• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karmaşıklığımın gitmesine yardımcı olun

emili78

Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2013
5
0
6
İstanbul
merhaba aranıza yeni katıldım kafam biraz karışık onun için yardım istiyorum sizlerden
benim düzenli sayılan uzun bir ilişkim vardı bu ilişki esnasında tesadüfen biriyle tanıştım ve onun için görür görmez bu benim hayatımın aşkı demiştim sonra nişanlı olduğunu ama mecburiyetten evlenmek zorunda olduğunu söyledi ve ayrıldım ama düzenli olarak beni aramaya devam etti. ve çok kötü günler geçirdim ayrıldıktan sonra çünkü onu hala seviyorum .en son sekiz ay önce evlenmiş ve 1 ay öncede beni aradı konuşmamız lazım dedi. dinliyorum dedim mecburi bir evlilik yaptım anlaşmalı bir şekilde bir sene sonra boşanacağını ve benle evlenmek istediğini söyledi beni bekle dedi şimdi ne yapacağımı ve nasıl davranacağımı bilmiyorum kafam yine karıştı

NE YAPMALIYIMMMMM

bende ondan korkuyorum zaten ama düşünmekten kendimi alamıyorum ne kadar doğru söylüyo die

kimse kimseyle zorla evlenmez benim bir arkadaşımda yaşadı bunu kıza gvenme dedim en yakın arkadaşının arkadaşıydı oğlan kendi arkadaşı bile oğlanın arkadaşımla oynamasına izin verdi ben engel olmasaydım oda hala oynayacaktı yani sen sen ol şans verme erkek mi yok sanki

ben çok ettim ama pes etmiyor nedense?

Güzelim bir mantıklı düşün. Böyle bir yükün altına girmeye değer mi? Bir seneni acaba ne yapıyorlar, acaba doğru mu söylüyor, acaba sevişiyorlar mı vs diye heba etmeye değer mi böyle bir adam için sinirlerini yıpratmaya ve inan ki çok yıpranırsın. Bildiğin aldatılmak bu, tabii o kadına da yazık. Sen o 1 sene içinde çok daha iyi insanlar tanıyabilirsin, daha farklı şeyler yapabilirsin ama kendini bir kapana kıstırmanın anlamı yok ki.

Bu senden yaşça büyük ya da konum olarak daha düşük bir noktada falan mı? Ondan pes etmiyor olabilir.

Ne diye zoraki evlenmiş? Madem zoraki konuştursun seni eşiyle, ailesiyle, bir yakınıyla, kanıtlasın, belge sunsun. Şimdi eşiyle evde keyif yapıyor pislik, sen de burda onun için üzülüyorsun. Ve bu daha başlangıç. O boşansa da seni böyle çürütmeye devam edecek. Yapma, gözünü seveyim dinle buradaki insanları. Herkes görüyor, bir şeyler duyuyor ya da yaşıyor ki konuşuyor. Çok içten diliyorum umarım bir daha o adamla iletişim kurmazsın, çok üzülürüm senin adına.

Geçen gün benim de başıma geldi. Adamın biri facebooktan mesaj atmış "Gülüşünüz şiir gibi" vs laflar. Baktım bir bayan bir erkek ismi var. Bir de söz yüzükleri kesilmiş falan. Adam 7 mayısta evlenmiş ve internette ava çıkıyor! İnanabiliyor musun? Ben giydirdim tabii bir güzel lafları, İnşallah da karınız görür diye atıyorum bu mesajı, acıyorum sizin gibilere dedim. Oh olsun. İnşallah görür karısı da keser bir taraflarını. Seninki de o hesap. Daha 1 ay olmuş neyin kafasında bu pislik? Bir kere baştan söylerdi sana doğru olsa, nişanlı olduğunu gizlemezdi.

Son düzenleme:
Canım sen sevmişsin, etkilenmişsin belli ammaaaa, bu genç abimiz(!) evlenmiş mi sonuçta evlenmiş.. sana hangi hakla bekle diyebiliyor ki, ne evlilikler gördüm zorla olup sonradan birbrini seven evliliklere dönüşen.. Nikahın kerameti, paylaşım artı bir de araya çocuk girerse eşini sevip onunla hayatına devam etme kararı alırsa sen ne olacaksın? bir ay bekledin diyelim, damat bey ben artık karımı seviyorum dese, sen nasıl bi psikolojinin içine girersin tahmin dahi edemezsin.. Zorla bir evlilik bile derken, helal şekilde karısının koynuna girip duracak bu adam... bu bile zamanla seni huzursuz eder. Cinsellik evlilikte bağlayıcı nedendir. Hem o kızcagıza da yazık değilmi... Hayatnı yanlış istikamete götürecek bir karar verme ... Evli iki insanın arasına giren kadın muamelesi görmeyecegini de bilemezsin.. ins bir an evvel unutursun. Tek temennim bu..

Güzelim bir mantıklı düşün. Böyle bir yükün altına girmeye değer mi? Bir seneni acaba ne yapıyorlar, acaba doğru mu söylüyor, acaba sevişiyorlar mı vs diye heba etmeye değer mi böyle bir adam için sinirlerini yıpratmaya ve inan ki çok yıpranırsın. Bildiğin aldatılmak bu, tabii o kadına da yazık. Sen o 1 sene içinde çok daha iyi insanlar tanıyabilirsin, daha farklı şeyler yapabilirsin ama kendini bir kapana kıstırmanın anlamı yok ki.

Bu senden yaşça büyük ya da konum olarak daha düşük bir noktada falan mı? Ondan pes etmiyor olabilir.

Ne diye zoraki evlenmiş? Madem zoraki konuştursun seni eşiyle, ailesiyle, bir yakınıyla, kanıtlasın, belge sunsun. Şimdi eşiyle evde keyif yapıyor pislik, sen de burda onun için üzülüyorsun. Ve bu daha başlangıç. O boşansa da seni böyle çürütmeye devam edecek. Yapma, gözünü seveyim dinle buradaki insanları. Herkes görüyor, bir şeyler duyuyor ya da yaşıyor ki konuşuyor. Çok içten diliyorum umarım bir daha o adamla iletişim kurmazsın, çok üzülürüm senin adına.

Geçen gün benim de başıma geldi. Adamın biri facebooktan mesaj atmış "Gülüşünüz şiir gibi" vs laflar. Baktım bir bayan bir erkek ismi var. Bir de söz yüzükleri kesilmiş falan. Adam 7 mayısta evlenmiş ve internette ava çıkıyor! İnanabiliyor musun? Ben giydirdim tabii bir güzel lafları, İnşallah da karınız görür diye atıyorum bu mesajı, acıyorum sizin gibilere dedim. Oh olsun. İnşallah görür karısı da keser bir taraflarını. Seninki de o hesap. Daha 1 ay olmuş neyin kafasında bu pislik? Bir kere baştan söylerdi sana doğru olsa, nişanlı olduğunu gizlemezdi.

Ayyy ya adama bak, 7 mayısta evlenmiş internette partner mi arıyo birde.....

Geçen gün benim de başıma geldi. Adamın biri facebooktan mesaj atmış "Gülüşünüz şiir gibi" vs laflar. Baktım bir bayan bir erkek ismi var. Bir de söz yüzükleri kesilmiş falan. Adam 7 mayısta evlenmiş ve internette ava çıkıyor! İnanabiliyor musun? Ben giydirdim tabii bir güzel lafları, İnşallah da karınız görür diye atıyorum bu mesajı, acıyorum sizin gibilere dedim. Oh olsun. İnşallah görür karısı da keser bir taraflarını. Seninki de o hesap. Daha 1 ay olmuş neyin kafasında bu pislik? Bir kere baştan söylerdi sana doğru olsa, nişanlı olduğunu gizlemezdi.[/QUOTE
EWET HAKLISIN BENİ ÜZMESİNE İZİN VERMİYECEĞĞİM

Ayyy ya adama bak, 7 mayısta evlenmiş internette partner mi arıyo birde.....

Sorma daha 1 ay olmamış. Nasıl sinir oldum, kendimi o kadının yerine koydum da eşim böyle bir şey yapsa gebertirim, ortalığı dağıtırım, ayıp ya. 10 günde neyinden sıkıldın da arayışa çıkıyorsun. İnşallah karısı görür attığım mesajı. Ya da burdan falan çıkar da görür.

EWET HAKLISIN BENİ ÜZMESİNE İZİN VERMİYECEĞĞİM

Sen yine bu adamın elinde per perişan olacaksın gibime geliyor ama hadi bakalım.
Bak burdaki kadınları dinle. Acımasız oluyorlar zaman zaman ama çoğu zaman da doğruları görüyorlar.

Benden daha düşük bir noktada her anlamda

Sorma daha 1 ay olmamış. Nasıl sinir oldum, kendimi o kadının yerine koydum da eşim böyle bir şey yapsa gebertirim, ortalığı dağıtırım, ayıp ya. 10 günde neyinden sıkıldın da arayışa çıkıyorsun. İnşallah karısı görür attığım mesajı. Ya da burdan falan çıkar da görür.

Ahh keşke görse, ama daha yeni evliler, karısının başında kavak yelleri esiyo olabilir. Kim eşinden on günlük evliyken şüphe duyarki.... Tövbe estagfrullah yaa

Benden daha düşük bir noktada her anlamda

İşte o yüzden koşuyor, sevdiğinden falan değil. Benim de var arkamda öyle bir tane benden düşük konumlarda. Erkekler de artık biliyor ya peşimizden koşunca seviyor sanıyoruz hemen, adamların çıkarı var.

Son düzenleme:
merhaba aranıza yeni katıldım kafam biraz karışık onun için yardım istiyorum sizlerden
benim düzenli sayılan uzun bir ilişkim vardı bu ilişki esnasında tesadüfen biriyle tanıştım ve onun için görür görmez bu benim hayatımın aşkı demiştim sonra nişanlı olduğunu ama mecburiyetten evlenmek zorunda olduğunu söyledi ve ayrıldım ama düzenli olarak beni aramaya devam etti. ve çok kötü günler geçirdim ayrıldıktan sonra çünkü onu hala seviyorum .en son sekiz ay önce evlenmiş ve 1 ay öncede beni aradı konuşmamız lazım dedi. dinliyorum dedim mecburi bir evlilik yaptım anlaşmalı bir şekilde bir sene sonra boşanacağını ve benle evlenmek istediğini söyledi beni bekle dedi şimdi ne yapacağımı ve nasıl davranacağımı bilmiyorum kafam yine karıştı

NE YAPMALIYIMMMMM

adam resmen seni boş zamanlarını doldurma aracı olarak kullanmış sende zayıflığına yenik düşmüşsün silkelen bence o adam evli her nasıl olursa olsun (ki inanmıyorum öyle anlaşmalı falan olduğuna) ! :51:

Son düzenleme:
Bir kadının bazı yörelerde zoraki olarak evlenmesini anlarım da bu devirde bir erkeğin zoraki evlenmesi çok da inandırıcı değil.

Back
X