• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karnım yuvarlak diye bebeğime kız diyorlar

cornelia

Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2024
576
345
18
Merhaba kızlar. Evet başlıktaki gibi deniliyor. Erkek olduğunu söyleyince şaşırıyorlar. 16. haftadaki cinsiyet kontrolünde erkek olduğunu ögrendik. Hadi dedik detaylı ultrasonu bekleyelim orada kesinleşir ve orada da erkek. Gelgelelim görenleri inandıramıyoruz bu kız bebek göbeği diyorlar 😄 gerçekten karnım geniş ve yuvarlak kesinlikle sivri değil ama erkek işte be kardeşim. 😄 Ayrıca benim cildim de bozuldu bu da kız alametidir diyorlar. Eşyaları neredeyse tamam ve hepsi erkek eşyası. Doktorlara ve bilime tabi ki güveniyorum ve bunların hurafe olduğunu düşünüyorum ama insan etkileniyor "ulan ya kızsa,eşyaları napıcaz" diye 😄 benim gibi karnı yuvarlak olup erkek bebeğe hamile olan var mı?

Merhaba kızlar. Evet başlıktaki gibi deniliyor. Erkek olduğunu söyleyince şaşırıyorlar. 16. haftadaki cinsiyet kontrolünde erkek olduğunu ögrendik. Hadi dedik detaylı ultrasonu bekleyelim orada kesinleşir ve orada da erkek. Gelgelelim görenleri inandıramıyoruz bu kız bebek göbeği diyorlar 😄 gerçekten karnım geniş ve yuvarlak kesinlikle sivri değil ama erkek işte be kardeşim. 😄 Ayrıca benim cildim de bozuldu bu da kız alametidir diyorlar. Eşyaları neredeyse tamam ve hepsi erkek eşyası. Doktorlara ve bilime tabi ki güveniyorum ve bunların hurafe olduğunu düşünüyorum ama insan etkileniyor "ulan ya kızsa,eşyaları napıcaz" diye 😄 benim gibi karnı yuvarlak olup erkek bebeğe hamile olan var mı?
Banada halen erkek karnı diyorlar hiç takılma 😂

40 hafta boyunca kız denildi bir arkadaşıma. En başından beri erkek hissediyordu. Ultrason vs hep kız dediler ve sonuçta erkek doğdu. Olabiliyor yani :)

40 hafta boyunca kız denildi bir arkadaşıma. En başından beri erkek hissediyordu. Ultrason vs hep kız dediler ve sonuçta erkek doğdu. Olabiliyor yani :)
Ben en başından beri erkek hissediyordum nitekim bugüne kadar tüm ultrason görüntülerinde de öyle çıktı. İnsanlar kafamı karıstirdı işte saçma sapan 😄evet hala böyle durumlar yaşanabiliyormus eskiye nazaran daha az da olsa. Gittiğim hastanede ultrason cihazları gerçekten kaliteli. Detaylı ultrasondaki perinatolog da gerçekten tecrübeli bir doçentti. İşte milletin dediğine çok takılmamak lazım 😄 ha diyelim öyle cıktı eşyalar,kıyafetler falan evet sıkıntı olacak biraz ama her şey Allah'tan. Sağlıklı olsun yeter bana, benimki biraz işin makarası ☺️

Benim karnım oğlumda da kızımdada yuvarlaktı ikisinde de 10 kg aldım bir fark yoktu yani top gibiydi

Benim de sivri, acayip sivri hatta 🤦🏻‍♀️ kızım olacak, kaç kez de tescillendi, karına bakıp cinsiyet tahmini yapanlar da beni benden alıyor, uzmanlıkları müthiş

Benim karnım oğlumda da kızımdada yuvarlaktı ikisinde de 10 kg aldım bir fark yoktu yani top gibiydi
Bence de tamamen hamile kadının anatomisiyle ve bebeğin duruşuyla alakalı. Cinsiyeti belirttiği yalan yani. Kiminin 6. ayda karnı yok, kiminin kocaman karnı var. İç karnın durumuna göre bile degişiyor.

Benim de sivri, acayip sivri hatta 🤦🏻‍♀️ kızım olacak, kaç kez de tescillendi, karına bakıp cinsiyet tahmini yapanlar da beni benden alıyor, uzmanlıkları müthiş
Herkes ebe 😄 cildin bozulması durumuyla alakalı da geçen sosyal medyada bir kadınla tartıştım cildi bozulanın bebegi kesin kızdır diye diretiyor 😄

Herkes ebe 😄 cildin bozulması durumuyla alakalı da geçen sosyal medyada bir kadınla tartıştım cildi bozulanın bebegi kesin kızdır diye diretiyor 😄
Hee öyle kesin tabii , gebelikte cilt bozulur düzelir oluyor böyle şeyler de bazılarına anlatmak istemiyorum bile 🤦🏻‍♀️

Kız ben 34 deyim bana herkes bence senin çocuk erkek diyolar 😂 doktor kız diyo doğunca erkek çıkarsa yandik

Back
X