Merhaba kızlar;
Bu gün eşimle alışverişe gittik çok yoruldum.Artık ayakta kalıcak dermanım yoktu o şekil.
Eve geldik,bir saat geçti karnımda bebek bir yere toplanıp kasıyor kendni ve hala aynı şekilde.İtiyor sürekli.
Sizce bir sakıncası olur mu? Bu arada 33+2 haftalık hamileyim.Baskıda yaptığı için iç çamaşırımda ıslaklık vardı idrarımdır diye düşünüyorum.Sizlerden cevap bekliyorum.
canım korkutmak için demiyorum ama doğum yaklaştığı için olabilir.amnion kesesinde doğuma yaklaştıkça delinme olabiliyor ve bu da yavaş yavaş sıvı gelmesine neden oluyor diye duymuştum.yarın geçmezse doktora görün bence
O zaman dediğin gibi yarına kadar bekliyim.Normalde bebeğim kasıyodu kendini ama bu akşam hiç geçmedi hep aynı yeri itip duruyor.
İç çamaşırımı değiştirmiştim.Baktım çok az akıntım olmuş.Normalde su gelince birden geliyo diyorlar ama :/
sıkıntı yapma canım ama tabi önleminide al dr a git benimki de ev işi filan yaptığım zaman benmde karnım kasılıyo ve bebeiş tüm gün itiyo hatta bende sizlere sorucaktım benimde sarı bi akıntı var çok aşırı değil ama var işte aklımı karıştırıyo dr normal dedi ama benim dr herşeye normal diyomuş gibime geliyo
sıkıntı yapma canım ama tabi önleminide al dr a git benimki de ev işi filan yaptığım zaman benmde karnım kasılıyo ve bebeiş tüm gün itiyo hatta bende sizlere sorucaktım benimde sarı bi akıntı var çok aşırı değil ama var işte aklımı karıştırıyo dr normal dedi ama benim dr herşeye normal diyomuş gibime geliyo
anne yorulunca bebek dur dinlen diyo bence akıntı için benim dr da normal dedi ve bi çok hamile aynı şeyi yaşıyor doktorun kötü bi durum olsa sana normal demez canım merak etme o normaldir kasılmalarınız çok olunca ılık bi duş alın ve bacaklarınızı dikip yatın benim anca öyle geçiyor :)
Valla canım bizim doktorda beni pimpirikli görüyo.Bu gün normaldi fazla kasılmam olmadı.Bu akşam yine itmeye başladı bizim ki.Bende artık idrar torbasına mı baskı yapıyor bilmiyorum ama iç çamaşırımda sıvı halde akıntım olmuştu.Gidince söyliycem bunuda.Doktorun normal demişse problem yoktur canım onlar gerekli kontrolleri yapıyorlar.
Valla canım bizim doktorda beni pimpirikli görüyo.Bu gün normaldi fazla kasılmam olmadı.Bu akşam yine itmeye başladı bizim ki.Bende artık idrar torbasına mı baskı yapıyor bilmiyorum ama iç çamaşırımda sıvı halde akıntım olmuştu.Gidince söyliycem bunuda.Doktorun normal demişse problem yoktur canım onlar gerekli kontrolleri yapıyorlar.
o akıntı bende de oluyor canım..doktora sordum normal dedi..kese yırtılması fln gibi bi durum olsa anlarsınız..size zaten anormal bi durum olarak yansır dedi..farkedersin dedi
O zaman dediğin gibi yarına kadar bekliyim.Normalde bebeğim kasıyodu kendini ama bu akşam hiç geçmedi hep aynı yeri itip duruyor.
İç çamaşırımı değiştirmiştim.Baktım çok az akıntım olmuş.Normalde su gelince birden geliyo diyorlar ama :/