• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

karnım ağırmaya başladı korkuyorummmmmmm

sweetghost

Guru
Kayıtlı Üye
29 Mart 2009
129
16
298
45
arkadaşlar benim 1 saattir adet olucakmış g,ibi karnımda ağrı başladı acaba olucakmı daha günüme var aslında çok korkuyorum bilgisi olan varmı bu konu hakkında

canım ıyıye yor bı şey olmaz inş...........moralını bozma ..bazen hamılelık belırtısı olabılıyo kişiden kişiye değişıyo inş hamışsındır yat dınlen gezme............dua ile

sağol canım cevabın için yatıyorum zaten belimde başladı fena ağrıyo
duaların için de sağol böyle güzel temenniler duymak çok güzellllllllllll

canım kaçıncı günün transferinin benimde 8 gün sonra başlamıştı adet ağrılarım hatta geceleri dayanılmaz şekilde ağrıyodu dedim kesin buda olmadı diye çok korkmuştum tuttu ama malesef 40 günlükken gelişimi dudu kaybettim yani diyeceğim oki hiç korkma sen normal adet ağrılarını çekersin aklına kötü şeyler getirme olurmu canım dua et bol bol

benım ılk denemede nasıl karnım ağrıyoıo oluyorum ağrıdan arkadaşıma dedım kı gerek yok ben oldum olacam öle ağrıyo ...kıvranıyorum ..hatta ben gıtmedım almaya ben almam dedım arkadaşım gıttı aldı ve hamılesın dıye kağıdı salladı sonuç 638 ............hamıleydım erken doğım oldu kaybettım ..dıyeceğım sakın uzulme inş hamışsındır...........inş tutunuyodur..........booollllllllldua canım

Arkadaşlar benim de transferimin 7.günü dünden beri adet olacakmışım gibi ağrılar olup geçiyor. Dua edin de miniklerim annelerine tutunsunlar.

canım moralini bozma stres yapma bünyeye göre transfer sonrası belirtiler değişiyor kimisi hiç bişey anlamazken benim senin ve bi çok arkadaşın gibi aşırı bel kasık adet ağrıları gözükebiliyor ben transferin 7. gününde yatamaz hale gelmiştim sonraki günlerimin çoğuda lavaboda geçti zaten heran hastalanıcam diye çok şükür canım korkulan olmadı ki pozitif sonuçtan sonra çok kanamam oldu şimdi 6. ayımız bitecek kısmetse bütün sıkıntıları umarım sende geride bırakırsın canım

canım moralini bozma stres yapma bünyeye göre transfer sonrası belirtiler değişiyor kimisi hiç bişey anlamazken benim senin ve bi çok arkadaşın gibi aşırı bel kasık adet ağrıları gözükebiliyor ben transferin 7. gününde yatamaz hale gelmiştim sonraki günlerimin çoğuda lavaboda geçti zaten heran hastalanıcam diye çok şükür canım korkulan olmadı ki pozitif sonuçtan sonra çok kanamam oldu şimdi 6. ayımız bitecek kısmetse bütün sıkıntıları umarım sende geride bırakırsın canım

ssağol canım allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin içimizi rahatlatttın

Sağsalim bebeğini kucağına almanı temenni ederim, umarım bizler de benzer mutluluğu yaşarız

nasıl yani adet mi oldun pozitiften sonra? benim yarın test günüm ama dün gece kan pıhtısı geldi ?:

Back
X