karnim simdiden cok buyuk ...

gulum66

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2012
307
85
123
slm. arkadaslar 13+6 haftalik hamileyim ama simdiden karnim baya büyüdü normal mi benim gibi olan varmi ???

slm. arkadaslar 13+6 haftalik hamileyim ama simdiden karnim baya büyüdü normal mi benim gibi olan varmi ???

valla cnm benim bende 13+1 haftalik hamileyim bende tam tersi hic bisey belli deil aksine eskiden az gobekliydim simdi o gobekten eser yok bende uzuluyorum niye buyumuyor diye

bence uzulme herhalde seninki normal ben kilodan mi simdiden boyle buyudu diye dusunuyorum cunku simdiden 5 kilo aldim :) neyse hayirlisi bebislerimiz saglikli olsun da

kızlar bende 19 hafta 5 günlük hamileyim ama sadece gebelikten önceki karnım var bende korkuyorum neden büyümüyo die

Bende 18.haftama girmek uzereyim gobegim kucuk.Hala hamilelik oncesi kiyafetlerimi giyiyorum.Korkmayin kizlar bu yapiyla ilgili birsey.Kiminin ic karni genis olur hamilelikte karni cok buyumez.Bu bebegin iyi beslenmedigi anlamina gelmiyor.
Yanliz ilk 3 ay icin 5 kilo biraz fazla olmus canim.Moralini bozmak istemem asla.Cok fazla ekmek,unlu mamuller,abur cubur tuketiyorsan onlari kes tuketme istersen.Zaten bebege hic faydasi yok.Hepimiz 6. aydan sonra hizla kilo almaya baslayacagimiz icin o zamana kadar dengeli ,saglikli beslenerek bebegin kilo almasini saglamaliyiz.
Bu arada hepinizin bebisleri hayirli olsun.Allah saglikli kucagimiza almayi nasib etsin insallah.

:) bende biliyorum fazla ama inan abur cubur hiç yemiyorum fazla hiç bisey yemiyorum ama nedense aliyorum cok çabuk anlasam bende insallah 6 aylik olana kadar fazla almam sonra alirim hayirlisi bakalim ...

kızlar bende 19 hafta 5 günlük hamileyim ama sadece gebelikten önceki karnım var bende korkuyorum neden büyümüyo die

bence korkma canim arkadasin dedi gibi karninin içi genis tir ondan buyumemistir doktur bebegin saglikli dediyse sorun yok demektir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…