Karnımdan gelen garip ses

Avetis_lady

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2016
225
253
23
Selam kızlar 27. Haftamdayım bebeğim hareketli baya. Dönerken sanki damarlarım bükülüyor gibi acıyor. Bir de son birkaç gündür hareketli olduğu anda çıtçıt dye bir ses geliyor. Ondan geldiğine emin gibiyimböyle bişey yaşayan var mı merak ettim

Ben hamile degilim o bende ds oluyor. Ben bagırsakla alakalı diye düşünüyorum. Çıt çıt ses cıkması benı cok rahatsız ediyor ve bende guruldamada oluyor

Son düzenleme:
Hayır ya bu öyle birşey değil. Böyle bebek hareket ettikçe parmak çıtlaması gibi bir ses geliyor bağırsakla ilgisi yok

Zayıf mısın canım. Ben zayıfım benden ses geliyor çok değil ama hafif dinleyince duyulan. Karnım gergin

Canim merak etme korkulacak bisey degil benim kizimdada olmustu o ses hatta bende arastirmistim internetten o bebegin cok hareketli oldugu anda eklemlere carpiyor ses cikariyormus benim doguma kadar surmustu :)bakalim bu hamileligimde olacakmi

Son düzenleme:
Canim merak etme korkulacak bisey degil benim kizimdada olmustu o ses hatta bende arastirmistim internetten o bebegin cok hareketli oldugu anda eklemlere carpiyor ses cikariyormus benim doguma kadar surmustu :)bakalim bu hamileligimde olacakmi
Ay gerçekten mi başkalarına anlatınca olmaz öyle şey deyip gülüyolarmerak ettim bende neden diye. Senin dediğin mantıklı geldi gerçekten teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…