Karnım çok küçük

beztebya

Canım kızım
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2013
492
262
34
Merhaba kızlar lütfen bana yardım edin aklımı kaybedicem 33 haftalık hamileyim ama karnım küçük gören herkes 33 haftalık hamile olduğuma inanmıyor doktor herşey yolunda demişdi ama yine içim hiç rahat diyli sanki bi sorun var o yüzden böyle karnım küçük diye düşünüyorum bi türlü rahat edemiyorum benim gibi olanlar varmı aranızda sanki bebeğim iyi beslenmiyor doğdukta kilosu çok az olucak gibi düşüncesi beni mahv ediyor

Benim de bir arkadaşım vardı kız 35 hafta da iken doğum yaptı her neyse ama o zaman bile karnı nerdeyse hiç yoktu doktoru ona iç karnın büyük demiş ondan dışarıdan belli olmuyormuş fazla.

Endişe etme doktorun a kulak ver

Sağlık la al kucağına inşallah

Stres yapacak bisey yok ne guzel iste ic karnin genis ve catlagin hic olmaz bence sewinmelisin. Dr da sorun yok dediyse kendini yipratmabna gerek yok canim

Ay kaynanam diyoki hiç hamilelik kıyafeti almadım bile hastaneye doğurmaya gittiğimde doktor kürtaj mı demiş o derece karnı küçükmüş ne güzel

Benim de bir arkadaşım vardı kız 35 hafta da iken doğum yaptı her neyse ama o zaman bile karnı nerdeyse hiç yoktu doktoru ona iç karnın büyük demiş ondan dışarıdan belli olmuyormuş fazla.

Endişe etme doktorun a kulak ver

Sağlık la al kucağına inşallah
Peki 35 haftalikta, normal mi yapmisti , Sezeryan mi. Sancisi gelerek mi gitmisti yani. Benimde ole bi durum olabilir de ondan soruyorum cnm.

Merhaba kızlar lütfen bana yardım edin aklımı kaybedicem 33 haftalık hamileyim ama karnım küçük gören herkes 33 haftalık hamile olduğuma inanmıyor doktor herşey yolunda demişdi ama yine içim hiç rahat diyli sanki bi sorun var o yüzden böyle karnım küçük diye düşünüyorum bi türlü rahat edemiyorum benim gibi olanlar varmı aranızda sanki bebeğim iyi beslenmiyor doğdukta kilosu çok az olucak gibi düşüncesi beni mahv ediyor
Cnm benimde ayni inanir misin. Hep gittigim doktorum gecen beni gordu, sen dusuk mu yaptin dedi. Yoo dedim . hani hic karnin yok dedi. Ve buna sevinmelisin. Benim boy 1.76 oldugu icin heralde. Ve genetik. Anneminde kucukmus. Catlagim yok su anda ama.insaallah da olmaz.. Bebisimin sagligi cok iyi cok sukur. Bastan beri 2 hafta once gidiyo gelisimi. Doktorlar sasiriyo hatta. 29 hafta ama 31,32 hafta cikiyo gelisimi. Boy 42 cm, kilo 1.600 cnm.. Normal ustu.. Hic telasa kapilma. Bu bizim icin Allahin verdigi ufak bi mukafat olarak dusun ;-)

haftasına göre karnı büyükse gazdan

haftasına göre karnın küçükse karın kaslarının sıkı olmasındanmış

kafaya takılcak bsy yk cnm rahat ol

haftasına göre karnı büyükse gazdan

haftasına göre karnın küçükse karın kaslarının sıkı olmasındanmış

kafaya takılcak bsy yk cnm rahat ol

Peki 35 haftalikta, normal mi yapmisti , Sezeryan mi. Sancisi gelerek mi gitmisti yani. Benimde ole bi durum olabilir de ondan soruyorum cnm.

Normal Doğum yaptı erken doğum oldu sancılandi gitti hastaneye doğum başlamıştı. Inşallah zamanında sağlıkla al kucağına

İç karnın büyük o yüzden bebeğin küçük veya zayıf doğmayacak sakın bunu dert etme kendine. Sen de haftana göre değil ayına göre söyle. Yani 33 haftalık hamişsen 8 aylık hamileyim deme doğuma 7 hafta kaldığına göre 2 ay kaldı say 7 aylık de. Benim de aşırı büyük mesela herkes ikiz mi diyor ama bu bebeğimin dombili olduğunu göstermiyor. Benim iç karnım çok dar ondan...

Merhabalar, 33 haftadayken karnım inanılmaz küçüktü, aşağıdaydı-erken doğum riskim vardı. Görenler vahhh yazık diye bakarlardı,bebek ne kadar küçük geliyordu ben dahil herkese.33+4 te doğum yaptım 48 cm 2400 gr doğdu kuzum.1 hafta ileride doğdu hatta çok şükür.O yüzden hiç problem etmeyin,iç karnınız geniş demekki.Doğumdan sonra karnım düze yakındı ayrıca.Allahın lütfu demiştim :)

Merhabalar, 33 haftadayken karnım inanılmaz küçüktü, aşağıdaydı-erken doğum riskim vardı. Görenler vahhh yazık diye bakarlardı,bebek ne kadar küçük geliyordu ben dahil herkese.33+4 te doğum yaptım 48 cm 2400 gr doğdu kuzum.1 hafta ileride doğdu hatta çok şükür.O yüzden hiç problem etmeyin,iç karnınız geniş demekki.Doğumdan sonra karnım düze yakındı ayrıca.Allahın lütfu demiştim :)
Normal dogummu yapmistin cnm.

BENDE YEDİ AYLİK HAMİLEYİM BANA DA KARNİN YOK DEDİ DOKTOR BEBEGİMDE GELİSİM GERİLİGİ BASLAMİS O YUZDEN BACAKLARİ BASİ VE VUCUDUNA GÖRE BİR HAFTA GERİDEYMİS BENDE COK KÖTÜYÜM PSİKOLOJİK OLARAK 🥺 RABBİM SAG SALİM KUCAGİMİZA ALMAYI NASİP ETSİN İNSALLAH

X