- 3 Aralık 2011
- 8.779
- 3.069
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
adet ağrısı gibimi.Benimde ozamanlarda agrım oluyodu adet olcakmışım gibi.Doktora ilk gittiğimde aşşağı yukarı senin gibi 5 haftalık falandım.her an adet olacakmışım gibi karnım ağrıyodu.Ama sanırım adet olamadığımızdan.Ama yerleşme olduktan sonra ağrım falan kalmadı.en azından adet ağrısı gibi ağrım yok...![]()
Canim benim regl donemim hatta oncesi hep sancilidir bu ay da cok sancili yine. Ama ilk korunmasiz ay diye korkar oldum gerci tek deneme oldu ama adet olursam ki bekliyorum rabbimden hayirlisi deyip gecicem de gebelik varsa korku basti icimi.
Yumurtlama zamanindan kac gun sonrasi gecmesi gerekiyo. Senin yani ne zaman agrin oldu ne zaman gecti ki
canım varya ben çok rahattım.. keseyi görememişti,sonra kalp atışını duyamamıştı ama zamanı geldiğinde hepsi de çok şükür oldu.. öncelikle çok rahat ol.. şunu hiç unutma.. herşey Allah'tan.. Allah isterse alır isterse almaz.. ne dilerse onu yapar..
adet sancısı gibiydi benimki de.. ama o da rahim büyümesinin acısı felan dediler.. öyle de olabilirdi,üşüttüğümdende olabilirdi.. sadece doktora gittiğimde sordum.. olabilir karın ağrısı demişti.. eğer doktor karından göremezse vajina bölgenden bakılabilir.. vajinadan bakması daha netlik katar bilgin olsun canım..
22.haftaları da görürsün görürsün inşaAllah.. ümidini hiç kaybetme.. karnın çoook büyüsün emi :) bebeğin kıpır kıpır olsunda uyumayasın :) bak ben uyuyamıyorum sen uyuyorsundur :) ilerde göreceğim senide :) :)
daha once kimyasal gebelik yasadigim icin doktor bana beta 56. Ilk kontrolde progestani verdi.gunde 2 tane iciyorum.cok merak ediyorum kese varmi yokmuu. Cumaya kadar beklemek cok zoorrr.keseyi gorsem kalp atisi var:)dinleniyorum ama stres yaptigim icin bi ise yaramiyor.karnim cok agriyor evet ama ilac alicak kadar degil dayanabiliyorum.adet zamani daha kotulerini gordum.ilk kimyasal gebeliktede boyle karnim agriyip kanamam olmustu bu yuzden korkumm.cok tesekkur ederim.suan nasilsiniz?
Birde 5.haftada keseyi alttan muayene sonucumu gordunuz.yoksa karindan ultrason sonucumu
5 te ultrasonda gördük suan 15 bitmek üzere çok şükür iyiyim bulantı dışında tabi. Stres de ağrıyı yo ne sebeple olursa olsun ben en ufak bişeye ağladığım zaman artıyodu. İlacı ağrıyı kesmek için değil bebeğim iyi olsun diye içiyodum ben günde 2 kere zaten ağrı geçmiyodu içince. Başka ağrı kesici de kullanmadım sadece dua ettim bebek tutunsun diye ilaç bttikçe yazdı doktor hafta dolunca da geçti zaten araştırdım en geç 3 aya kadar sürüyomuş ağrı inşl sizinki daha erken biter ben dinlenemiyodum çünkü
bilgilendir bizleri tatlım.. tatlı uykular![]()
sabah beta testi yaptirdim.3743 cikti
1 temmuz 1001
3 temmuz 3743 degerlerim
doktor 1 keseyi gordu ama yaninda bi ufak kese daha varmis.ikizde olabilir dedi.yada karin boslugu yada baska yalanci bisey olabilirmis.ikiz olsa degerlerim daha yuksek olmazmiydi arkadaslarr????bu ikinci kucuk kese ne acabaa 1 hafta sonra tekrar cagirdi
şu pimpirikliğini kesermisinçok kızdım sana.. bütün gün merakla senin yazını bekledim .. bir tebessüm dahi etmeden hemen acabalarla cümleler kurmuşsun.. betan yükselmiş ve kesen görünmüş.. Mevlam görelim neyler neylerse güzel eyler.. inan bütün hevesimi kursağımda bıraktın.. herşey yolunda görünüyor..
![]()