- 29 Ekim 2016
- 1.368
- 391
- 123
- 35
- Konu Sahibi Sermin3694
-
Baya altta oluyor ozaman canım endiselenmeyim çokCanım benim hiç düşmemişti ilk gebeliğimde. Ama göğsünle karnının arasına elini koyduğunda 4-5 parmak rahat sığıyormuş annem öyle diyor
Kız telaş yapma bazısının erken düşüyor ama düştükten sonra bi ay idare ediyor.Baya altta oluyor ozaman canım endiselenmeyim çok
Benim baya düştü karnım 35 haftalık olduk göğüslerim ve karnım arasına, 4,5 parmak rahat sığıyor :)Canım benim hiç düşmemişti ilk gebeliğimde. Ama göğsünle karnının arasına elini koyduğunda 4-5 parmak rahat sığıyormuş annem öyle diyor
zaten 35-36 gibi düşüyormuş benim bi parmak bile olmamıştı öyle girdim Doğuma yapısal herhalde :)Benim baya düştü karnım 35 haftalık olduk göğüslerim ve karnım arasına, 4,5 parmak rahat sığıyor :)
Ben bide mecburi sezeryan olcam gülüm yine de 39.haftsyı bekleyeceğim diyor Dr darısı başına inşallahzaten 35-36 gibi düşüyormuş benim bi parmak bile olmamıştı öyle girdim Doğuma yapısal herhalde :)
Amin canım. Günler hızlı geçsin inşlh sana Nisa'n önce kavuşun :)Ben bide mecburi sezeryan olcam gülüm yine de 39.haftsyı bekleyeceğim diyor Dr darısı başına inşallah
Ay bi an önce demek istedim Nisa'ndan önce yazmış telefon tövbe tövbeBen bide mecburi sezeryan olcam gülüm yine de 39.haftsyı bekleyeceğim diyor Dr darısı başına inşallah
Canım senin 2. Hamilelik değil miAy bi an önce demek istedim Nisa'ndan önce yazmış telefon tövbe tövbe
Evet ikinci kızım nasipse inşlh :)Canım senin 2. Hamilelik değil mi
Maşallah canım Allah hayırlısi ile kucagina almayı nasip etsinEvet ikinci kızım nasipse inşlh :)
Hepimiz sağlıkla alalım kucaklarımıza canım inşMaşallah canım Allah hayırlısi ile kucagina almayı nasip etsin
Canım normal doğum mu yaptınHepimiz sağlıkla alalım kucaklarımıza canım inş
Normal doğurdum çok şükürCanım normal doğum mu yaptın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?