karnım büyüyor hamile olabilirmiyim

sedaavci1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2016
4
0
1
33
3 ay önce ilişkiye girdim 2 gün sonra adet oldum 3 aydırda düzensizde olsa adet oldum ama karnımda büyüme var ve göğüs uçlarım karardı göğüslerimde koyulaşma var bir hata ettim çok korkuyorum hamilemiyimdir 1 ay önce idrar testi yaptım negatifti

Çok saçma eğer hamile olsaydın belirtileri olurdu karnım büyüyor hamile olabilirmiyim diye birşeymi var test yap

3 ay önce ilişki üzerine kaç adet o kadar belirti sıkıntı stres... Gebelik testi 3 tl çok mu zor yapmak ayrıca ilişkiden 1 ay sonra yapmış sın çıkmamış demek ki yok tamamen psikolojik

Canım oyle hemen belirti olmuyor gogus uclarida hemen kararmıyor sen kafaya taktığın icin herseyi belirti olarak goruyor olabilirsin

3 ay önce girmişsin ilişkiye hamile olsan farklı belirtiler de olurdu, bi test alsan yapsan emin ol rahatlarsın .

Biri dalga geciyo bu sacma konuda acılan 3. Konu bu iliskiye girdim 3 aydir adet göruyorm karnm büyuyo hamilemiyim¿¿
Hamilesin ewet...
Yeni üye...

Şaka falanmısınız siz ya saçmasapan şeyler soruyorsunz
heeee hamilesin napcan şimdi

Şaka falanmısınız siz ya saçmasapan şeyler soruyorsunz
heeee hamilesin napcan şimdi
Neden tepki veriyosunki yazmak zorunda değilsin...Belliki farklı bir konu var ve tecrübesi yok..Bir hata yaptım diyor bak!Bunun altındakileri bilmiyoruz kötü yorum yazmayalım rica edicem
.

Merhaba canım ilişki 3 ay önce olmuş ve sen 1 ay önce test yapmışsın negatifmiş..korkmanı gerektirecek bir ihtimal yok bence,için rahat olsun...

Merhaba canım ilişki 3 ay önce olmuş ve sen 1 ay önce test yapmışsın negatifmiş..korkmanı gerektirecek bir ihtimal yok bence,için rahat olsun...
Kendine gel bence burda nelerle uğraşan insanlar war bu gelmş dalga geçer gibi hem ewli değil ilişkiye grmş hem göbeğim büyüdü hamilemiyim diyor buraya yazıcağına gitsn bi test yapsn bunlarn böyle destekçileri olduktan sonra içimzde büyümeye dewam ediceklerrr lütfenn destek olmaa

Siz şakamısınız asıl bir soru sorduk bir tek dayak yemediğim kaldı cevap vermek zorunda değilsiniz kendinize gelin lütfen

Konusmanıza dikkat edin ne yapmam gerektiğini sizden öğrenecek değilim benim ahlakimida yargılayamazsınız doğrumda yanlışım da beni ilgilendirir sadece

Konuyu sen hotlatmışsın, akşamdan beri yazılmamış unutulup gidecekmiş konu

Konusmanıza dikkat edin ne yapmam gerektiğini sizden öğrenecek değilim benim ahlakimida yargılayamazsınız doğrumda yanlışım da beni ilgilendirir sadece
Şu yazılan cwpları okuyormsn acaba sen çoğunlk saçmaladğnı düşünyr uzatma istersen üstelk cewaplayanlrda inanmıyr hala bildğni okuyorsn o halde niye burda soruyorsun byle bişi yaşıyan bi insandan da düzgün cwp wermesni beklemiyrm zaten aynen dewam et byle

Kimsenin şahsına yazmıyorum ama bunu toplu cevap olarak görün lütfen...kimin ne yaşadığı bizi asla ve asla ilgilendirmez bu bir..burdan bir umut alacağı bir cevapla içini rahatlatacak birine yardım etmek kadar güzel bişey olamaz burası kadınlar kulübü ve o bir kadın bu iki..üçüncüsüne gelirsek kimseyi yadırgamak,yargılamak bize düşmez haddimiz deģil..yaşadığı evlilik dışı bir şeyse bile bu onun düşüncesi onun bedeni hesabı kendiyle, biz ancak elimizden gelirse akıl veririz oda yaşımız ondan büyük olduģu için tecrübelerimizle bilgi sahibi olsun diye...
Uzun lafın kısası S sedaavci1 bana özelden ne istersen sorabilirsin canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…