cnm bebegin hareket etmeye baslamis gozun aydin
Bence bebek hareket ediyordur. Mesela bazen sanki damar atiyormus hissi veriyor, bazende bi kelebek kanat cirpiyormus gibi oluyor. Bende de bu sekilde oluyor ama agri falan yok tabi.Buyuk bi ihtimalle icerdeki yaramazlik yapiyordur annesi yani
bende bastan öyle düsündüm, ama ne bileyim 1 aydir haraket ediyor aslinda ama bu sekil daha önce hic olmamisti.
insallah sadece yaramazliktir.
anne karninda bebekler gaz cikarirmi???
biraz tuhaf olacak ama sanki ben degil cocuk suyun icinde gaz cikariyor gibi
bebisin hareket etmeye baslamis ama zaten 19 hafta gibi baslamistir anlamamissindir benimde oyle oldu. 18-19 larda yilan süzülmesi gibi oluyodu hic bebek hareketine yormuyordum , sonra 20-21 de cok daha belirginlesti sonra gide gide tekmeler yumruklar dönmeler basladi. haa benim cocugum pozisyon degistirdiginde hemen anlyiorum cunku icimde acaip bir his oluyor bunu cok ugrastim tarif edemedim...:):) su an hissetmeyi birak karnima bakiyorum iniyor kalkiyor masallah,. kizim neler yapyior acaba icerde:) 28. haftamdayim bu arada :)
bebisin hareket etmeye baslamis ama zaten 19 hafta gibi baslamistir anlamamissindir benimde oyle oldu. 18-19 larda yilan süzülmesi gibi oluyodu hic bebek hareketine yormuyordum , sonra 20-21 de cok daha belirginlesti sonra gide gide tekmeler yumruklar dönmeler basladi. haa benim cocugum pozisyon degistirdiginde hemen anlyiorum cunku icimde acaip bir his oluyor bunu cok ugrastim tarif edemedim...:):) su an hissetmeyi birak karnima bakiyorum iniyor kalkiyor masallah,. kizim neler yapyior acaba icerde:) 28. haftamdayim bu arada :)
aslinda 12.haftadan itibaren hareket ediyorlarmis ama zayif anneler ve deneyimli olanlar bunun bi gaz yada baska bisey degilde bebisin tekmeleri oldugunu anlayabiliyorlarmis. Bende suan 16 haftalik hamileyim ve zaman zaman hissedebiliyorumdoktora sordum bu sekilde soyledi canim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?