Karnım hiç belli olmuyor :(

Esrs

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2009
430
6
96
İstanbul
Arkadaşlar 23+5 günlük hamiliyim ve karnım hiç belli olmuyor belki çıkmaması kötü birşey değil ama bebeğimin gelişiminde mi? sorun var demeden edemiyorum 4 hafta önce gittim gayet sağlıklıydı yeni kontrole bu hafta sonu gidicem merakla bekliyorum karnım hiç çıkmadı diyemem ama 6 aylık gibide durmuyorum :(

Bazı kişilerde sonra çıkıyor benim 7. ayda belli olmaya başlamıştı hamile olduğum

allahım ya derdin bu mu ne güzel çatlağın olmaz rahat eğilip kalkarsın kıyafet sorunu yaşamazsın daha sayayımmı işin güzel tarafından bak bebeğinde sağlıklıymış daha ne istiyorsun keşke bende senin gibi olsaydım

canım bazı hatunların iç karnı büyük olur bunun için belli olmaz karnın üzülme bi sorun yoktur

ama evet tabii insan hamiş olunca göbüşüm çıksın istiyo çatlak olursa olsun diyo ama naparsın :)

hemde kız bebekte karın yayılır bunun içinde yana doğru belki genişlediğini farkedersin

karnının....erkek bebekte daha sivri çıkar göbüş

canım uzulme... benımde son zamanlara kadar oyle cok bellı degıldı. 8.aydan sonra ıyıce belırgınlesmeye basladı. iç karnın genıstır. bebegın gelısımınde bı sorun yoksa dert edıcegın son şey bu olsun :ecrin_bebek:

Bende 25+2 hamıleyım benımde karnım aynı sneın gıbı yok dıyemem ama bellı olmuyo benımkı bıraz yukarıda mıdeme dayandı resmen herkesın vucut yapısına gore degısıyo canım.

canım benim de aynı senin gibi.
herkes bi sorun mu var diye moralimi bozuyor ama doktorum sorun yok hatta herşey çok çok iyi dedi.
boyu uzun bayanlarda karın biraz daha geç çıkabiliyor dedi; boyum 170 ve son bi haftadır sadece bir ayva göbek gibi bişey oldu, başka bişey yok.
yani çıplak bile bakıyorum öyle hamile gibi değil.
üzülecek bişe yok ama. doktor sağlıklı dedi, önemli olan da bu.
sen içini rahat tut canım, çatlağımız az olacak inşallahaklinialirimsmile

Canım hiç korma. Biz 28. haftamıza kadar kimse hamile olduğumu anlayamıyordu. Hatta nasıl olur? Bebek sağlıklı mı diye soranlar banada çok oldu canım.
Ama sonra ne olduysa biranda göbeğimiz büyümeye başladı. Herkesin fiziki yapısı, karın yapısı farklı oluyor canım. ıç karnın ve kas yapın nedeniyle hala belli olmuyordur. Ama merak etme zamanı gelince o biranda büyüyecek. guclubacismile
Ama tabi hep emsallerinden daha küçük olacak göbüşün. Fiziksel bir durum yani.

Canım uzulme aynı sey bendede ben 7 aylıktım ama hıc karnım yoktu bekarken gıydıgım kıyafetlerımı gıyordum 9 aylık oldugumda az bısey cıktı gobegım hamıle kıyafetı gıymeyı cok ıstedıgımden ıkı takım gıtım aldım amam gulersın gobek yok ordada hamıle kıyafetı gıymıs ben :) sımdıkde yolda gobeklı hamıle gorunce sınırden kufur edıyorum ıcımden sunlara bak ne guzel hamıle kıyafetı gıyor dıye aldım bıkere gıydım ıkı kıyafetımıde kaldırdım :(

Çok teşekkür ederim hepinize biraz olsun rahatladım ne bileyim insanın aklına olmadık şeyler geliyor bu dönemde içimizde ne olduğunu göremediğimiz için

Bende 21. haftamdayım ve göbeğim yeni yeni çıkmaya başladı,oda hamileymişim gibi değil,sanki kilo almışımda hafif göbişim çıkmış gibi.Bu arada hiç kilo almadım,aynı kilomdayım.ınsanlar bebeğin gelişmiyormu diye sorup sinirimi bozuyorlar,bende bebeğim gayet sağlıklı diyorum,bilip bilmeden konuşuyorlar.Geçen gün olumsuz yorumlarınızı kendinize saklayın dedim.Moral vereceklerine olumsuz söylemlerle moralimizi bozuyorlar.Bide doğumdan sonra kilo alırsın bidaha veremezsin diyenler var.Kimsenin kalbini kırmayayım diyorum ama bizi düşünen yok.

Back
X