KARNINIZ KAÇ AYDAN İTİBAREN BÜYÜDÜ

morpuding

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2021
124
24
28
25
Yaklaşık 12-13 haftalık hamilelik idrarda kesin çıkar mı lütfen cevaplar mısınız? Birde hamile kalan arkadaşlar karnınız kaç aydan sonra büyüdü

Yaklaşık 12-13 haftalık hamilelik idrarda kesin çıkar mı lütfen cevaplar mısınız? Birde hamile kalan arkadaşlar karnınız kaç aydan sonra büyüdü
Kese oluşup, kalp atışı bile belli olur o haftalarda.
Hatta ikili tarama zamanı 12. Hafta.
Benim 4.5aydan sonra büyümeye başladı.

Adet olmussunuz gebe değilsiniz surtunurken korunun hastalık bulaşmasın

Ah ne uyaniksiniz ya
Ben hiç öyle şeyler bulamıyorum bulmaya çalışırken de eeeh yetti be diye yarıda pes ediyorum😂😂😂
Ya prolaktin yüksek çıktı gebelik olabilir mi vs yazıları da vardı konulari hep adet azalmasindan falan bahsetmiş ..

Öğren kız bunları konuya net cevabın olur en azından 😉

5. Aydan sonra büyüdü. Göbeğim olmasa yine belli olmazdı heralde

Benim çocuğumun cinsiyeti bile belli oldu 12.haftada. Bir gidin isterseniz doktora

15. Haftadan sonra farkedilir oldu. Tam karnım 20. Haftadan sonra falan çıktı

Sürtünme oldu boşalma olmadı demişsin, adet olmuşsun,eylülde doktora gitmişsin ultrasonda görünmemiş, kan da çıkmamış, idrarda da çıkmamış hala bu neyin ısrarı anlamış değilim evet hamilesin denmesini mi istiyosun. Evettt hamilesinnnn gözünaydın👍🏼

Back
X