Karmaşık ilişkiler

rossyane

Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2022
23
7
6
26
Merhaba, daha önce de bir konu açmıştım. Şuan yeni bir ilişki içindeyiz ve her şey mükemmel gidiyor. Yalnız plan olarak evde playstation oynayalım dedik ama ben bir şeyler yaşamadım ve yaşamayı düşünmüyorum. Sadece onunla vakit geçirip güzel güzel oyun oynamak istiyorum, peki evine gittiğimde bana basit bir gözle bakar mı yani doğru mu ne yapmalıyım sizce? Eğer öyle bir şeye yeltenirse zaten tavrım belli

Yeni derken ne kadar yeni? Çok yeni ise evine gitmeni önermem. Sebebi yakınlaşmayı doğru bulup bulmadığımdan değil. Herif güvenilir mi değil mi onu biraz tart. Her gün neler okuyup duyuyoruz. Çok dikkatli olmak gerek.
Yani şöyle ben bayadır tanıyorum ve bana göre ki çevreye göre de karakteri çok düzgün biri hatta eve bırakırken vedalaşırken yanağından öptüğümde komşular falan görür dedi, ilişki olarakta 1 ay oldu

Ben eve gidilince illa ilişki olacak kafasında değilim ama erkekler pek böyle düşünmüyor. Çok geçmişiniz yoksa ve cinsellik düşünmüyorsanız asla gitmeyin.
Yakınlaşmak ister siz istemezsiniz gergin saçma sapan bir ortam olur. İlk zamanlardan da eve alıştırmayın hiç.
Ya bende öyle düşünüyorum böyle rahat rahat oyun oynamak vs çok mu masum düşünüyorum bilemedim

bir erkek bir evde rahat duruyorsa sen istemediğin halde sana gerçekten değer veriyordur öyle bir erkeği bulmakta çok zor yani istemiyorsan yakınlaşmak bence gitme

Merhaba, daha önce de bir konu açmıştım. Şuan yeni bir ilişki içindeyiz ve her şey mükemmel gidiyor. Yalnız plan olarak evde playstation oynayalım dedik ama ben bir şeyler yaşamadım ve yaşamayı düşünmüyorum. Sadece onunla vakit geçirip güzel güzel oyun oynamak istiyorum, peki evine gittiğimde bana basit bir gözle bakar mı yani doğru mu ne yapmalıyım sizce? Eğer öyle bir şeye yeltenirse zaten tavrım belli

Karmasik iliskiler deyince kaos var diye geldim, ps cikti. Bu ne sıkıcılıktır yarabbim, tabiki de yeni tanidiginiz adamin evine gitmeyeceksiniz coccuumm. Kirin dizinizi kafelerde gezin, guvenene dek.

Evlenip boşanmış olan beyefendi mi bu?
Boşverin o kişi ise dışarıda buluşmaya devam edin.
100 erkekten 1 tanesi gerçekten sadece PS oynamak için çağırır. 🤣 Amaç yakınlaşmak zaten.

Evlenip boşanmış olan beyefendi mi bu?
Boşverin o kişi ise dışarıda buluşmaya devam edin.
100 erkekten 1 tanesi gerçekten sadece PS oynamak için çağırır. 🤣 Amaç yakınlaşmak zaten.
Evet o 😂😂😂 bu arada gittim ama hiç bir şey olmadı gerçekten playstation oynadık

Git bence ne olacak ki
Belki biraz yakınlaşırsiniz
Küçük dokunuşlar, öpmeler bunlar çok güzel şeyler.
Baktın ten uyumunuz var, iyi biri beraber de olabilirsin.
Ya da sadece oyun oynarsınız, bu ekonomide en güzeli evde vakit geçirmek.
Ama seni bir şeye zorlarsa, en küçük bir ima dahi orayi terk et.
Ve çok güvenmiyorsan, şey de ilk defa birinin evine geliyorum gerginim o nedenle arkadaşıma her yarım saatte bir mesaj göndermem gerekiyor filan.
Kontrol edildiğini de anlasın.

Yeni olduğu için biraz istememeni anlarım ama eninde sonunda sevgiliyi normal arkadaştan ayıran şeyler azda olsa bu tarz şeyler. Ayrıca bunları yaşamak pis birşey değil. İnsan sevdiği ile yaşamazsa kiminle yaşayacak.
Tamamen karşındakinin niyeti ile aşakalı bu. Biriyle herşeyi yaşarsın asla saygısını bozmaz, biriyle sadece oyun oynarsın sanki herşey olmuş gibi yayar ve davranır. Bence bukadar katıysan evinede gitme.

adam gibi adam kadın istemezse hiçbir şey yapmaz zaten ne olursa olsun.
eve gitmeyin, daha çok yeni bir ilişki.
ama giderseniz de bir şeye yeltense bile sizden red cevabı alınca bırakmıyorsa o adamdan bi cacık olmaz
seven insan karşısındakini zorlamaz, zaman verir ve saygı duyar.

Git bence ne olacak ki
Belki biraz yakınlaşırsiniz
Küçük dokunuşlar, öpmeler bunlar çok güzel şeyler.
Baktın ten uyumunuz var, iyi biri beraber de olabilirsin.
Ya da sadece oyun oynarsınız, bu ekonomide en güzeli evde vakit geçirmek.
Ama seni bir şeye zorlarsa, en küçük bir ima dahi orayi terk et.
Ve çok güvenmiyorsan, şey de ilk defa birinin evine geliyorum gerginim o nedenle arkadaşıma her yarım saatte bir mesaj göndermem gerekiyor filan.
Kontrol edildiğini de anlasın.
Gerçekten çok güzel geçti ve beni hiç bir şeye zorlamadı bakalım :)

Back
X