Yani şöyle ben bayadır tanıyorum ve bana göre ki çevreye göre de karakteri çok düzgün biri hatta eve bırakırken vedalaşırken yanağından öptüğümde komşular falan görür dedi, ilişki olarakta 1 ay olduYeni derken ne kadar yeni? Çok yeni ise evine gitmeni önermem. Sebebi yakınlaşmayı doğru bulup bulmadığımdan değil. Herif güvenilir mi değil mi onu biraz tart. Her gün neler okuyup duyuyoruz. Çok dikkatli olmak gerek.
Ya bende öyle düşünüyorum böyle rahat rahat oyun oynamak vs çok mu masum düşünüyorum bilemedimBen eve gidilince illa ilişki olacak kafasında değilim ama erkekler pek böyle düşünmüyor. Çok geçmişiniz yoksa ve cinsellik düşünmüyorsanız asla gitmeyin.
Yakınlaşmak ister siz istemezsiniz gergin saçma sapan bir ortam olur. İlk zamanlardan da eve alıştırmayın hiç.
Merhaba, daha önce de bir konu açmıştım. Şuan yeni bir ilişki içindeyiz ve her şey mükemmel gidiyor. Yalnız plan olarak evde playstation oynayalım dedik ama ben bir şeyler yaşamadım ve yaşamayı düşünmüyorum. Sadece onunla vakit geçirip güzel güzel oyun oynamak istiyorum, peki evine gittiğimde bana basit bir gözle bakar mı yani doğru mu ne yapmalıyım sizce? Eğer öyle bir şeye yeltenirse zaten tavrım belli
Evlenip boşanmış olan beyefendi mi bu?Merhaba, daha önce de bir konu açmıştım. Şuan yeni bir ilişki içindeyiz ve her şey mükemmel gidiyor. Yalnız plan olarak evde playstation oynayalım dedik ama ben bir şeyler yaşamadım ve yaşamayı düşünmüyorum. Sadece onunla vakit geçirip güzel güzel oyun oynamak istiyorum, peki evine gittiğimde bana basit bir gözle bakar mı yani doğru mu ne yapmalıyım sizce? Eğer öyle bir şeye yeltenirse zaten tavrım belli
Evet oEvlenip boşanmış olan beyefendi mi bu?
Boşverin o kişi ise dışarıda buluşmaya devam edin.
100 erkekten 1 tanesi gerçekten sadece PS oynamak için çağırır.Amaç yakınlaşmak zaten.
Merhaba, daha önce de bir konu açmıştım. Şuan yeni bir ilişki içindeyiz ve her şey mükemmel gidiyor. Yalnız plan olarak evde playstation oynayalım dedik ama ben bir şeyler yaşamadım ve yaşamayı düşünmüyorum. Sadece onunla vakit geçirip güzel güzel oyun oynamak istiyorum, peki evine gittiğimde bana basit bir gözle bakar mı yani doğru mu ne yapmalıyım sizce? Eğer öyle bir şeye yeltenirse zaten tavrım belli
Gerçekten çok güzel geçti ve beni hiç bir şeye zorlamadı bakalım :)Git bence ne olacak ki
Belki biraz yakınlaşırsiniz
Küçük dokunuşlar, öpmeler bunlar çok güzel şeyler.
Baktın ten uyumunuz var, iyi biri beraber de olabilirsin.
Ya da sadece oyun oynarsınız, bu ekonomide en güzeli evde vakit geçirmek.
Ama seni bir şeye zorlarsa, en küçük bir ima dahi orayi terk et.
Ve çok güvenmiyorsan, şey de ilk defa birinin evine geliyorum gerginim o nedenle arkadaşıma her yarım saatte bir mesaj göndermem gerekiyor filan.
Kontrol edildiğini de anlasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?