Karmaşık ilişki durumum...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben de hatırlayanlar olur belki bu konuda konu açmıştım uzaktan ilişki yaşayıp aldatılanlardanım..hem de aldatıldığımı evlenince öğrenmiştim.İçinizde o kişiye karşı yeterince sevgi yoksa bugün barışsanız yarın yine aldatırsınız kendinizi ve o insanı kandırmayın.

Barışmayı düşünmüyorum ben de.. Karşı tarafa haksızlık olarak görüyorum. Size de çok geçmiş olsun Allah iyilerle karşılaştırsın

Hep erkekler mı kaçamak yapacak :)) bir gecelik heyecandı öyle dusun kuzum :)
Hayatınızdaki kişinin bir gecelik heyecan yaşaması size ne hissetirir!!!!! Sevgiliniz/ eşiniz arada bir yaşasın bu heyecanı, ne dersiniz?? Nasıl basit bir düşünce yapısı bu, hep erkekler mi yapacak kadınlar da yapsın, aman illa eşit olunsun erkek kişisiyle, onlar ahlaksızsa biz de ahlaksız olalım! Kadın/ erkek eşitliği şart da burdaki eşitlik değil, ahlaksızlık oluyor. Konu sahibi sizi tenzih ediyorum, sizin ahlaksızlık yapıp yapmadığınız konusunda bir yaklaşımım yok, çok ciddi bir hata olmuş diyorum sadece.

Hayatınızdaki kişinin bir gecelik heyecan yaşaması size ne hissetirir!!!!! Sevgiliniz/ eşiniz arada bir yaşasın bu heyecanı, ne dersiniz?? Nasıl basit bir düşünce yapısı bu, hep erkekler mi yapacak kadınlar da yapsın, aman illa eşit olunsun erkek kişisiyle, onlar ahlaksızsa biz de ahlaksız olalım! Kadın/ erkek eşitliği şart da burdaki eşitlik değil, ahlaksızlık oluyor. Konu sahibi sizi tenzih ediyorum, sizin ahlaksızlık yapıp yapmadığınız konusunda bir yaklaşımım yok, çok ciddi bir hata olmuş diyorum sadece.
Kesinlikle katılıyorum . Erkekler ahlaksızsa kadınlar da ahlaksız olsun değil de, kadınlar ahlaklıysa erkekler de ahlaklı olsun olmalı

Kesinlikle açık kapı bırakmak değil. Ama şöyle bir durum oldu bir sebep koyamadım ortaya ilgim azaldı eskisi gibi değilim vs vs bu yaşadıklarımı açıklayamadığım için. Öyle olunca da bi ara verelim denildi. Yoksa ben bir daha eskisi gibi olamam midem almaz. Sonuç olarak onu da pat diye şoka uğratmak istemedim.
Bence bu ara verme hikayesi karşı tarafı ümitle bekletmek ve çok acımasızca bi davranış. Bitirin. En azından bi kere acır.

Herkese iyi geceler diliyorum. Benim 4 senelik bir ilişkim var(dı). Dün bazı yaşadığım olaylar sonucu kendisine ara vermek istediğimizi yani kısaca ayrılmak istediğimizi söyledim uzak ilişki yaşadığımızdan telefonda. Ve ben kendimden utansam da bu ayrılığa sebep olan olay benim aynı ortamda bulunduğum ve aramızda 2 haftadır çekim olan birisiyle öpüşmem... Ve bu kişiyle aramızda herhangi bir duygusal ilişki olması da pek mümkün değil kendisi kızlarla takılmaca şeklinde ilişkiler yaşıyor ve fazlaca rahat. Ben de hayatımda böyle birisi olsun istemem zaten. Kısacası ilişkimi başka birisi ile bu şekilde yakınlaştığımdan dolayı bitirdim ve karşı tarafa bu sebebi söyleyemedim. Ona çok haksızlık ettim vicdanım çok rahatsız. Olayda geçen şahısların ikisiyle de konuşmuyorum ve konuşmayı düşünmüyorum. Ama ayrıldığım sevgilim bana sevgi dolu mesajlar atmaya devam ediyor, üzülüyorum.
Mantıklı düşünemiyorum galiba. Arkadaşlarımla konuştuk haliyle hatalı ben olduğumdan sert tepkiler aldım. Sizce ne yapmalıyım ? Teşekkürler herkese...

4 Yıldır ilişkinizi telefondan mı sürdürüyorsunuz ?
Bir hata yapmışsınız sonucunda da ilişkiyi bitirmek mantıklı tabi.
Şu uzak mesafe ilişkilerini bırakın artık ya. Gezip tozup, tanıyabileceğiniz birilerini bulun. Nasıl telefondan o kadar uzak ilişki yaşabiliyorsunuz anlayamıyorum

4 Yıldır ilişkinizi telefondan mı sürdürüyorsunuz ?
Bir hata yapmışsınız sonucunda da ilişkiyi bitirmek mantıklı tabi.
Şu uzak mesafe ilişkilerini bırakın artık ya. Gezip tozup, tanıyabileceğiniz birilerini bulun. Nasıl telefondan o kadar uzak ilişki yaşabiliyorsunuz anlayamıyorum

Tabiki telefondan sürmüyor her daim. Ayda 3-4 gün ya da bir hafta birlikte kalıyoruz yeni yerler görüyoruz geziyoruz. Ama bu ayrılığı ya da ara vermeyi telefondan yapmak zorunda kaldım...

Tabiki telefondan sürmüyor her daim. Ayda 3-4 gün ya da bir hafta birlikte kalıyoruz yeni yerler görüyoruz geziyoruz. Ama bu ayrılığı ya da ara vermeyi telefondan yapmak zorunda kaldım...

Yaptığınızı anlatıp ayrılsanız daha kötü olurdu bence. en azından karşısındakine böyle yaparak daha az zarar vermiş oldunuz.

farzet ki evlisin komşunun çapkın kocasıyla öpüştün :ıslık:

evet duyamıyorum normal mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X