karnimda bebeğin kendini kasması

hayattaolan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2014
272
22
33
Son günlerde bebeğim sol tarafımdan ani kendini geriyor. Ve karnimin şekli tuhaf oluyor. Yani Cnm açıyor kendini kasinca. Sizce neden oluyor.

Hayırlı olsun doğumunuz çok yaklaşmış...

Bu kasılmalar doğuma hazırlık ya da doğum kasılması muhtemelen. Karnınız top büzülmesi gibi büzülür, bebek te içerde gerilir. Bazı kasılmalar hiç hissedilmezken, bazıları acı verir. Bebek hareketlerinden içgüdüsel olarak ayırtedebilirsiniz fakat bunu anlamanın en iyi yolu, kasılmalarınız varken NTS cihazına bağlanmanız.

Hayırlı olsun doğumunuz çok yaklaşmış...

Bu kasılmalar doğuma hazırlık ya da doğum kasılması muhtemelen. Karnınız top büzülmesi gibi büzülür, bebek te içerde gerilir. Bazı kasılmalar hiç hissedilmezken, bazıları acı verir. Bebek hareketlerinden içgüdüsel olarak ayırtedebilirsiniz fakat bunu anlamanın en iyi yolu, kasılmalarınız varken NTS cihazına bağlanmanız.
tşk ederim. evet tahmini bu haftada olması lazım ve sabırsızlanıyorum. ntsye girdim çok iyi sonuç aldım ve dr 41 haftaya kadar bekle olmazsa suni sancı veririz dedi. bende dua ediyorum sorun çıkmasın diye. bebegimin sırt bolgesi solumda orası şişiyor resmen.

tşk ederim. evet tahmini bu haftada olması lazım ve sabırsızlanıyorum. ntsye girdim çok iyi sonuç aldım ve dr 41 haftaya kadar bekle olmazsa suni sancı veririz dedi. bende dua ediyorum sorun çıkmasın diye. bebegimin sırt bolgesi solumda orası şişiyor resmen.

Anlattığın kadarıyla kasılma gibi. Acı veriyor mu peki?
Nts ye en son ne zaman girdin, bu haftada artık hergün çağırıyorlar.

Sıklaşırsa dikkat edin artık doğuma çok yakınsınız.
Sık sık nts ve dr kontrolünü ihmal etmeyın, bu haftalar cok önemli...

Sağlıkla ve bir avazda bebeğinize kavuşun inşallah...
amin çok sağol. 1 hafta kaldı artık ne zaman olursa. Bu kasılma galiba bebeğin yeri daraldığı için olabilir mi

Back
X