karnımın tam altı kaşınıyor ve ,idrarım kokulu koyu sarı??

ozge_844

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2008
354
2
96
Diğer
kızlar acaba bu hamilelik belirtisi olabilirmi??
benim hep su gibidir idrarım koyu saru ve kokuyor..
bugün farkettim sarı sarı akıntımda var yumurtlama günüm değil oysa
adetime 4 gün var...:uhm:

ben hamile kaldığımda öyle bir belirti görmedim:sm_confused: ama idrar yollarında sorun olabilir...bir doktora gitseniz iyi olur.yada önce bir test yapın artık ilk haftadan dahi hamilelik belirlenebiliyor. yoksa mutlaka bir doktora görünün....a.s.

benimde oldu bu ay kaşıntı idrarda koyulukta var fakat koku yok benimde adetime 4 gün var test yaptım bugün başka şüphelerim ve belirtilerimde oldu ikinci çizgi silik çıktı hamişim galiba...

sen hamiles,n bence cnm.. diğer konudada yazmıştım sana...
emin olmak için kan testi yaptır genede...
bende test yapmaya korkuyorum..
5 gün var çıkarmı acaba??

yarın yap bence 4 gün kala birazda uzun beklet hemen 2 dakikada atma ve dikkatli bak çünkü çıksada silik çıkar şuan çıkmazsada umutsuzluğa kapılma testi 2 gün arayla tekrarla inşallah hamişsindir başka belirtin varmı canım sana bir tiyo vereyim diğer gebeliklerimde denemiştim ve doğru sonuç aldım bunda yapmadım bir cam bardağa akşamdan idrarını yapıp sabaha kadar bekle eğer bardağın dibinde pamuk varmış gibi bir tortu birikimi varsa gebesin demektie ama israr yollarında sorun olmaması lazım bunun için...

sen hamiles,n bence cnm.. diğer konudada yazmıştım sana...
emin olmak için kan testi yaptır genede...
bende test yapmaya korkuyorum..
5 gün var çıkarmı acaba??

Merhaba benimde belirtilerim arasında idrarda koyulaşma vardı fakat koku yoktu bence şu biraz pahalı olan testlerden yaparsan sonuç çıkar umarım gönlünce olur :)):ecrin_bebek:

sonucu öğrenir öğrenmez yazıcam evet biraz pahallı olan testten denicem
hepimiz Rabbim gönlüne göre versin..

yarın yap bence 4 gün kala birazda uzun beklet hemen 2 dakikada atma ve dikkatli bak çünkü çıksada silik çıkar şuan çıkmazsada umutsuzluğa kapılma testi 2 gün arayla tekrarla inşallah hamişsindir başka belirtin varmı canım sana bir tiyo vereyim diğer gebeliklerimde denemiştim ve doğru sonuç aldım bunda yapmadım bir cam bardağa akşamdan idrarını yapıp sabaha kadar bekle eğer bardağın dibinde pamuk varmış gibi bir tortu birikimi varsa gebesin demektie ama israr yollarında sorun olmaması lazım bunun için...

bu akşam yapacağım bende bakalım sabah baktığımda tortu olacakmı?bende bütün gebelik belirtilerini yaşıyorum ama kaşıntım yok ve idrarım koyu değil açık renkte 5 gün var adetime.

kızlar acaba bu hamilelik belirtisi olabilirmi??
benim hep su gibidir idrarım koyu saru ve kokuyor..
bugün farkettim sarı sarı akıntımda var yumurtlama günüm değil oysa
adetime 4 gün var...:uhm:

canım benimde sürekli karnımın alt tarafında kaşıntı vardı ve dediğin gibi idrarımda koyu sarı ve kokuluydu dünde öğrendim hamileyim yani bu bir belirti sende olabilirsin
hayırlısını diliyorum şnşallah hamişsindir :))) adetini bekle öyle test yap ama ben 3 gün geçtikten sonra yaptım testi.

kızlar bu taaa ocak ayında açtığım konum...
tarihe dikat etmemişsiniz herhalde...
evet ben o ay tam adet günümde hamile olduğumu öğrendim ama 7 haftalıkken
boş gebelik yaşadığımı öğrendim...
korunma sürem haziranda bitti ama haka ses yok bebişten:((
her ay umutla bekliyoruz kısmet...
Rabbim tüm isteyenlere sağlıkla nasip etsin...

arkadaşım doğru bi konu açmışın çok tanıdıklarımla gebelik testi yaptık benimkiler dahil gerçekten idrarda koku ve rengi değişik oluyo hatta birisinin 5 günü vardı onunda idrarı öyleydi testi yapmadan hamile olduğunu anlamıştık testi yaptık ikinci çizgi çok hafif çıkmıştı yani hamile

merhaba ben 6 haftalık hamileyim ama eşime hepatit b virusu tasıdıgı soylendi ve ben 2 doz asıda oldum hamileikten once 1 dozu kaldı ama onu yaptra bilrmiyim bilmiyorum henuz benm merak ettiğim su eşimdeki hastalığın bebğime zararı olurmu ayrıca eşimde hasalığın hiçbir belirtiside yokmafoldumben

Back
X