karnımın acısından duramıyorum

casper10

Guru
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2011
407
27
318
İstanbul
arkadaşlar mrb 3-4 haftalık hamileyim ilk muayenemi cumartesi günü olucam yalnız benim karnımda dehşet derece bir acı var dayanamıyorum böle önceleri karın kaslarının gerilmesine bağlamıştım ama bilmiyorum neden olabilir acaba

İlk haftalarda böyle adet sancısı gibi ağrılar, kasılmalar oluyor ama sen duramıyorum diyorsun. Bence beklemeden doktora git, bi kontrol etsinler. Kötü birşey değildir umarım ama ilk haftalar bebeğin tutunması açısından önemli en azından herhangi bir aksiyon alınması gerekiyorsa geç kalmamış olursun.

Çok geçmiş olsun, gönlünü ferah tut!

ilk çocuğumda benimde öyleydi.Kimse inanmadı hatta görümcem hamilelik psikolojisi ilk bebeğin naz yapıyosun bile dedi.ama sonra 2 aylıkken suyum geldi sonra kanamalarım oldu.4 aylıkken hastanede yattım 1 hafta düşük nedeniyle.sonra o ağrılar hep öyle devam etti taki doğum yapana kadar.Korkutmak amacıyla söylemiyorum yanlış anlama.Bugün bende doktora gittim 6 hafta 1 günlük tekrar hamileyim.ve ilk bebeğimdeki gibi yani senin gibi ağrılarım var.benimde dayanamadığım zamanlar oluyor ama sabır gerekli.İlk bebekte insan bilemiyor sabrıda az oluyor.Eğer ilk bebekse tavsiyemide göze alırsan doktoruna mutlaka git ilet bu şikayetini ama sabretmeyede devam et.başka yapabileceğin bişey yok çünkü.

Ayni sekilde benim karnimda bir aci vardi 1-2 hafta oncesine kadar, simdi 3 aylik. Bende anlamdim nedenini dr sorduk oda bilemedi benim hamilegim supriz oldugu için belki vucudum kabul etmeyisini bu sekilde tebpki gosteriyordur demisti.. sonra gecti elh,

kendi konuam cvp vereyim kızlar. aynen kimse inanmadı banada. dedilerki normaldir. çok nazlısın bilmem ne. doktora gittim o bile olur adet ağrısı dedi. eşim bile aşkım önce karın ağrısı oluyormuş sonra bulantılar basşlıyormuş dedi. hatta o kadar kızmıştım ki ona ama benimki çok fazla dedim. en sonunda ne oldu bebeğimi kaybettim. baya baya canım acıyodu yani. sizde eğer yaşarsanız hiç beklemeyin hemen doktora gidin. kim ne derse desin . bide düşük yaptım ay adet görmedim karşıma geçip hastalık hastası olma dediler. beni kesemi bile çok zor buldular

çok üzüldüm casper
ama sana demiştim doktora git diye gitmedin mi
konu komşu eş dost zaten profösör gibi oluyolar bu konularda 10 bebe doğurup büyüttüler ya

o tarz ağrılar adet günü öncesinde bendede çok oldu hatta adette okadar kıvrandığımı bilmem adet günü geçtikten sonrada oldu ve arada olmaya devam ediyor ama ben sürekli gidiyorum doktora ağrıyla beraber kanama olursa gel diyorlar benimde k.rengi akıntılarım var progestan kullanıyorum geçmeye başladı gibi inşallah bebeğim benimle kalır

o tarz ağrılar adet günü öncesinde bendede çok oldu hatta adette okadar kıvrandığımı bilmem adet günü geçtikten sonrada oldu ve arada olmaya devam ediyor ama ben sürekli gidiyorum doktora ağrıyla beraber kanama olursa gel diyorlar benimde k.rengi akıntılarım var progestan kullanıyorum geçmeye başladı gibi inşallah bebeğim benimle kalır

çok üzüldüm casper
ama sana demiştim doktora git diye gitmedin mi
konu komşu eş dost zaten profösör gibi oluyolar bu konularda 10 bebe doğurup büyüttüler ya

gitmiştim canımda ne bilim şöle aklıma uyan adam akıllı ilgilenen bir doktor bulamadım bir türlü kaç hastaneye gittim anlatama sana napalım kısmet değilmiş yapıcak bişey yok ama şimdi yeniden hamileyim bu sefer çok sağlıklı ve beni anlayan bilgilendiren bir doktora sahibim :)

inşallah canım ya allah senin ve bebeğinin yanında olur. bak ne güzel işte geçmeye de başlamış bak ben neler yaşadım kaybettim. ama etrefımda duyuyorum 9 ay boyunca 2 günde bir kanaması olupta doktorlar alalım dediği halde aldırmayan bütün hamileliğini kanamayla geçiren ve maşallah tosun gib çocuklar doğuran o kadar çok kişi varki. kısmette varsa ne yaparsan yap önüne geçemezsin hiçbişeyin sen kendine sağlığına çok dikkat et yorma kendini bol bol dinlenmeye çalış allah sağlıklı sıhatli kucağına almayı nasip eder inşallah (amin)

senı cok ıyı anlıyorum aynı agrıları ben 5. ve 6. haftalaımda cektım kasılmalar bıcak saplanması berbat bı durumdu bı gun kahverengı lekenme oldu hemen doktora gıttık karın agrımıda anlattım dusuk rıskın var dedı ve 3 gun hastanede yattım progestan kullanıyorum.şimdi yeni yeni gecti ama gene arada oluyorr.normal dıyolar ama sukur kanama falan yok..sana tavsyem ıhmal etme sonra uzulursun doktora gıt anlat derdını rahım kasılması falansa ılac verır doktor ..gecmıs olsun saglıcakla kucagına alırsın ınsallah..

evet dediğin gibi kısmetten öteye gidilmiyor
yaşanacaksa engel olamıyorsun
tekrar hamile olmana sevindim inşallah hayırlısıyla kucağına alırsın

dünde aklıma geldi ama buraya yazmaya fırsatım olmadı
ben ilk bebeğimde düşük nedeniyle hastanede yatarken doktorum demiştiki eğer bebeğini kaybedersen hiç üzülme çünkü sağlıksız bebek vücutta durmaz yaşamaz demişti.tutunamaz rahme demişti.doğduktan sonra hem sen hemde o çekeceğine belkide böylesi hayırlıydı

Back
X