Magnezyum hapı alın dr kontrolünde...Birde fitil falan veriyorlar ama mutlaka kullanın...Ben bilemedim ve kullanmadım hamileliğimin son ayları çok zor geçti ve erken doğum oldu geçmş olsun..Arkadaslar konuyu bilerek buraya actim nolur yardim edin 2 haftadir 3 tane dr a gittim hic biri beni anlamadi. 27 haftalik hamileyim ve karnim cok sert kasilma deseniz nst de sanci cikmiyor ultrason da bebekte normal acilmada yok bende tum vitaminlerimi kullaniyorum. Gaz sancisi desem degil midemde sorunum yok ama gelin gorunki karnim taşlasiyor adeta nefesim kesiliyor ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum of cildirmak uzereyim patlayivercembenim gibi olan varmi lutfen yardimci olun
Cnm evden cikamiyorum 10 adim yuruyemiyorum 9 aylik arkadasim pazara gidiyo dag gibi karniyla herkes ayni degil biliyorum ama bu sertlik ne kiHamilelik boyle birsey. 13 hafta daha sabret.
Sabir sabirr..
Magnorm kullaniyorum fitilden haberim yok cnmMagnezyum hapı alın dr kontrolünde...Birde fitil falan veriyorlar ama mutlaka kullanın...Ben bilemedim ve kullanmadım hamileliğimin son ayları çok zor geçti ve erken doğum oldu geçmş olsun..
Ve bence başka bir dr a gidin ..
Aynı bende sizin gibi olmuştum son aylarda...Çok zor geçti...Magnorm kullaniyorum fitilden haberim yok cnm
Dedigin gibi herkes ayni degil. 9 ay yatanda var. ben dogumdan 1 gun oncesi bile fildir fildir geziyodum avmde. Ama benimde senin gibi kasiliyodu karnim tas oluyodu nefesimi kesiyodu geceleri boguluyodum sanki. Bunlar cok normal canim.Cnm evden cikamiyorum 10 adim yuruyemiyorum 9 aylik arkadasim pazara gidiyo dag gibi karniyla herkes ayni degil biliyorum ama bu sertlik ne ki
cnm 6.haftadan beri yatiyorum zaten bir aydir rahattim biraz ama yine eve cakildimDedigin gibi herkes ayni degil. 9 ay yatanda var. ben dogumdan 1 gun oncesi bile fildir fildir geziyodum avmde. Ama benimde senin gibi kasiliyodu karnim tas oluyodu nefesimi kesiyodu geceleri boguluyodum sanki. Bunlar cok normal canim.
Arkadasin dedigi gibi magnezyum alabilirsin agri icin. Zaten ilac vs yasak. Sabret canim cogu gitmis azi kalmis.
Cnm cekicez de bu durumun erken dogum riski oldugu yaziyor her yerde eger boyleyse dr lar illaki rahimde açılma olmasinimi bekleyecekler bunun bir cozumu yokmu evde yatarkende sıkıntıdan strese giriyoruz o zaman bebeklerde etkileniyor amaBnde az once başka konuya yazdım. Aynen karnım sertleşiyo, bacaklarıma ağrı atıyo, nerdeyse yuruyemiyorum. Şimdiden daha çok ağırlaştım. Rabbim sağlıcakla kucaklamayı nasib etsin hepimize bi sıkıntı sorun olmasın da mecbur çekicez...
bn bi skntı olucağını sanmıyorum. Çunku bu haftalardaki hemn hemn tum gebelerde aynı şikayet var zaten. Demkki olağan bi durumCnm cekicez de bu durumun erken dogum riski oldugu yaziyor her yerde eger boyleyse dr lar illaki rahimde açılma olmasinimi bekleyecekler bunun bir cozumu yokmu evde yatarkende sıkıntıdan strese giriyoruz o zaman bebeklerde etkileniyor ama
Insallah oyledir dort gozle gecmesini bekliyorum.bn bi skntı olucağını sanmıyorum. Çunku bu haftalardaki hemn hemn tum gebelerde aynı şikayet var zaten. Demkki olağan bi durum
Of sorma cnm ya bu stres beni yedi bitirdi zaten keske o dr u bende bulabilsem de masaj yapsa inanki cok zor gunler geciriyorum az once deprem oldu bide bnm panik atak tavan yapti yineCnm bende geçen hafta bunların üstüne birde sol kasığımda ağrı vardı.Gece acile gittik ağlaya ağlaya birşey oldu sandım hatta emindim.Kan idrar tahtili yaptılar nst ye bağladılar kas spazmından dolayı ağrı olmuş şükür bu sertlik içinde erken doğum riski olması için göbek deliğinin ordan sertleşip yumuşaması lazımmış günde 4 yada 5 defa olursa gel dediler yani aralıklarla sertleşip gevşiyomuş o şekilde ama benim hep sert dediğimde hazımsızlıkla alakalı olduğunu söylediler senin nasıl bilmiyorum ama biraz fikrin olsun diye yazdım Allah korusun stres yapma ben geçen hafta çok taktım kafama strese girdim o yüzden kas spazmı geçirmişim stresten yani sonra ultrasona girdiğimde de oğlum nasıl yumruk yapmış ellerini o kadar sıkmıştı ki kendini resmen yumrukluyodu içerde çok üzüldüm doktor 15 dakika masaj yaptı gevşedi ağrımda azaldı ertesi günü geçti yani stres çok etkiliyo onlarıda
Ayyy gerçekten mi geçmiş olsun cnm çok korkarım depremdenOf sorma cnm ya bu stres beni yedi bitirdi zaten keske o dr u bende bulabilsem de masaj yapsa inanki cok zor gunler geciriyorum az once deprem oldu bide bnm panik atak tavan yapti yine
Evet cnm duvar ustume yikiliyor sandimAyyy gerçekten mi geçmiş olsun cnm çok korkarım depremdenBende bu sertlik olayına taktım birde biri karnımı elledi çok sert niye böyle falan olmaması lazım dedi sonraki gün netten araştırdım okuduklarımla iyice gerildim bide üstüne spazm oldu stresten geçen hafta cumartesi gecesi ğniversite hastanesinin aciline gittim ağlayarak işte gerisi yazdığım gibi stres yapma canım hazımsızlık gaz yaparmış bı haftalarda için rahat etmezse pazartesi doktoruna git yada çok sıkılırsan üniv hastanelerinde kadın doğumcu oluyo aklında olsun ama kötü bişey olduğunu sanmıyorum cnm
Yediklerinizle alakalı olabileceğini düşündüm.Evet cnm duvar ustume yikiliyor sandimTm cnm ben izmirin ilcesindeyim universite hastanesi fobimde var aslinda asistanlarin elinde heba olmak istemiyorum tabi acilde uzman kadin dogumcu oluyordur belki bide bize cok uzak ama aklimda olsun yinede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?