Karnım tokken bile gurulduyor

svlak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2014
539
74
73
35
merhabalar. Ben boyuma göre zayıfım kürdan gibiyim. kilo almak içi diyetisyene gittim verdiği program sayesinde çok yemek yemeye başladım öyle böyle değil ve şunu farkettim;tokken bile artık karnım gurulduyor. yürürken,ani hareket yapınca,acıkınca zaten alıp başını gidiyor. Sınavlara girmek istemiyorum karnım gurulduyor,sessiz ortamlardan kaçıyorum. ay delireceğim

Son düzenleme:

sudandır..
ya da şişlinlik de varsa gazdandır..
lisede bende de vardı geçti çok şükür..
geçer üzülmeyin..
bi de kendinizi özellikle ayaklarınızı sıcak tutun..

Gazdandır muhtemelen. Kabızlık yaşıyorsan gaz birikiyordur bağırsaklarında.

Yaptiginiz kilo alma diyetiyle alakali olabilir belki. Doktorunuzun ozel olarak sunu sunu yiyeceksin diye planladiysa gidin konusun probleminizi.birseyler dokunuyordur kabizlikta yasiyorsaniz

keşke bendeee kilo alamasam... hominigırtlak yiyorum şu sıra.
Açıkınca guruldar.. tokken sesi çıkmaz..
Sizinde bağırsaklarla ilgili bir probleminiz olabilirmi. Yedikleriniz dokunuyorda olabilir.

bende aynen böyleyim yemek yerim üstüne guruldularım bitmez
benim ki koladan ve sigaradan oluyor elma yiyince hele senfoni orkestrası resmen

bağırsakların çalışıyor

ahh keşke yeseydim yeseydim kilo almasaydım da ortamlarda karnım guruldasaydı :)) bende "ayyy yiyom yiyom kilo almıyom" deseydim yada "ayy napim çok narinim, çıtı pıtıyım, çok yiyemiyorum hep acıkıyorum sonra" tarzı konuşsaydım ortamlarda.. ne isterdim off offff :)) Arkadaşım Allah şifalar versin..

sudandır..
ya da şişlinlik de varsa gazdandır..
lisede bende de vardı geçti çok şükür..
geçer üzülmeyin..
bi de kendinizi özellikle ayaklarınızı sıcak tutun..
midede üreyen bakteri falan olabilirmiş internette okuyunca bi şok geçirdim ama kanımca sebepleri:biriken gaz,hızlı yemek yemem,az çiğnemem..

bende aynen böyleyim yemek yerim üstüne guruldularım bitmez
benim ki koladan ve sigaradan oluyor elma yiyince hele senfoni orkestrası resmen
aaah ahh bakalım nasıl geçecek bu guruklar
demeyin öyle valla zayıf olmak bunalım sebebim her buluşmalarımda herkes "kilo al kızım" diyor. kürdan,sopa diye dalga geçmelerinden bahsetmiyorum bile. teşekkür ederim canııım:)

Ay benimde yaa :) su an yemekten kalktım ama sesler sankibsabahtan beri bir sey yemiyormusum gibi. bende cok asiri zayifim ama hem ülserim hem reflüm var.doktor o yüzden ses olabiliyor demişti.

Ben geçen sene çok çektim o guruldamalari artık psikolojim bozulmuştu okulda heryerde gurul gurul. Sonra doktora gittim bagirsak iltihabı dedi ilac kullandim yediklerime çok dikkat ettim çünkü bazı yiyecekler tetikliyor bu hastalığı ve guruldama yapıyor alerji gibi yani. şimdi iyiyim tekrar etmemesi için dua ediyorum doktora git mutlaka

Ay benimde yaa :) su an yemekten kalktım ama sesler sankibsabahtan beri bir sey yemiyormusum gibi. bende cok asiri zayifim ama hem ülserim hem reflüm var.doktor o yüzden ses olabiliyor demişti.

dün akşamdan beri yemeklerimi yavaş yiyorum ve çok çiğniyorum. Bu sabah sınavım vardı biraz stresliydim giderken. acaba guruldar mı diye düşünüyordum. sınavda aklıma getirmemeye çalıştım ve hiiç ses yok! inşallah böyle devam eder :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…