- 4 Kasım 2018
- 26.814
- 110.499
- 598
Ay Ben TR de degilim o yuzden soruyorum.Yerleşmedi
Yerlesmedi derken tam ne anlamda :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay Ben TR de degilim o yuzden soruyorum.Yerleşmedi
KazanamadıAy Ben TR de degilim o yuzden soruyorum.
Yerlesmedi derken tam ne anlamda :))
Bosuna basinizi agrittilarKazanamadı
Annem aracılığıyla hala sitemlerini duyuyorum ama iyi ki de söyledim artık her önüne gelen okul iş derken bana sığınmaz unutulmaz tavrımBosuna basinizi agrittilar
7,5 aylik bebegim var, esim ciddi bir operasyon gecirdi 2 hafta hastanede yatti. Bebegimi annem ve k.validem arasinda donusumlu birakip refakatci kaldim. Her gece aglayarak uyudum, esimin durumu kotu olmasa asla ama asla birakmazdim. Hergun bebegimi hastaneye getirdiler, gordum, optum, kokladim.Bazen aklım havsalam almıyor siz tarafsızca söyleyin lütfen
Bebeğim var emziriyorum
Bi hastamız var yakın evet ama anne baba kişisi zaten yanında olacak..
15gün oldu farklı bi şehirdeydiler şimdi benim bulunduğum yere gelecekler..
Şimdiye kadar onlar gelsin biz gidelim diyebilecek insanların hiç biri gitmedi kalmadı hep ikisi kaldı.
Ama şimdi bana “sen de kalmalısın” deniliyor
Bebeğim 14 aylık emziriyorum ikizlerim de var 8 yaşında,şuana kadar kendi içlerinde bunu birbirlerine demeyenler şimdi bana diyor.
Emzirmesem valla yine bi düşünürdüm yardımım dokunsun derdim de emziriyorum bebeğim saat başı uyanıyor emmeyene kadar asla dalmıyor..
Bunu bana sunanlar farklı, yani 3ü de mi bilmez anlamaz insan,ben mi tuhafım
(Genel olarak konularım böyle bilen bilir ailem aşırı manipülatif insanlar, onların doğrusu en doğrudur asla ama asla bükemezsin eleştiremezsin ama bu kadar da olmaz dediğim ne varsa yapıyorlar usandım artık)
Son olarak “senin bütün konuların böyle lafını söyle geç” diyecekler de olacak.Vallahi söylüyorum en son arayan kardeşime ben kalırım desem yalan olur bi ihtiyaçları olsa giderim yaparım ederim ama kalamam bebeğim küçük birine bırakacağım yaşta durumda değil, sen istersen gel kal dedim![]()
İkiz çocuklarınız da küçük sonuçta. Tabi reddedin geçin . Millet manyak ciddenBazen aklım havsalam almıyor siz tarafsızca söyleyin lütfen
Bebeğim var emziriyorum
Bi hastamız var yakın evet ama anne baba kişisi zaten yanında olacak..
15gün oldu farklı bi şehirdeydiler şimdi benim bulunduğum yere gelecekler..
Şimdiye kadar onlar gelsin biz gidelim diyebilecek insanların hiç biri gitmedi kalmadı hep ikisi kaldı.
Ama şimdi bana “sen de kalmalısın” deniliyor
Bebeğim 14 aylık emziriyorum ikizlerim de var 8 yaşında,şuana kadar kendi içlerinde bunu birbirlerine demeyenler şimdi bana diyor.
Emzirmesem valla yine bi düşünürdüm yardımım dokunsun derdim de emziriyorum bebeğim saat başı uyanıyor emmeyene kadar asla dalmıyor..
Bunu bana sunanlar farklı, yani 3ü de mi bilmez anlamaz insan,ben mi tuhafım
(Genel olarak konularım böyle bilen bilir ailem aşırı manipülatif insanlar, onların doğrusu en doğrudur asla ama asla bükemezsin eleştiremezsin ama bu kadar da olmaz dediğim ne varsa yapıyorlar usandım artık)
Son olarak “senin bütün konuların böyle lafını söyle geç” diyecekler de olacak.Vallahi söylüyorum en son arayan kardeşime ben kalırım desem yalan olur bi ihtiyaçları olsa giderim yaparım ederim ama kalamam bebeğim küçük birine bırakacağım yaşta durumda değil, sen istersen gel kal dedim![]()
Alana kadar söyleyeceksiniz o zaman. Biri bebek 3 çocukla size gelene kadar ,kimsesi mi yok bu insanın da sizden isteniyor?İşte kafaları bunu almıyor mu yoksa almak mı istemiyor
Yalnız bahsedilen laf bu değil. Niye güzel güzel açıklama yapıyorsunuz. Hadsizlere s.çıp sıvayın.Son olarak “senin bütün konuların böyle lafını söyle geç” diyecekler de olacak.Vallahi söylüyorum en son arayan kardeşime ben kalırım desem yalan olur bi ihtiyaçları olsa giderim yaparım ederim ama kalamam bebeğim küçük birine bırakacağım yaşta durumda değil, sen istersen gel kal dedim![]()
Hem de ne manyak bugün haftasonu diye gittim hergün gidemem bilmeleri lazım ama benim adıma haftaiçi de gidecekmişim gibi konuşuyorlarİkiz çocuklarınız da küçük sonuçta. Tabi reddedin geçin . Millet manyak cidden
Hayatımda ailemle ilgili olaylarda sürekli dejavu yaşıyor gibiyim bazen ses kaydı yapayım nasıl olsa tekrar edecekler o zaman direkt o sesi atarım diyorumYalnız bahsedilen laf bu değil. Niye güzel güzel açıklama yapıyorsunuz. Hadsizlere s.çıp sıvayın.
Bugün hastaneye gittim ordaki başka hastalar/ refakatçileri “aman senin ne işin var burda bu bebekle” dediler, bizimkiler “ya buradaki halk ne boşboğaz” dediAlana kadar söyleyeceksiniz o zaman. Biri bebek 3 çocukla size gelene kadar ,kimsesi mi yok bu insanın da sizden isteniyor?
Benim oğlum 7 kızim 13 yaşında ben bile çok elzem değilse kalamam kimseye refakatçi. Kaldı ki sizin bebeğiniz henüz çok küçük,emiyor yani bunu size teklif bile etmemeliler.
Bu hastane işini gerçi abartiyoruz milletçe. Geçen yıl amcam sadece kontrol amaçlı iki hafta hastanede kaldı. Allah'ım hergün gelen ziyaretçi oldu. Yanında kalan vardı zaten. Ama ek olarak sürekli gelen giden oldu. Ha şu da gerçek cidden hasta olsa da yardıma ihtiyacı olsa kimse gelip hastaneye götürüp ilgilenmez. Onlar da gelen oldukça sevindi. Çok saçma bazı şeyler. Yine başka amcam ameliyat oldu diğer amcam geldi kapıda bekledi ameliyatta. Esin nasıl dedim o da evde hasta dedi. Karısını hastaneye getirip baktirmamis. Ama ameliyathane kapısında basit bir operasyonu bekliyor. Gösteriş merakı mı ne anlamadımHem de ne manyak bugün haftasonu diye gittim hergün gidemem bilmeleri lazım ama benim adıma haftaiçi de gidecekmişim gibi konuşuyorlarböyle şeyler söylene söylene bilinecek şeyler değil ki anlamıyorum bazı şeyler biri söylemese de herkes tarafından yanlış veya doğru kabul edilir bizimkiler bihaber.
Canım benim sen bugün gece boyu mu kaldın. E kaldıysan artık gerisi önemli değil ki bebekle kalabiliyosun diyecekler.Bugün hastaneye gittim ordaki başka hastalar/ refakatçileri “aman senin ne işin var burda bu bebekle” dediler, bizimkiler “ya buradaki halk ne boşboğaz” dediişlerine gelmesin herkes boş deli manyak vs