karnım 2 gün içinde çok küçüldü!!!!

tektanem

AyşegüL
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2009
305
4
kızlar 2 gündür aşırı derece ishalim.hiç bişey yiyemiorum midem çok bulanıyır ha bire kusuyorum.üşümede var tir tir titriyorum kemiklerim sızlıyor.17 haftalık hamileyim karnım normal büyüklükteydi ama 2 gündür hiç yok neredeyse.bebeğim ordadır demi?çok korkuyorum.:Saruboceq:
 
ordadur canı merak etme ıshal den falan su kaybı vardır sende bolca su ıc.ben olsam doktorumu bır arardım belkı ıshalı kescek ılac falan verır
 
mutlaka doktorunuza görünün bu ihmale gelmez. üşüme, ishal belki önemli birşeyin belirtisidir. allah korusun bebeğiniz sususz kalmasın. ben 38 haftalıkken böyle birşey yaşadım doktorum serum verdi. mutlaka doktorunuzla görüşün. geçmiş olsun...
 
bencede vakıt kaybetmeden doktorunuzla gorusun. bebege bısey oldugundan degıl kendı saglıgınız ıcın. saglıgınız kotuye gıderse bebegınızde bundan etkılenır. belkı mıkrobık bıseydır. ıhmal etmeyın derım ben.
 
doktora niye gitmiyosunki,guzelim,hamilelikte ishal ihmale gelmez biliyosun,,,
sagliklar dilerim,,,:Saruboceq:
 
canim bende ilk haftalarda olmuştum ishal hani bagirsak yuyulmasi denen bişey var.Biz (azeriler) ona klizma deriz.Onu yaparsaniz 1 saatte gecer.bebegin kuculmesine gelince ilk bebekde bende de olmustu.Duzelir ishal duzelince o da eskisinden bile buyur merak etme bebishe bişey olmaz.
 
X