Karnımın icinde bır acı var yardım

rugzo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2009
32
0
96
42
Konya
karnım cok cıyor bugun sabahtan beri arkadaslar neden olabılır kendımıde cok yorgun hıssedıyorum 25 haftalık hamileyım üsütmekten olabılırmı öyle hıssedıyorum

cnm bende senin gibiydim 4 gün karnımdan o ağrı çıkmadı.gaz sancısı gibiydi.haraket etmekte güçlük çekiyorum.dr gittim bebek için edişelenecek bişi yok dedi.aşırı gaz birikmiş ve o biryerde sıkışmış dedi.halbükü hiç öyle sorunumda yoktu ama.kuru erik ye dedi.yedim ertesi gün geçti.ama 4 gün ne çektim.

aynen benim de 1-3 gündür karnımda bir acı var ve çok tedirginim. yataktan kalkarken falan acıyor.
geçen ayda olmuştu, doktoruma sormuştum. karnın büyümeye başladığı için olur demişti.

Evet bebek iyice büyüdüğü için rahim de kendini bu duruma hazırlıyormuş. 2 Hafta önce aynı acı bende de vardı. Ara ara da oluyor.

24+4 teyim arada bende de oluyor 2 gün falan sürüp geçiyo rahmin sürekli olarak büyümesinden kaynaklanıyor (muş)!

aynen arkadaslar ben de 24 haftalık hamileyim normal dedi doktor bebek rahim'i esnettikçe o ağrı olurmuş insan yine de tedirgin oluyo

bnde 25 ın ıcındeyım bazen ozellıkle sabahları oluyor. gaz dedım ama degılmıs meger demek hamılelıktenmıs tamamen...

Back
X