karnim simdiden cok buyuk ...

gulum66

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2012
307
85
123
slm. arkadaslar 13+6 haftalik hamileyim ama simdiden karnim baya büyüdü normal mi benim gibi olan varmi ???

slm. arkadaslar 13+6 haftalik hamileyim ama simdiden karnim baya büyüdü normal mi benim gibi olan varmi ???

valla cnm benim bende 13+1 haftalik hamileyim bende tam tersi hic bisey belli deil aksine eskiden az gobekliydim simdi o gobekten eser yok bende uzuluyorum niye buyumuyor diye(:

bence uzulme herhalde seninki normal ben kilodan mi simdiden boyle buyudu diye dusunuyorum cunku simdiden 5 kilo aldim :) neyse hayirlisi bebislerimiz saglikli olsun da

kızlar bende 19 hafta 5 günlük hamileyim ama sadece gebelikten önceki karnım var bende korkuyorum neden büyümüyo die:(

Bende 18.haftama girmek uzereyim gobegim kucuk.Hala hamilelik oncesi kiyafetlerimi giyiyorum.Korkmayin kizlar bu yapiyla ilgili birsey.Kiminin ic karni genis olur hamilelikte karni cok buyumez.Bu bebegin iyi beslenmedigi anlamina gelmiyor.
Yanliz ilk 3 ay icin 5 kilo biraz fazla olmus canim.Moralini bozmak istemem asla.Cok fazla ekmek,unlu mamuller,abur cubur tuketiyorsan onlari kes tuketme istersen.Zaten bebege hic faydasi yok.Hepimiz 6. aydan sonra hizla kilo almaya baslayacagimiz icin o zamana kadar dengeli ,saglikli beslenerek bebegin kilo almasini saglamaliyiz.
Bu arada hepinizin bebisleri hayirli olsun.Allah saglikli kucagimiza almayi nasib etsin insallah.

:) bende biliyorum fazla ama inan abur cubur hiç yemiyorum fazla hiç bisey yemiyorum ama nedense aliyorum cok çabuk anlasam bende insallah 6 aylik olana kadar fazla almam sonra alirim hayirlisi bakalim ...

kızlar bende 19 hafta 5 günlük hamileyim ama sadece gebelikten önceki karnım var bende korkuyorum neden büyümüyo die:(

bence korkma canim arkadasin dedi gibi karninin içi genis tir ondan buyumemistir doktur bebegin saglikli dediyse sorun yok demektir ;)

Back
X