- 29 Haziran 2024
- 1.666
- 2.293
- 53
Cinsiyeti öğrendiniz mi?Bende bir risk yok şuanda hamdolsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cinsiyeti öğrendiniz mi?Bende bir risk yok şuanda hamdolsun
Evet bugün öğrendim kızCinsiyeti öğrendiniz mi?
Aaa aynı şeyi yaşıyorum ama bunun sorun olduğunu bilmediğimden doktora sormamıştım hiç. Teşekkür ederim, ben de sonraki kontrole gittiğimde sorayım.Böyle sertlik hissederdin diye tahmin ediyorum bi anda tamamen bi böyle çok sert oluyor elimi atınca Bebek olduğunu anlıyabiliyorum. Özellikle uzanınca hemen hemen her defasında öyle oluyor.
Bana normal dedi olur öyleAaa aynı şeyi yaşıyorum ama bunun sorun olduğunu bilmediğimden doktora sormamıştım hiç. Teşekkür ederim, ben de sonraki kontrole gittiğimde sorayım.
Allah bağışlasınEvet bugün öğrendim kız
Bende endol kullanıyordum ama suyumu etkilemiş. Oğlunuz ne kadar küvezde kaldı ya da kaldı mı ?Bende de 26. Haftadan sonra oldu oğlumda endole başladım 32 ye kadar kullandım ama kasılmalarım çoktu 33 te erken doğum yaptım bakalım bunda nasıl olacak 20. Haftadan itibaren progestan kullanıyorum günde 2 kez
3 hafta kaldıBende endol kullanıyordum ama suyumu etkilemiş. Oğlunuz ne kadar küvezde kaldı ya da kaldı mı ?
Merhaba kaç kilosunuz bebeğinizin cinsiyet nedir benim de kilom yüksek ya o konudan çok rahatsizimMerhaba hanımlar, sertleşmeden kasıt nedir acaba? 19 haftalık hamileyim, 16.haftada kontrole gidip geldikten sonra sağ tarafımda sertleşme oldu ama bebek kafası filan sandım. Kilom fazla olduğundan hareket hissetmiyorum, bu konu endişelendirdi beni.
Bebek sagdami soldami hissediyormusunuz ve cinsiyetle alakası varmi sizce sağda solda olmasininBöyle sertlik hissederdin diye tahmin ediyorum bi anda tamamen bi böyle çok sert oluyor elimi atınca Bebek olduğunu anlıyabiliyorum. Özellikle uzanınca hemen hemen her defasında öyle oluyor.
Canım perinatolojiye neden gittin kadindoguma gidiliyor geneldeYarın perinatolojiye gideceğim randevum var bi soracm. Özellikle uzanınca hemen sertleşiyor toparlanıyor. Ayakta oturarakta oluyor. Çok sık olduğu için içime kuşku girdi uzun süredir böyle. 15 haftada doktora dedim bebek sertleşiyor sağa geliyor hissediyorum o bakarkende sertti diyor böyle bişey tıbbi açıdan mümkün değil. Dedim hissediyorum ne hissettiğini biliyorum eminim yani taparlanıyor sağa doğru.
Cinsiyette hiçbir ilgisi yok. Bebeği sağda hissediyorum normalde sağ erkek derler kız benim.Bebek sagdami soldami hissediyormusunuz ve cinsiyetle alakası varmi sizce sağda solda olmasinin
Öyle kontrol amaçlı doktor yönlendirdi genel bakıldı sağlığında detaylıCanım perinatolojiye neden gittin kadindoguma gidiliyor genelde
Hiç bilmiyorum ama ben sağ tarafta hissediyorum. Cinsiyet erkek.Bebek sagdami soldami hissediyormusunuz ve cinsiyetle alakası varmi sizce sağda solda olmasinin