Karnım taş gibi :(

Minikkuala

bekleme gelmeyecek
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2016
2.336
2.708
63
Hanımlar Merhaba sizlere bi sorum olucak biliyorum yanlış yere açıyorum konumu ama acil görüşe ihtiyacım var .

Adet tarihime göre 37 doktorumun geç döllenme demesine göre ise 35 haftalik hamileyim karnim iki gündür 10 15 dk bir taş gibi oluyor belim de tutulmuş gibi bir ağrı var arada bir bel ağrım tutuyor bel ağrımdan başka hissettiğim bi karın ağrım yok sizce doğum mu yaklaştı doktorum yurt dışında önümüzdeki hafta gelecek ve ulaşamıyorum malesef herhangi bi nişan kanama gelmediği sürece panik yapmamalimiyim :KK24:

Ben olsam doktorum olmasada aynı hastanede baska doktora bı görunurdum
Herzamankınden farklı olan seyler sakaya gelmez
Bırde sıze tavsıyem 2. Yedek doktorunuz olsun
Kuzenımın basına geldı doguma 3 gun kala doktoru öldu
Hayat bu son an telas yasamayın

Ben olsam doktorum olmasada aynı hastanede baska doktora bı görunurdum
Herzamankınden farklı olan seyler sakaya gelmez
Bırde sıze tavsıyem 2. Yedek doktorunuz olsun
Kuzenımın basına geldı doguma 3 gun kala doktoru öldu
Hayat bu son an telas yasamayın

Aslında bi tane daha doktorum var ama bana 1 saat uzaklıkta bi hastanede . esimde vardiyalı çalışıyor suan işte ve gece bir bucukta gelecek yalnız olduğum için gitmem zor olur duruma göre çağırmayı düşünüyorum yada taksiye binip hastaneye giderim .

Kuzeninizin yaşadığı gerçekten çok büyük bi talihsizlik olmuş :KK43:

Aslında bi tane daha doktorum var ama bana 1 saat uzaklıkta bi hastanede . esimde vardiyalı çalışıyor suan işte ve gece bir bucukta gelecek yalnız olduğum için gitmem zor olur duruma göre çağırmayı düşünüyorum yada taksiye binip hastaneye giderim .

Kuzeninizin yaşadığı gerçekten çok büyük bi talihsizlik olmuş :KK43:
Ustelık yalnızsınız
Bence ıcımız rahat etsın hem bebısıde gorursunuz
Ben olsam esımı arar gıderım doktora
Sızı goturur getırır gerı işe doner
Annenız kv varsa yakında onla taksıyle de gıdebılırsınız

Ustelık yalnızsınız
Bence ıcımız rahat etsın hem bebısıde gorursunuz
Ben olsam esımı arar gıderım doktora
Sızı goturur getırır gerı işe doner
Annenız kv varsa yakında onla taksıyle de gıdebılırsınız

Annem istanbulda oturuyor kv de yakın degil Malesef en mantıklısı eşimi çağırmak dediğiniz gibi :(

Geldiginizde haber verın lutfen bebıs nasılmıs dıye :)

Canım. Hastaneden şimdi gelebildik bir parmak acikligim varmış ve sancim çıktı nst de suyun gelince yada sancin sıklasinca gel dedi eve gönderdi serum falan taktilar ağrılarım azalsin diye yarın tekrar sabah gidicem doktoruma dua edin

Canım. Hastaneden şimdi gelebildik bir parmak acikligim varmış ve sancim çıktı nst de suyun gelince yada sancin sıklasinca gel dedi eve gönderdi serum falan taktilar ağrılarım azalsin diye yarın tekrar sabah gidicem doktoruma dua edin
ıyıkı gıtmıssın doktora :)
saglıkla sıhhatle en dogru zamanda bebısı kucagına alırsın ınsallah
hıc korkma endıselenme

çok geçmiş olsun canım , çok yorma kendını dinlen , 1 gun bile kalması çok önemli bebek için biliorsun ,

sancın başlayınca banada dua et:dua: neolur , allahım kabul etsin.

çok geçmiş olsun canım , çok yorma kendını dinlen , 1 gun bile kalması çok önemli bebek için biliorsun ,

sancın başlayınca banada dua et:dua: neolur , allahım kabul etsin.

Ay Allah razı olsun kuzum Rabbim Her isteyene nasip etsin seninde gönlündekii duan kabul etsin inşaallah :)

Ayy bian duygulandim bu konuyu görünce :) zaman nasıl gecmis kızım 4 aylık oldu bile hepinize iyi niyetiniz için çok teşekkür ederim 1 haziranda doğum yaptım bu konudan sonra :)

Back
X