Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım üşütmüş olabilirsin yada gaz ağrısı olabilir.. büyük sıkıntı yaşarsan doktoruna danış ama bende karın ağrısı yaşadım aralıklarla.. sonunda ya üşüttüğümü yada gazımın olduğunu anladım.. şuanda 22 haftalık hamileyim çok şükür iyiyim,erken haftalarda karın ağrısı yaşamıştım .. inşaAllah bir sorun yoktur korkma![]()
Tesekkur ederim.Insallah.. dun beta 1000 cikti cuma gunu doktora gidicem.kendi tahminimle 5.haftalik.karnim cok agriyor ve cok stres yasiyorum.daha once kimyal gebelik yasamistim.yine ayni sey olur diye cok korkuyorumm.surekli lavaboya gidip kontrol ediyorum.Insallah bende 22, haftalari gorurum
adet ağrısı gibimi.Benimde ozamanlarda agrım oluyodu adet olcakmışım gibi.Doktora ilk gittiğimde aşşağı yukarı senin gibi 5 haftalık falandım.her an adet olacakmışım gibi karnım ağrıyodu.Ama sanırım adet olamadığımızdan.Ama yerleşme olduktan sonra ağrım falan kalmadı.en azından adet ağrısı gibi ağrım yok...![]()
ben ilk gittiğimde sadece keseyi gördüm bir kaç gün sonra yerleşme kanamam oldu ağrımda kesildi.ondan bi iki hafta sonra falan tekrar gittiğimde bebeği gördüm.bebeği gördüğümde 6+3 günlüktü.evet adet agrisi gibi.ama.bebegin yerlesmis olmasi gerekmezmi?cunku 1500 lerde ultrasyonda gozukuyormus diyorlar.cok korkuyorummmm.en azindan yalniz degilmisim..cok tesekkur ederim cevap icin
ben ilk gittiğimde sadece keseyi gördüm bir kaç gün sonra yerleşme kanamam oldu ağrımda kesildi.ondan bi iki hafta sonra falan tekrar gittiğimde bebeği gördüm.bebeği gördüğümde 6+3 günlüktü.
5.haftadayim ve karnim agriyor. benim gibi anne adaylari varmii
Benim de ilk günden yaklaşık 11 haftaya kadar ağrım oldu hatta buraya da yazmıştım adetten dolayı da olabilir ama biz 5.haftada keseyi görünce anladık düşük riskim vardı kese ağrıdan kasılmadan dolayı büzüşmüş görünüyodu progestan verdi doktor. Yorulmıcaksın sürekli yatacaksın dedi.11 haftada çok şükür keseyi ilk defa yuvarlak görmüştüm. inşl senin öyle bi riskin yoktur ama sen yine de çok dinlen derim
Benim de ilk günden yaklaşık 11 haftaya kadar ağrım oldu hatta buraya da yazmıştım adetten dolayı da olabilir ama biz 5.haftada keseyi görünce anladık düşük riskim vardı kese ağrıdan kasılmadan dolayı büzüşmüş görünüyodu progestan verdi doktor. Yorulmıcaksın sürekli yatacaksın dedi.11 haftada çok şükür keseyi ilk defa yuvarlak görmüştüm. inşl senin öyle bi riskin yoktur ama sen yine de çok dinlen derim
Beta degerinizi hatirliyomusunuz? Ayyy darisi basimaaa bende o gunleri gorurum umarim.saglikla kucagimiza almak nasip olur Insallahh
ilk gittiğimde adetim 1 hafta olmuştu gecikeli ozaman yaptırmıştım bi tek 6774 dü.
ondan bi hafta sonra gittimişim tekrar ozaman 6+3 günlükmüş.beta sonucuma görede 5 haftalık falandım.çünkü o ara değerime göre araştırmalar yapıyodum kaç haftalık falan diye.
seni çok iyi anlıyorum ilk gittiğimde kese boştu doktor yalancı gebelik olabilir dedi.inanabiliyomusun ozamanlar resmen geçmek bilmedi bana.cok kötü beklemek.bir hafta sonra kesede görünce bu seferde kalp atışı için bekle babam dur.ister istemez kafanda bişeyler yaratabiliyosun.Ama hiç gerek yok canını sıkma iyi düşün ki iyi olsun hayırlısıyla.iyi düşünelim ki iyisi olsun öbür türlü kötü düşünerek bebeğimizi etkilemeyelim kötü düşüncemizle.Cuma gününe ne kalmış surda...bende bugün gittim.10 gün sonra tekrar.gitcem ikili test için.Allahım sağlıklı şekilde kucağımıza almayı nasip eder inşallah..![]()
sanırım bende fazla rahatım bi kere yaptırdım beta :)Cok cok tesekkurler.beni anlayan birileri olmasina cok sevindim..bu beklemek hic bitmicek galiba.ben 6 gun icinde 5 kere beta testi yaptirdimda fazla pimpirikliyim.ikili testinizin sonuclari guzel cikar Insallahhh.sorunsuz bir hamilelik dilegiyle...
sanırım bende fazla rahatım bi kere yaptırdım beta :)
senin şuan adetin kaç gün gcikti yani en son yaptırdığın kaç ve artışların nasıl düzenlimi.
tamam işte ne güzel artıyomuş bak.dediğin gibi cumaya kadar artar baya.keseyide görürsün inşallah hayırlısıyla.bebeği görmeyebilirsin.erken olabilir onun için.Ben 1 haziranda adet olmustum.sonraki adet tarihim 30 hazirandi.ama benim icime bi his geldi ve 26 haziranda erken gebelik testi yaptim ikinci cizgi belirdi.aksam hemen kan testi yaptirdim
26 haziran 56
27 haziran 86(farkli bi hastane)
28 haziran 159
30 haziran 497
1 temmuz 1001 beta degerlerim.doktor 497 yi gorene kadar pek onemsemedi ilac verdi.bu degeri gorunce haftaya gel keseye bakalim dedi. Ama ben dayanamadim gidip son testide yaptim 1001 i gorunce rahatladim biraz.cumaya kadar 5500 fln olur diye umuyirum Insallah 2 kat artarsaa..
tamam işte ne güzel artıyomuş bak.dediğin gibi cumaya kadar artar baya.keseyide görürsün inşallah hayırlısıyla.bebeği görmeyebilirsin.erken olabilir onun için.
Karnimdan bakarlar degilmiii
ben ilk gittiğimde alttan baktı küçük olabilir dedi.üstten görünmez dedi ondan dolayı alttan bakmak istiyorum senin için sakıncası yoksa dedi.dha sonrada bakmadı.bende okumuştum sakıncalıyymış falan filan.söyledim doktora ben bakma taraftarı değilim sürekli ama ozaman b, kere baktım dedi.ondan sonrada daha bakmadı zaten..ama hazırlıklı ol görünmeyebilir sende aşşa yukarı benim gittiğim kadarlıksın.bana alttan baktı.gerçi doktordan doktora fark olabilir.
evet adet agrisi gibi.ama.bebegin yerlesmis olmasi gerekmezmi?cunku 1500 lerde ultrasyonda gozukuyormus diyorlar.cok korkuyorummmm.en azindan yalniz degilmisim..cok tesekkur ederim cevap icin
Tesekkur ederim.Insallah.. dun beta 1000 cikti cuma gunu doktora gidicem.kendi tahminimle 5.haftalik.karnim cok agriyor ve cok stres yasiyorum.daha once kimyal gebelik yasamistim.yine ayni sey olur diye cok korkuyorumm.surekli lavaboya gidip kontrol ediyorum.Insallah bende 22, haftalari gorurum