Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kızlarrrr aklıma çok takılan bişi var bazen karnım yumuşak oluyor sanki sıradan bi göbekmiş gibi aradanb 1-2 saat geçiyor semsert oluyor bu sizdede oluyormu
kızlarrrr aklıma çok takılan bişi var bazen karnım yumuşak oluyor sanki sıradan bi göbekmiş gibi aradanb 1-2 saat geçiyor semsert oluyor bu sizdede oluyormu
aynen genelde gece yatınca belli oluyor özellikle ama merak ediyorum herkesde ölemidir diye bide benm karnım ufak sanırım iç karnım büyük birazda ondan olabilir
benimde aynen öyle.. ama şunu farkettim evde genelde uzanır pozisyonda kaldığım zamanlarda yumuşak oluyor. masa başı çalıştığım günler gergin ve sert oluyor
benimde aynen öyle.. ama şunu farkettim evde genelde uzanır pozisyonda kaldığım zamanlarda yumuşak oluyor. masa başı çalıştığım günler gergin ve sert oluyor