Karnım atıyor

ninght12

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2014
681
157
123
Yanlıs yere konu açtıysam lütfen kusura bakmayın ve yardımcı olun. Aklıma çok takılıyor Karnım atıyor. Kalp atışı gıbı. Sanki ıcınde bebek var gıbı. Uzanınca çok farkedıyorum. Sizde de oluyor mu? Bu durum normal mi. Bileniniz var mı?

Yanlıs yere konu açtıysam lütfen kusura bakmayın ve yardımcı olun. Aklıma çok takılıyor Karnım atıyor. Kalp atışı gıbı. Sanki ıcınde bebek var gıbı. Uzanınca çok farkedıyorum. Sizde de oluyor mu? Bu durum normal mi. Bileniniz var mı?
Adetten once oluyo bende normal diye biliyorum

Kalpten kalın bir aort damarı karından aşağı doğru inip ikiye ayrılır bacaklara .karın derken tam olarak bi yer söylememissiniz

Kesinlikle aort endişe edecek bişey yok zayıfsınız sanırım çünkü genelde zayıflar hisseder.uzerine cisim koysaniz atacak kadar net fark edilir kendimden biliyorum
Çok tesekkur ederim cevabınız için. Aşırı değilim ama evet biraz zayıfım. Aynen bir. Sey koysam karnıma hareket edecek o derece atıyor

Back
X