karni cok agriyan varmii benim gibi:(:(((((((

benim 6. haftadan beri karın ağrım var.
doktor düşük riskine karşı progestan verdi
kanamam falan yok ama o ağrı bende de var.
hatta birkaç kişiye sordum hamile onlarda da var.
sanırım normal bir durum ama sen yinede doktoruna bu konuda bilgi ver canım

adet ağrısı gibimi.Benimde ozamanlarda agrım oluyodu adet olcakmışım gibi.Doktora ilk gittiğimde aşşağı yukarı senin gibi 5 haftalık falandım.her an adet olacakmışım gibi karnım ağrıyodu.Ama sanırım adet olamadığımızdan.Ama yerleşme olduktan sonra ağrım falan kalmadı.en azından adet ağrısı gibi ağrım yok... :34::34:

Canim benim regl donemim hatta oncesi hep sancilidir bu ay da cok sancili yine. Ama ilk korunmasiz ay diye korkar oldum gerci tek deneme oldu ama adet olursam ki bekliyorum rabbimden hayirlisi deyip gecicem de gebelik varsa korku basti icimi.
Yumurtlama zamanindan kac gun sonrasi gecmesi gerekiyo. Senin yani ne zaman agrin oldu ne zaman gecti ki

canım, benim de o dönemlerde midem ve karnım çok ağrıdı, hamile olduğum için ilaçta vermedi doktor, artık bende evde yatarak bol bol bal yiyerek geçirmeye çalıştım ağrıyı... ama biraz sabret gerçekten sonrasında ağrı kalmıyor.. geçmiş olsun çok

Son düzenleme:
Canim benim regl donemim hatta oncesi hep sancilidir bu ay da cok sancili yine. Ama ilk korunmasiz ay diye korkar oldum gerci tek deneme oldu ama adet olursam ki bekliyorum rabbimden hayirlisi deyip gecicem de gebelik varsa korku basti icimi.
Yumurtlama zamanindan kac gun sonrasi gecmesi gerekiyo. Senin yani ne zaman agrin oldu ne zaman gecti ki

Normalde benimde adetim sancilidir bi iki gun once yada olduktan sonra agrir.ama ozaman son adetimden 10 gun sonra falan adet agrilarim basladik seyrek seyrekte olsa arada vuruyodu,bugun gecikmeden 1 hafta sonraya kadar surdu yaklasik 1 ay ondan sonra bebek keseye yerlesti agrim gecti kasik agrisina falan dondu.simdide agriyo ara sira ama adet agrisi gibi degil.yumurtalama zamanini bilmiyorum pek adetimde bazen sikinti oluyodu.ama benim doktorun ilk dediği hesaba gore 26 nisanda olmus bebek,yani adetim biter bitmez hemen hamile kalmisim.22 nisanda adetim basladi.fazla surmez adetim melegimde dogum günümde gelmiş. Allahimin takdiri ile.o gunden bi kac gun sonra agri basladi,hayirlisi olsun insallah.

cevap veren arkadaslarima cok cok tesekkurlerrr.sizlerden destek aliyorum.dun gece basim dondu midem bulandi.cok uykusuz kaldim sanirim ondan.24 saat sonra doktora gidicemm.cok heyecanliyim..umarim hersey yolundadir.ağrılarimiz cabucak gecsinnnnn

canım varya ben çok rahattım.. keseyi görememişti,sonra kalp atışını duyamamıştı ama zamanı geldiğinde hepsi de çok şükür oldu.. öncelikle çok rahat ol.. şunu hiç unutma.. herşey Allah'tan.. Allah isterse alır isterse almaz.. ne dilerse onu yapar..

adet sancısı gibiydi benimki de.. ama o da rahim büyümesinin acısı felan dediler.. öyle de olabilirdi,üşüttüğümdende olabilirdi.. sadece doktora gittiğimde sordum.. olabilir karın ağrısı demişti.. eğer doktor karından göremezse vajina bölgenden bakılabilir.. vajinadan bakması daha netlik katar bilgin olsun canım..

22.haftaları da görürsün görürsün inşaAllah.. ümidini hiç kaybetme.. karnın çoook büyüsün emi :) bebeğin kıpır kıpır olsunda uyumayasın :) bak ben uyuyamıyorum sen uyuyorsundur :) ilerde göreceğim senide :) :)

yaaaaa Insallahhhhh.bu mesaj yüzümü guldurdu.buyusunn cok buyusun:) tesekkur ederimmmmmm

daha once kimyasal gebelik yasadigim icin doktor bana beta 56. Ilk kontrolde progestani verdi.gunde 2 tane iciyorum.cok merak ediyorum kese varmi yokmuu. Cumaya kadar beklemek cok zoorrr.keseyi gorsem kalp atisi var:)dinleniyorum ama stres yaptigim icin bi ise yaramiyor.karnim cok agriyor evet ama ilac alicak kadar degil dayanabiliyorum.adet zamani daha kotulerini gordum.ilk kimyasal gebeliktede boyle karnim agriyip kanamam olmustu bu yuzden korkumm.cok tesekkur ederim.suan nasilsiniz?

Birde 5.haftada keseyi alttan muayene sonucumu gordunuz.yoksa karindan ultrason sonucumu

5 te ultrasonda gördük suan 15 bitmek üzere çok şükür iyiyim bulantı dışında tabi. Stres de ağrıyı çoğaltıyo ne sebeple olursa olsun ben en ufak bişeye ağladığım zaman artıyodu. İlacı ağrıyı kesmek için değil bebeğim iyi olsun diye içiyodum ben günde 2 kere zaten ağrı geçmiyodu içince. Başka ağrı kesici de kullanmadım sadece dua ettim bebek tutunsun diye ilaç bttikçe yazdı doktor hafta dolunca da geçti zaten araştırdım en geç 3 aya kadar sürüyomuş ağrı inşl sizinki daha erken biter ben dinlenemiyodum çünkü

5 te ultrasonda gördük suan 15 bitmek üzere çok şükür iyiyim bulantı dışında tabi. Stres de ağrıyı yo ne sebeple olursa olsun ben en ufak bişeye ağladığım zaman artıyodu. İlacı ağrıyı kesmek için değil bebeğim iyi olsun diye içiyodum ben günde 2 kere zaten ağrı geçmiyodu içince. Başka ağrı kesici de kullanmadım sadece dua ettim bebek tutunsun diye ilaç bttikçe yazdı doktor hafta dolunca da geçti zaten araştırdım en geç 3 aya kadar sürüyomuş ağrı inşl sizinki daha erken biter ben dinlenemiyodum çünkü

gecmis olsunn.. bende bu hafta dinlenebildim.yarin doktor keseyi gorurse ptesi ise baslicam :(hepimiz icin hayirlisi olsunnn..benim agrim sol tarafimdaa.surekli adet olma hissi olmasaa agriya katlanabilirim.ama surekli kontrol ediyorum.yarindan sonra rahatlicam Insallah.tesekkurlerr

bilgilendir bizleri tatlım.. tatlı uykular :16:

sabah beta testi yaptirdim.3743 cikti
1 temmuz 1001
3 temmuz 3743 degerlerim

doktor 1 keseyi gordu ama yaninda bi ufak kese daha varmis.ikizde olabilir dedi.yada karin boslugu yada baska yalanci bisey olabilirmis.ikiz olsa degerlerim daha yuksek olmazmiydi arkadaslarr????bu ikinci kucuk kese ne acabaa 1 hafta sonra tekrar cagirdi

sabah beta testi yaptirdim.3743 cikti
1 temmuz 1001
3 temmuz 3743 degerlerim

doktor 1 keseyi gordu ama yaninda bi ufak kese daha varmis.ikizde olabilir dedi.yada karin boslugu yada baska yalanci bisey olabilirmis.ikiz olsa degerlerim daha yuksek olmazmiydi arkadaslarr????bu ikinci kucuk kese ne acabaa 1 hafta sonra tekrar cagirdi

şu pimpirikliğini kesermisin :47: çok kızdım sana.. bütün gün merakla senin yazını bekledim .. bir tebessüm dahi etmeden hemen acabalarla cümleler kurmuşsun.. betan yükselmiş ve kesen görünmüş.. Mevlam görelim neyler neylerse güzel eyler.. inan bütün hevesimi kursağımda bıraktın.. herşey yolunda görünüyor..:47:

şu pimpirikliğini kesermisin :47: çok kızdım sana.. bütün gün merakla senin yazını bekledim .. bir tebessüm dahi etmeden hemen acabalarla cümleler kurmuşsun.. betan yükselmiş ve kesen görünmüş.. Mevlam görelim neyler neylerse güzel eyler.. inan bütün hevesimi kursağımda bıraktın.. herşey yolunda görünüyor..:47:

:)))aslinda mutluyumm cokk amaa merak ve tedirginlik beni yiyorr.Insallah oyledir.ben su 2. keseye takildim minik olana haftaya cumaya kadar aklimdaaa

Back
X