Karnın altındaki sertlik ???

beri35

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2018
585
272
103
Selam arkadaşlar. 18 haftalık hamileyim. Az önce hafif ağrım oldu o yüzden elimi karnıma koydum ve bir sertlik var karnımın sol at kısmında elleyince minik bir sertlik geliyor elime.oyle rahatsız edici ağrım yok.bebek mi dicem ama 18. Haftada hissedebilirmiyiz elleyince nerede olduğunu. Kasılma falan değildir umarım bilgisi olan yazarsa sevinirim ilk defa böyle birşey farkettim :(

Rahmın buyudugu ıcın kasılman olur magnezyum kullanman lazm. Yatma seklını degıstır belkı bebekle alakalıdır. Ben bazen kasılıyorum ıyıce uzanmaynca gecmıyor gobegım altndan da buyumeye basladı bebıs alt taraf sert kucuk degıl genıs bır alan

Selam arkadaşlar. 18 haftalık hamileyim. Az önce hafif ağrım oldu o yüzden elimi karnıma koydum ve bir sertlik var karnımın sol at kısmında elleyince minik bir sertlik geliyor elime.oyle rahatsız edici ağrım yok.bebek mi dicem ama 18. Haftada hissedebilirmiyiz elleyince nerede olduğunu. Kasılma falan değildir umarım bilgisi olan yazarsa sevinirim ilk defa böyle birşey farkettim :KK43:
Canım ben şuan 11+4 haftalık hamileyim ve 8.haftadan beri hissediyorum onu .gayet normal bişey siz 18. Haftadasiniz . Ben şimdi bile elimi koyup seviyorum onu🤗

Rahmın buyudugu ıcın kasılman olur magnezyum kullanman lazm. Yatma seklını degıstır belkı bebekle alakalıdır. Ben bazen kasılıyorum ıyıce uzanmaynca gecmıyor gobegım altndan da buyumeye basladı bebıs alt taraf sert kucuk degıl genıs bır alan
Yarın kontrole gitcem ben biraz panik yaptım sol taraftan sağa geçti sertlik o geçti orta kısımda oluştu oda geçti anlayamadım gerçekten . İnşallah büyüdüğü içindir ben boş yere de panik yapabilen bir kisiyim maalesef :(

Canım ben şuan 11+4 haftalık hamileyim ve 8.haftadan beri hissediyorum onu .gayet normal bişey siz 18. Haftadasiniz . Ben şimdi bile elimi koyup seviyorum onu🤗
Ayy inşallah öyledir canım sertlik farklı yerlerde mi oluyor seninde benim yeri değişiyor

Kasılmaya benziyor dediğiniz.
16. Haftadan beri bende de oluyor.
Maden suyu tüketin günde bir kere mineral için, magnezyum herkese verilmiyor çünkü normal karşılanıyor bu kasılma.
Doktorunuza da bahsetmeyi unutmayın tedbir amaçlı yinede rahim ağzı uzunluğuna bakacağını düşünüyorum.

Aynen sade soda ve muz magnezyum acısından zengın ılac yerıne onları tuketın ama ben hergun bır muz yememe ragmen kasılmam oluyor hafta gectıkce normal karsılıyorum rahım buyuyor

Kasılmaya benziyor dediğiniz.
16. Haftadan beri bende de oluyor.
Maden suyu tüketin günde bir kere mineral için, magnezyum herkese verilmiyor çünkü normal karşılanıyor bu kasılma.
Doktorunuza da bahsetmeyi unutmayın tedbir amaçlı yinede rahim ağzı uzunluğuna bakacağını düşünüyorum.
Şuan içiyorum maden suyu.evet magnezyum verilmedi henüz.rahim ağzı uzunlugum 4.3 ölçüldü en son ve bebeğin eşi biraz aşağıda denilmişti . O yüzden acaba kasılma mi diye evham yaptım . Sizin sebep neydi peki kasılmanın

Aynen sade soda ve muz magnezyum acısından zengın ılac yerıne onları tuketın ama ben hergun bır muz yememe ragmen kasılmam oluyor hafta gectıkce normal karsılıyorum rahım buyuyor
Evet bende yiyorum ona rağmen çok erken değil mi kasılma sizin kaçıncı hafta

Şuan içiyorum maden suyu.evet magnezyum verilmedi henüz.rahim ağzı uzunlugum 4.3 ölçüldü en son ve bebeğin eşi biraz aşağıda denilmişti . O yüzden acaba kasılma mi diye evham yaptım . Sizin sebep neydi peki kasılmanın
Sebep yok doktorum normal karşılıyor
Çok sık olmadığı sürece tabi ki.
Rahim ağzı uzunluğun da gayet iyi çıkmış.
Plesanta konumu ile alakalı değildir..
Artarsa doktorunu bilgilendirmeyi unutma başka yapılacak birşey yok😊

Sebep yok doktorum normal karşılıyor
Çok sık olmadığı sürece tabi ki.
Rahim ağzı uzunluğun da gayet iyi çıkmış.
Plesanta konumu ile alakalı değildir..
Artarsa doktorunu bilgilendirmeyi unutma başka yapılacak birşey yok😊
Benim ilk defa oldu hala ara ara oluyor şuan farklı yerlerde. Allah çocuklarımızı sağ salim bize bağışlasın :) doktor plesanta ilerki haftalarda yukarı çıkar dedi tabi inşallah.yarin kontrole gideyim de içim rahat etsin :)

Ayy inşallah öyledir canım sertlik farklı yerlerde mi oluyor seninde benim yeri değişiyor
Canım benim solda miyom sağda meleğim var zaman zaman bağırsaklardan kaynaklı sanırım iyice çıkıntı oluyo zayifim o yüzden de erken fark etmiş olabilirim sertliği ama şuan 11+ 4 çok net belli

Canım benim solda miyom sağda meleğim var zaman zaman bağırsaklardan kaynaklı sanırım iyice çıkıntı oluyo zayifim o yüzden de erken fark etmiş olabilirim sertliği ama şuan 11+ 4 çok net belli
Anladım canım.allah bağışlasın.aynen bende zayifim o yüzden hemen elime geldi sertlik farklı yerlerde oluyor .yarın öğlen doktora gitcem canım inşallah normaldir

Anladım canım.allah bağışlasın.aynen bende zayifim o yüzden hemen elime geldi sertlik farklı yerlerde oluyor .yarın öğlen doktora gitcem canım inşallah normaldir
Normaldir nolmal sinin meleğin kocamandır üstelik kendini strese sokma.

Back
X