Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kese oluşup, kalp atışı bile belli olur o haftalarda.Yaklaşık 12-13 haftalık hamilelik idrarda kesin çıkar mı lütfen cevaplar mısınız? Birde hamile kalan arkadaşlar karnınız kaç aydan sonra büyüdü
Adet olmussunuz gebe değilsiniz surtunurken korunun hastalık bulaşmasınYaklaşık 12-13 haftalık hamilelik idrarda kesin çıkar mı lütfen cevaplar mısınız? Birde hamile kalan arkadaşlar karnınız kaç aydan sonra büyüdü
Nereden ogrendin adet olduğunuAdet olmussunuz gebe değilsiniz surtunurken korunun hastalık bulaşmasın
Ah ne uyaniksiniz yaGeçmişten![]()
Ya prolaktin yüksek çıktı gebelik olabilir mi vs yazıları da vardı konulari hep adet azalmasindan falan bahsetmiş ..Ah ne uyaniksiniz ya
Ben hiç öyle şeyler bulamıyorum bulmaya çalışırken de eeeh yetti be diye yarıda pes ediyorum![]()
Teşekkürler sadece adet olup hamile kalanlar da varmış kafam karıştı iyiceAdet olmussunuz gebe değilsiniz surtunurken korunun hastalık bulaşmasın
İdrarda kesin çıkar o zamanKese oluşup, kalp atışı bile belli olur o haftalarda.
Hatta ikili tarama zamanı 12. Hafta.
Benim 4.5aydan sonra büyümeye başladı.
Ben zayıfım karnım düm düz değilimdir herhalde idrar testi yaptım bi çok kez negatif hepsi5. Aydan sonra büyüdü. Göbeğim olmasa yine belli olmazdı heralde
15. Haftadan sonra farkedilir oldu. Tam karnım 20. Haftadan sonra falan çıktıYaklaşık 12-13 haftalık hamilelik idrarda kesin çıkar mı lütfen cevaplar mısınız? Birde hamile kalan arkadaşlar karnınız kaç aydan sonra büyüdü
Çıkması lazım. Negatifse bir kan testi verin. Adet gormediyseniz, düzenliyse normalde, doktora gidin.İdrarda kesin çıkar o zaman
Adet gördüm ama adet görüp hamile kalanlarda varmışÇıkması lazım. Negatifse bir kan testi verin. Adet gormediyseniz, düzenliyse normalde, doktora gidin.
Maalesef gidemem...Benim çocuğumun cinsiyeti bile belli oldu 12.haftada. Bir gidin isterseniz doktora
Benim dümdüz zayıfım değilimdir herhalde hiç bir belirti yok15. Haftadan sonra farkedilir oldu. Tam karnım 20. Haftadan sonra falan çıktı
Psikiyatri test yaptı mı?Ben zayıfım karnım düm düz değilimdir herhalde idrar testi yaptım bi çok kez negatif hepsi
O adet görme değil, üstüne görme oluyor. 2 3 gün açık pembe şeklindedir. Testlerinin negatifse hamile değilsiniz zaten.Adet gördüm ama adet görüp hamile kalanlarda varmış