Karmaşık ilişki durumum...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

portakalcicegi41

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2016
226
244
103
Herkese iyi geceler diliyorum. Benim 4 senelik bir ilişkim var(dı). Dün bazı yaşadığım olaylar sonucu kendisine ara vermek istediğimizi yani kısaca ayrılmak istediğimizi söyledim uzak ilişki yaşadığımızdan telefonda. Ve ben kendimden utansam da bu ayrılığa sebep olan olay benim aynı ortamda bulunduğum ve aramızda 2 haftadır çekim olan birisiyle öpüşmem... Ve bu kişiyle aramızda herhangi bir duygusal ilişki olması da pek mümkün değil kendisi kızlarla takılmaca şeklinde ilişkiler yaşıyor ve fazlaca rahat. Ben de hayatımda böyle birisi olsun istemem zaten. Kısacası ilişkimi başka birisi ile bu şekilde yakınlaştığımdan dolayı bitirdim ve karşı tarafa bu sebebi söyleyemedim. Ona çok haksızlık ettim vicdanım çok rahatsız. Olayda geçen şahısların ikisiyle de konuşmuyorum ve konuşmayı düşünmüyorum. Ama ayrıldığım sevgilim bana sevgi dolu mesajlar atmaya devam ediyor, üzülüyorum.
Mantıklı düşünemiyorum galiba. Arkadaşlarımla konuştuk haliyle hatalı ben olduğumdan sert tepkiler aldım. Sizce ne yapmalıyım ? Teşekkürler herkese...

Başkasının çekimine kapıldığınıza göre 4 yıllık sevgilinize olan duygularınız azalmış, belki bitmişti. Uzak diye biraz da..
Yanınızdaki daha cazip geldi.
Yazık etmişsiniz.
Bu kadar iradesiz olmayı aklım almıyor ama. Demekki oluyor öyle şeyler. 🤔

İkisi ile de görüşmeyi bitirin, başka seçenek göremedim bu tabloda.

Öncelikle kendinize zaman ayırın . Sevgilinizi (ya da eski sevgilinizi ) sevmediğiniz açıkça belli. Başta ona , sonra da kendinize haksızlık yapmayın , ki yapmışsınız ama en azından devamını getirmeyin :KK66: diğer kişi için zaten ‘olmayacağını’ kendiniz yazmışsınız ... ben sizin yerinizde olsam , daha büyük hatalar yapmamak için , kendimle başbaka kalır , karşıma doğru kişi çıkana kadar ‘ona üzüldüm o yüzden barıştım ‘ ‘diğeriyle ciddi birşey olmaz , ama hoşlanıyorum o yüzden beraberim ‘ benzeri şeylere girmezdim .
Umarım hakkınızda hayırlısı olur :KK66:

Başkasının çekimine kapıldığınıza göre 4 yıllık sevgilinize olan duygularınız azalmış, belki bitmişti. Uzak diye biraz da..
Yanınızdaki daha cazip geldi.
Yazık etmişsiniz.
Bu kadar iradesiz olmayı aklım almıyor ama. Demekki oluyor öyle şeyler. 🤔

İkisi ile de görüşmeyi bitirin, başka seçenek göremedim bu tabloda.

İnanın bana ben de böyle bir şey yapacağımı aklıma getirmezdim. Dediğiniz gibi ben de sevgimin bittiğini ve bu ilişkiyi yok yere sürdürdüğümü farkettim tabii böyle farketmeseydim daha iyi olurdu.

Herkese iyi geceler diliyorum. Benim 4 senelik bir ilişkim var(dı). Dün bazı yaşadığım olaylar sonucu kendisine ara vermek istediğimizi yani kısaca ayrılmak istediğimizi söyledim uzak ilişki yaşadığımızdan telefonda. Ve ben kendimden utansam da bu ayrılığa sebep olan olay benim aynı ortamda bulunduğum ve aramızda 2 haftadır çekim olan birisiyle öpüşmem... Ve bu kişiyle aramızda herhangi bir duygusal ilişki olması da pek mümkün değil kendisi kızlarla takılmaca şeklinde ilişkiler yaşıyor ve fazlaca rahat. Ben de hayatımda böyle birisi olsun istemem zaten. Kısacası ilişkimi başka birisi ile bu şekilde yakınlaştığımdan dolayı bitirdim ve karşı tarafa bu sebebi söyleyemedim. Ona çok haksızlık ettim vicdanım çok rahatsız. Olayda geçen şahısların ikisiyle de konuşmuyorum ve konuşmayı düşünmüyorum. Ama ayrıldığım sevgilim bana sevgi dolu mesajlar atmaya devam ediyor, üzülüyorum.
Mantıklı düşünemiyorum galiba. Arkadaşlarımla konuştuk haliyle hatalı ben olduğumdan sert tepkiler aldım. Sizce ne yapmalıyım ? Teşekkürler herkese...
Uzak mesafe telefon iliskisi zor zaten sz coktan vazgecmissinz. Uzuldum ne diyeyim insallah ah ini almassiniz . En iyisi helallik isteyin

Ara vermek neden? dönüş ihtimalinize karşı açık kapı bırakmak mı?

Kesinlikle açık kapı bırakmak değil. Ama şöyle bir durum oldu bir sebep koyamadım ortaya ilgim azaldı eskisi gibi değilim vs vs bu yaşadıklarımı açıklayamadığım için. Öyle olunca da bi ara verelim denildi. Yoksa ben bir daha eskisi gibi olamam midem almaz. Sonuç olarak onu da pat diye şoka uğratmak istemedim.

Uzak mesafe telefon iliskisi zor zaten sz coktan vazgecmissinz. Uzuldum ne diyeyim insallah ah ini almassiniz . En iyisi helallik isteyin

Evet kesinlikle uzak mesafeden yürütmek çok yüce bir sevgi ve sadakat gerektiriyormuş... Ortak paydada bir şekilde buluşamayınca uzayıp gidiyor sakız gibi sonra da monotonlaşıyor ve ilgi dağılıyor

Erkekler aldatınca ne kadar çirkinse kadınlar aldatınca öyle ne yazık ki!
Kimse istemeyerek ya da yanlışlıkla bir başkasıyla öpüşmez öyle değil mi ?
Yani en azından ben öyle düşünüyorum.
Bir iş yapmışsınız madem ara verip açık kapı bırakmak neden ?
Madem vicdan yapıyorsunuz. Dürüst olun ve itiraf edin. Zaten kendiliğinden sizden uzaklaşacaktır.

Bence karşınızdakine daha fazla umut vermeyin ara verelim diyerek,yaşadığınız bu çekimi onada anlatın bırakın bu ilişkiye ara vermenizin gerçek nedenini bilip kendisi ona göre bi karar versin.

aldatmışsınız, söyleyin gerçekleri de daha fazla oyalamayın karşı tarafı ara verdik bilmemne diye.hayatına devam etsin gerçeği bilip.hayatta da inşallah sizin karşınıza sizin gibi biri çıkar ne diyim.

Ben de hatırlayanlar olur belki bu konuda konu açmıştım uzaktan ilişki yaşayıp aldatılanlardanım..hem de aldatıldığımı evlenince öğrenmiştim.İçinizde o kişiye karşı yeterince sevgi yoksa bugün barışsanız yarın yine aldatırsınız kendinizi ve o insanı kandırmayın.

aldatmışsınız, söyleyin gerçekleri de daha fazla oyalamayın karşı tarafı ara verdik bilmemne diye.hayatına devam etsin gerçeği bilip.hayatta da inşallah sizin karşınıza sizin gibi biri çıkar ne diyim.

Bir hata varsa da ben kabul ediyorum en azından. Kimileri gibi bahanelerin ardına sığınıp ilişkime devam etmiyorum o yüzden evet aldatılmak tabii ki istemem ama hayatımda olacak kişi bunu yaptıysa da hayatımdan herhangi bir şekilde çıkmasında bir mahsur yok. İnşallah sizin gibi birisi girsin hayatınıza temenniniz/bedduanız nasıl yorumlarsanız onun için söylüyorum...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X