karnimdanda BLUP BLUP diye birseyler oluyor

bitanem16

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2010
1.467
167
163
Almanya
ben 21 haftalik hamileyim karnimin alt kisminda blup blup diye birseyler oluyor, nasil tarif edicegimi bilemiyorum. sanki havuzun icinde agzimizdaki havayi birakirizya öyle. bide karnimin alt kisminda yine agri var sanki kendimi cok yormusumda kasiklarimin oralari tutmuyormus gibi. benim gibi olan varmi????

bide sunu söylim mide goruldamasi falan degil ondan kesin eminim.

Bence bebek hareket ediyordur. Mesela bazen sanki damar atiyormus hissi veriyor, bazende bi kelebek kanat cirpiyormus gibi oluyor. Bende de bu sekilde oluyor ama agri falan yok tabi.Buyuk bi ihtimalle icerdeki yaramazlik yapiyordur annesi yani

cnm bebegin hareket etmeye baslamis gozun aydin

Bence bebek hareket ediyordur. Mesela bazen sanki damar atiyormus hissi veriyor, bazende bi kelebek kanat cirpiyormus gibi oluyor. Bende de bu sekilde oluyor ama agri falan yok tabi.Buyuk bi ihtimalle icerdeki yaramazlik yapiyordur annesi yani

bende bastan öyle düsündüm, ama ne bileyim 1 aydir haraket ediyor aslinda ama bu sekil daha önce hic olmamisti.

insallah sadece yaramazliktir.

anne karninda bebekler gaz cikarirmi???

biraz tuhaf olacak ama sanki ben degil cocuk suyun icinde gaz cikariyor gibi

bebisin hareket etmeye baslamis ama zaten 19 hafta gibi baslamistir anlamamissindir benimde oyle oldu. 18-19 larda yilan süzülmesi gibi oluyodu hic bebek hareketine yormuyordum , sonra 20-21 de cok daha belirginlesti sonra gide gide tekmeler yumruklar dönmeler basladi. haa benim cocugum pozisyon degistirdiginde hemen anlyiorum cunku icimde acaip bir his oluyor bunu cok ugrastim tarif edemedim...:):) su an hissetmeyi birak karnima bakiyorum iniyor kalkiyor masallah,. kizim neler yapyior acaba icerde:) 28. haftamdayim bu arada :)

aslinda 12.haftadan itibaren hareket ediyorlarmis ama zayif anneler ve deneyimli olanlar bunun bi gaz yada baska bisey degilde bebisin tekmeleri oldugunu anlayabiliyorlarmis. Bende suan 16 haftalik hamileyim ve zaman zaman hissedebiliyorum doktora sordum bu sekilde soyledi canim.

ben 15-16 haftalik baslamistim hissetmeye, dedigin gibi yilan süzülmesi gibi, ama bu degisik geldi, tuhafima gitti biraz o yüzden. sormak istedim.

allah bagislasin

Aynısını bende yaşıyorum. Rahim büyüdükçe hareketleri rahim duvarına ulaşamadığı zamanlar oluyor. Sende amniyo sıvısının içindeki hareketleri hissediyorsun. Endişe edilecek bir durum değil.

hıçkırıyor o sırada! ben de kendimi asitli içecek gibi hissetmiştim, sanki gazozun içndeki baloncukların patlaması gibi bir histi...bebek büyüdükçe hıçkırıkları netleşecek zaten.

Ben de 16. haftamdayım bu hafta ilk kez hissetmeye başladım ve ilk bebeğim. arada bir "pup" diye bir vuruş oluyor. sağdan sola soldan sağa kaymalar gibi oluyor. Ama bunu ilk hissettiğimde ürktüm, ağır geldi, "olamaz; içimde biri var ve her geçen gün büyüyerek bunu daha çok yapmaya devam edecek" düşüncesiyle kaldıramadım. Arada bir geliyor o his arada bir gidiyor. Korkuyorum galiba. Seviniyorum, yok heyecan? hihihihi

kızlar aynı sorun bende de var bağırsak hareketlerim diye düşünüyorum çünkü daha çok küçüğüz.. tıpkı baloncuk patlar gibi oluyo zaten gazdan davul gibi şişiyorum akşamları gören 5aylk hamile sanar..

12.haftadan itibaren mi kafam karıştı şimdi :44:

canim buyuk ihtimalle hickiriyor,biraz zaman gecsin cok belirgin hissediceksin insallah...

bu arada 3 ayini doldurmus bir kizim var,bunlari okuyunca ozledim inanin hamileligimi,tadini cikarin....
her halin guzelligi bambaska elhamd...

başlığı okuyunca kendi halim geldi aklıma çok güldüm.ben ifade etmekte zorlanıyordum.çok güzel bir ifade olmuş:))canım senin ufaklık hareket etmeye başlamış yakında öyle ufak hareketlerle kalmayacak tekmeleyecek,poposunu gerecek,karnında ilginç şekiller oluşturacak:)benim oğlum öyle sert vuruşlar yapıyor ki şaşırıyorum.hani cep telefonunuz sessizde olur birden titrer ve siz de korkarsınız ya işte oğluşum da arada beni öyle korkutuyor:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…