Karnımdaki Göbekten Kurtulmak İstiyorum..

çayla 1 haftada 4 kilo verdim bölgesel şekilde yağları eritiyo hayret vericiydi
slm arkadaşlar ben aranıza balıkesirden katılıyorum ve çok fazla kafama taktığım 6 kilom vardı ve araştırmaya başladım bu arada burdanda takip ettim bi gün çalıştığım yerde bir telefon geldi bitkisel çaylar firmasından arıyolarmış ve çayları zayıflama ve bölgesel zayıflamaymış bi denim dedim gönderin geldi kullandım ayrıcada kargoyla kapıya kadar geldi ve ben sadece ürün parasını ödedim kargoyu kendileri karşıladı ve sizlere belki yardımcı olabileceğini düşündüğüm bu çayı tavsiye etmek için yazmaya karar verdim gold form diye bitkisel çay var kullanmak isteyenler bana özelden msj atarsa nerden temin ettiğimi söylerim ayrıcada kilolarımdan kurtuldum ....:))):66: artık badilerimi rahatlıkla giyebiliyorum ve buçayı kullanmaya başlamadan öncede bana bölgesel zayıflatıyo demişlerdi ben inanmamıştım ama gercektende göbek ve yanlarımdaki yağlanmayı yokedip diğer yerlerimin zayıflamamasıda çok ilginçti bu çayda yüz süzen poşet var çokta pahalı diil ben tavsiye ediyorummemnun kaldığım için bu arada burda gercekten çok bilgilendim hepinize ayrı ayrı teşekkürler......:81:

REKLAMLARRRRR.....hiçbir çay vs göbek erıtmez.sporsuz hıcbırsey işe yaramaz...............

Valla bende aynı dertten muzdaribim.düzenli mekik falanda çekemiyorum.ne yapacam bilmiyorum.bir mucize bekliyorum ama daha çok beklerim.

bunu reklam olarak algılaman gercekten çok kötü ben gercekten yardımcı olmak istediğim için yazdım reklam yapıp elime ne gececektiki ben sadece paylaşmak istedim

bunu reklam olarak algılaman gercekten çok kötü ben gercekten yardımcı olmak istediğim için yazdım reklam yapıp elime ne gececektiki ben sadece paylaşmak istedim

dünden beri toplam 7 konuya yorum yapmışsınız ve 7 side aynı,bu çayın nasıl bölgesel zayıflattığıyla aynı yazılar ve hatta yazıların hepsi birebir aynı yazılar,yani kopyala yapıştır tarzından.düpedüz burada reklam yapıyorsunuz ve güya insanlarda size inanıp aaa nerden aldınız diyecek sizde özelden kendi ürününüzü satacaksınız yada herneyse artık.bi bakın bakalım kk nın kadınları o kadar safmı?

Son düzenleme:
dünden beri toplam 7 konuya yorum yapmışsınız ve 7 side aynı,bu çayın nasıl bölgesel zayıflattığıyla aynı yazılar ve hatta yazıların hepsi birebir aynı yazılar,yani kopyala yapıştır tarzından.düpedüz burada reklam yapıyorsunuz ve güya insanlarda size inanıp aaa nerden aldınız diyecek sizde özelden kendi ürününüzü satacaksınız yada herneyse artık.bi bakın bakalım kk nın kadınları o kadar safmı?

Bence de reklam 7 msj da aynı

evet msjlar aynı çünki kopyalayıp yapıştırdım çünki açılan konular aynı ve butarzda hepsine tektek yazmam mümkündiil çalışıyorum ve işim gereği çok yoğunum inanıp inanmamakta özgürsünüz ayrıcada ben çay falan satmıyorum burdan reklam denmesin diye özelden atın msj yazdım ama genede reklam dediniz siz bilirsiniz ben sadece yardım etmek istediğim için yazdım cünki daha önce bu siteden çok yararlandım faydalı olsun diye yazdım ben neyse samimi bulunmadıysada bu benim suçum demekki ama bu bi reklam diil ...... peki o halde yazmamış sayın ...
ama bu çay 11 tane bitkiden oluşuyor ve içerisinde bulunan bitkiler araştırdım hep yakıcı özelliği olan bitkiler bende bilmediğim için araştırdım zaten ayrıcada içindeki bi bitkiden dolayıda yağları eritiyor o yüzden bölgesel zayıflatıyor yazdım çünki benim göbeğim vardı ve yanlarım onlar yok oldu ozaman niye onlar yok göğüslerim aynı ?????
ayrıcada tabikide sadece çayı içmedim yemeğime dikkat ettim ama sporda yapmadım yıllardır göbeğimi eritmeye çalıştığım için yardımı olurdiye yazdım çünki burda daha önce yazmasamda çok girdim daha önce adım duygu_s niciydi ama şifremi unuttuğum için giremiyorum o nicle onlada yorumlarım vardır mutlaka bakarsan bulursun ben kimseyi kandırmaya çalışmıyorum .... hoşcakalın inan çok üzüldüm böylemi karşılanır insan hemen ön yargı ....

evet msjlar aynı çünki kopyalayıp yapıştırdım çünki açılan konular aynı ve butarzda hepsine tektek yazmam mümkündiil çalışıyorum ve işim gereği çok yoğunum inanıp inanmamakta özgürsünüz ayrıcada ben çay falan satmıyorum burdan reklam denmesin diye özelden atın msj yazdım ama genede reklam dediniz siz bilirsiniz ben sadece yardım etmek istediğim için yazdım cünki daha önce bu siteden çok yararlandım faydalı olsun diye yazdım ben neyse samimi bulunmadıysada bu benim suçum demekki ama bu bi reklam diil ...... peki o halde yazmamış sayın ...
ama bu çay 11 tane bitkiden oluşuyor ve içerisinde bulunan bitkiler araştırdım hep yakıcı özelliği olan bitkiler bende bilmediğim için araştırdım zaten ayrıcada içindeki bi bitkiden dolayıda yağları eritiyor o yüzden bölgesel zayıflatıyor yazdım çünki benim göbeğim vardı ve yanlarım onlar yok oldu ozaman niye onlar yok göğüslerim aynı ?????
ayrıcada tabikide sadece çayı içmedim yemeğime dikkat ettim ama sporda yapmadım yıllardır göbeğimi eritmeye çalıştığım için yardımı olurdiye yazdım çünki burda daha önce yazmasamda çok girdim daha önce adım duygu_s niciydi ama şifremi unuttuğum için giremiyorum o nicle onlada yorumlarım vardır mutlaka bakarsan bulursun ben kimseyi kandırmaya çalışmıyorum .... hoşcakalın inan çok üzüldüm böylemi karşılanır insan hemen ön yargı ....
arkadaaşlar bitkisell kürlerinde çok düzgün şekilde oranlanması gereklidir. o bitkisel zayıflama çaylarının içinden kokain bile çıkabiliyor, çok toksikolojik etkileri var...nolur herşeye inanıp hem sağlığınızdan hem de paranızdan olmayın...
size tavsiyem aynı hızlı tempoda en az 20 dk yürüdükten sonra, mekik hareketi yapın,mekik yapamıyorsanız sırtınız dümdüz yerde duracak şekilde yatın ve yorulana kadar bisiklet çevirin, ardından bir 10 dk daha yürüyün, bol bol su için, beyaz yiyeceklerden ve tatlıdan bir süre uzak durun...yağ tutucu yiyecekleri (kahve,asitli içecekler, cips, kızartma)hayatınızdan çıkarın inanın 2 haftada farkı farkedeceksiniz...
sabır ve azimle herşeyi yapabilirsiniz, yeterki ben yapacağım diyin

Arkadaslar madem reklam yapiyor sikayet etsenize, bunun icin kötü icerik butonuna basmaniz yeterli.. :34:

Bende 1.57 cm boyundayım ve 53 kiloyum bir ara 47 kiloydum ve göbeğim vardı :2:Birden kilo aldım göbek büyüdü ve yan tarafa doğru bi genişleme oldu :2: yardımmmm edinn de kurtulalım şu göbeklerden :1:

inanmıyorum.herkes 40 45 kilo ve göbeğim var diye yakınıyo...ben 75 kiloyum.hadi söyleyin ben ne yapıyım:((((

Isterse 35 kilo olsun yine de olabiliyor, göbek yapiyla alakali zayiflamakla kurtulamayiz malesef. Kilo verdin diyelim ki, o göbek az da olsa sarkacak eski sIkIllIgi kalmayacak. O zaman daha kötü görünüyor iste (misal ben).. En iyi cözüm spor, ben en kisa zamanda pilatese baslamayi düsünüyorum.

Isterse 35 kilo olsun yine de olabiliyor, göbek yapiyla alakali zayiflamakla kurtulamayiz malesef. Kilo verdin diyelim ki, o göbek az da olsa sarkacak eski sIkIllIgi kalmayacak. O zaman daha kötü görünüyor iste (misal ben).. En iyi cözüm spor, ben en kisa zamanda pilatese baslamayi düsünüyorum.

Katılıoyrum sana en iyisi spor ama karın yağlarını eritmek gerçekten çok zor ya ..Bnde günde 30 mekik filan çekmeyi düşünorum artık bi yerden başlamalıyım :)

Katılıoyrum sana en iyisi spor ama karın yağlarını eritmek gerçekten çok zor ya ..Bnde günde 30 mekik filan çekmeyi düşünorum artık bi yerden başlamalıyım :)

Ben mekik cekiyorum ama pek düzenli degil, cektikten sonra midem bulaniyor, ac karina yapin diyorlar ama ac da olsam bulaniyor. Pilatesi cok övüyorlar, kollari bacaklari baldirlari karni her yeri sIkIlastiriyormus..

Mideyi karnı zorladığı için bulanıyo olabilir..Yarın gidip bi spor salonuna yazılmayı düşünüyorum srekli gidemem ama arada gitmenin en azından bi faydası olur belki :)

9 aylık hamile gibiyim ben.göbeğimi içime çekince çok olmasada yinede dün duruyo.hafif bi çıkıntı oluyo.artık karnımı devamlı çeke çeke alıştım.ama bıraktığımda koca göbeğim yine çıkıyo ortaya:((((...2 hafta önce tatile gittik.bikini giydim.göbeğimi içime çektim ama bu seferde sanki göbeğim aşağı doğru sarkmış gibi geldi.gebelikteki çatlaklar bıngıl bıngıl ediyo yürüken:(

sevimli_cirkin
9 aylık hamile gibiyim ben.göbeğimi içime çekince çok olmasada yinede dün duruyo.hafif bi çıkıntı oluyo.artık karnımı devamlı çeke çeke alıştım.ama bıraktığımda koca göbeğim yine çıkıyo ortaya:((((...2 hafta önce tatile gittik.bikini giydim.göbeğimi içime çektim ama bu seferde sanki göbeğim aşağı doğru sarkmış gibi geldi.gebelikteki çatlaklar bıngıl bıngıl ediyo yürüken:(

Keşke doğum yaptıktan sonra karnını sarsaydın büyük oranda faydası olurdu

Back
X