8 haftalık hamileyim artık tik gibi sürekli sağdan soldan karnımı kasmaya içime doğru çekmeye başladım tuhaf birşey canımı yakıyor ama yapmadan duramıyorum neden yaptığımı bile bilmiyorum ama sanki bana midemin bulunacağı zaman yapıyormuşum gibi geliyor çok sıkıldım bu hareketimden ve bebeğe bir zararı olur mu diye de korkmuyor değilim . Cevaplarinizi bekliyorum
Canım öncelikle geçmiş olsun seni korkutmak istemem ama bende 8 haftalık gebeydim ve inanılmaz karın da ve kollarımın üstünde kaşıntı vardi ve aniden böyle şiş gibi oldum sekizinci hafta kontrolümde çok sağlıklı bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim doktor kan zehirlenmesi olabilir dedi belki sen erken davranırsan bebeğin benim beneğim gibi ölmez sana tavsiyem bi kontrole git ve hemen kan ver
Canım öncelikle geçmiş olsun seni korkutmak istemem ama bende 8 haftalık gebeydim ve inanılmaz karın da ve kollarımın üstünde kaşıntı vardi ve aniden böyle şiş gibi oldum sekizinci hafta kontrolümde çok sağlıklı bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim doktor kan zehirlenmesi olabilir dedi belki sen erken davranırsan bebeğin benim beneğim gibi ölmez sana tavsiyem bi kontrole git ve hemen kan ver
Başın sağolsun bende bi kürtaj geçirdim malesef çok zor bi süreç ama inan atlatıyorsun yani hayat seni alıştırıyor yaşamın devam ettiğine umarım adına herşey çok güzel olur
Aynı ben gibisin ben genel de yaptıktan sonra farkettiğim için ya bi yeri mı ağrıtıyorum ya da şancı sokuyorum çok az kalmış senin de haftaların Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin(hepimizinkinide inşallah)