarını sarasın ki ?? :34:

aslında haklı olabilirsin :)

Canım diğer konularını biliyorum hatta yorumda yazmıştım ama eksik yazmıştım
Söyleyip üzmek istemedim ama belliydi böyle olacağı...
Tek başına yürütüyordun ilişkiyi
Eski eşiyle kopamayan bağları
Ailesinin sana,eski eşe tutumu
Sevgilinin bunlar karşısında ki yetersizliği
Ve ardından açtığın konular...

Kendini sakın basamak olarak görme
Belli ki eşini kafasından tam silememiş sende teselliyi bulmuş...

Boşver kimlerr, nelerrr unutulmuyor ki
Önümüzde ki maçlara bakalım:)

Canım diğer konularını biliyorum hatta yorumda yazmıştım ama eksik yazmıştım
Söyleyip üzmek istemedim ama belliydi böyle olacağı...
Tek başına yürütüyordun ilişkiyi
Eski eşiyle kopamayan bağları
Ailesinin sana,eski eşe tutumu
Sevgilinin bunlar karşısında ki yetersizliği
Ve ardından açtığın konular...

Kendini sakın basamak olarak görme
Belli ki eşini kafasından tam silememiş sende teselliyi bulmuş...

Boşver kimlerr, nelerrr unutulmuyor ki
Önümüzde ki maçlara bakalım:)

evet önümüdeki maçlar bizi bekler :)
ama yine de insan kendini kullanılmış hissediyor

Back
X