karnınız ağrıyo mu? :(

ilkbahar_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2012
735
225
103
İzmir
selam kızlar. ben hamileliğimi perşembe öğrendim. ara ara adet gibi karnıma ağrı saplanıyo. ya da belim ağrıyo. hiç ağrısız olduğum zamanlar çok az yani. ve açık kahve-sarı gibi akıntım var. doktora sordum rahim genişlediği için kılcal damarlar çatlıyo dedi ama ağrılar beni korkutuyo bunu yaşayan var mı?

İlk aylarda ablamda hiç ağrılar falan yoktu,şuan 24.haftasında ağrıları başladı özellikle belinde..
Doktoruna danışmışsın zaten,korkmana hiç gerek yok. Önemli bir şey olsaydı mutlaka söylerdi sana doktorun..

Merhaba canım sağlıkla kucaklarsın bebeğini inşallah
Eğer kanaman yoksa ağrı normal,ben de aynı durumdayım çünkü
başta embriyo rahime yerleşirken rahim duvarına gömülürken kılcal damarları çatlatıyo o batma yapıyo ve ayrıca rahim hızla büyümeye başladığı için karın boşluğunda organı tutan bağlar gerildiği için de ağrı oluyomuş
doktorum normal demişti bana,önemli olan kanama olmaması
ben de de geçen gün sarı akıntı oldu
şimdi renksiz bi akıntı devam ediyo.belim de ayakta çok kaldığımda veya çok oturduğumda ağrımaya başlıyo

Bende hamileliğimin ilk üç ayında ara ara kanama gördüm ve beraberinde müthiş kasık ağrım oluyordu.Doktorum miyom olduğunu ve çocuğun hayati tehlikesi olduğunu bu sebeple ağrı ve kanama sıkıntısı yaşadığımı belirtti.4.ayın içindeyken bile kanamam oluyordu ama şu soralar yok.28. haftamdayım ama halen tarifsiz kasık ağrılarım oluyor ve doktorum normal dio.Ve sanırım doğuma kadar da böyle devam edecek

Kızlar ağrılarım büyük ölçüde azaldı fakat bu kahverengi lekelenme deli edecek. progestan verdi doktor. keseyi de gördük sağlıklı görünüyo dedi ama hala günde 1-2 damla kahverengi akıntım var görünce çok canım sıkılıyo

cnm aynı şeyleri bende yaşadım düşük tehliken var dedi dr progesteron ve istiratle atlattım çok şükür fakat ilişki hala yasak
üzülme sakın bana daha olumsuz yaklaştı dr kalp atışı yok tehlike var fln dedi yedim kendimi ama boşunaymış herşey gayet sağlıklıyız şimdi :)) ayrıca bel ve kasık ağrıları çok normal ama şiddetli değilse kendini üzme dinlenmene bak bunlar güzel günlerimiz hayırlısı ile tüm hamileler ve biz bebeklerini sağlıklı sıhatli bi şekilde kucaklarımıza alırlar inşllh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…