Şaka falanmısınız siz ya saçmasapan şeyler soruyorsunz3 ay önce ilişkiye girdim 2 gün sonra adet oldum 3 aydırda düzensizde olsa adet oldum ama karnımda büyüme var ve göğüs uçlarım karardı göğüslerimde koyulaşma var bir hata ettim çok korkuyorum hamilemiyimdir 1 ay önce idrar testi yaptım negatifti
Neden tepki veriyosunki yazmak zorunda değilsin...Belliki farklı bir konu var ve tecrübesi yok..Bir hata yaptım diyor bak!Bunun altındakileri bilmiyoruz kötü yorum yazmayalım rica edicemŞaka falanmısınız siz ya saçmasapan şeyler soruyorsunz
heeee hamilesin napcan şimdi
Merhaba canım ilişki 3 ay önce olmuş ve sen 1 ay önce test yapmışsın negatifmiş..korkmanı gerektirecek bir ihtimal yok bence,için rahat olsun...3 ay önce ilişkiye girdim 2 gün sonra adet oldum 3 aydırda düzensizde olsa adet oldum ama karnımda büyüme var ve göğüs uçlarım karardı göğüslerimde koyulaşma var bir hata ettim çok korkuyorum hamilemiyimdir 1 ay önce idrar testi yaptım negatifti
Kendine gel bence burda nelerle uğraşan insanlar war bu gelmş dalga geçer gibi hem ewli değil ilişkiye grmş hem göbeğim büyüdü hamilemiyim diyor buraya yazıcağına gitsn bi test yapsn bunlarn böyle destekçileri olduktan sonra içimzde büyümeye dewam ediceklerrr lütfenn destek olmaaMerhaba canım ilişki 3 ay önce olmuş ve sen 1 ay önce test yapmışsın negatifmiş..korkmanı gerektirecek bir ihtimal yok bence,için rahat olsun...
Gündemi meşkull etmee insanlarla dalga geçmee birazda mantıklı ollSiz şakamısınız asıl bir soru sorduk bir tek dayak yemediğim kaldı cevap vermek zorunda değilsiniz kendinize gelin lütfen
Şu yazılan cwpları okuyormsn acaba sen çoğunlk saçmaladğnı düşünyr uzatma istersen üstelk cewaplayanlrda inanmıyr hala bildğni okuyorsn o halde niye burda soruyorsun byle bişi yaşıyan bi insandan da düzgün cwp wermesni beklemiyrm zaten aynen dewam et byleKonusmanıza dikkat edin ne yapmam gerektiğini sizden öğrenecek değilim benim ahlakimida yargılayamazsınız doğrumda yanlışım da beni ilgilendirir sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?