Karnımı gerdiren doktoru şikayet etmek istiyorum

cansuyum26

Guru
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2009
90
20
288
39
Merhaba hanımlar ben 2015 eylül ayında karın germe ameliyatı oldum. Bandajlarim ilk açıldığında karnımda dikiş yerimin üstünde kocaman bir yara açıldı. Dr 6 ay sonra düzelir dedi. Ameliyatin uzerinden 10 ay geçti daha kötü oldu karnım. Baktıkça psikolojim bozuluyor. Benimle birlikte ameliyat olanların hepsinde aynı problem var şuan. Hatta göz kapağı ameliyatı olan bi kadında 10 ay geçmesine rağmen gözünü açamıyor. Şimdi ben bu doktoru dava etmek istiyorum. Prosedür nedir bilmiyorum. Bana yardımcı olacak fikir verecek birileri varmi

çok ama çok geçmiş olsun,bu konuda bilgim yok ama davanızdan vazgeçmeyin sakın hakkınızı sonuna kadar savunun.maddi olarak mutlaka tazminat almanız lazım

Canim gecmedimi yara izin son durum nedir doktor ne diyor bu konuda ? Dava konusunda zullall dan yardim alabilirsin kendisi cok bilgili bu konularla canim allahtan benim goz kapaklarim iyi oldu

Canim gecmedimi yara izin son durum nedir doktor ne diyor bu konuda ? Dava konusunda zullall dan yardim alabilirsin kendisi cok bilgili bu konularla canim allahtan benim goz kapaklarim iyi oldu
Canım yara izi öylece kaldı. Hemde çukur şeklinde. Göbek.deligimde yamuk ve ince çizgi olarak kaldı. Karnımı bu hale getiren doktorun düzeltmesi nasıl olacakki. Teşekkür ederim. Bi sorayım kendisine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…