Karnınız kaçıncı ayda çıkmaya başladı?

BayanBilinmeyen

Kızım, Abla Oluyor. 👨‍👩‍👧‍👦
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2012
2.163
1.841
248
Arkadaslar ben kilolu hamile kaldim 3 aylik suan..
Karnım daha çıkmadı, kilolu diyemiyim acaba?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhaba benim daha yeni 5 haftaligim..ama bildigim kadariyla 4 aydan sonra basliyormus sismeye..

Son düzenleme:
Arkadaslar ben kilolu hamile kaldim 3 aylik suan..
Karnım daha çıkmadı, kilolu diyemiyim acaba?

Merhab canim benm bir tandgmda kilolu 20. haftada daha yeni cikmaya basladi bnimde ikizlerm var 7+4 biri ufaktan cikti sanki birazd olsa

Anladim :) benimde 12 +5 göbekliydm zaten hc anlamiyorum. Hamile kaldiktan snra 4 kg werdim. Artk kilo almaya baslarim dimi?

Ben altı aylığım hala çok küçük diyorlar:)takılma herkesinki aynı olmuyor

ben 6.aya giricem ,hala hamiş olduğumu bilmeyen var :)
göbeğim de çok az o da dar giymediğimden belli olmuyor .
çok normal bunlar ,herkesin göbeği çıkacak diye bir şart yok ..

Anladim :) benimde 12 +5 göbekliydm zaten hc anlamiyorum. Hamile kaldiktan snra 4 kg werdim. Artk kilo almaya baslarim dimi?

Bende 5 kiloya yakin verdim daha simdiden canim herkes birkac ay dayan kilo alirsn rahat beslenrsn dio bakalim insallah oyle olur bnim sorumluluk double

5,5 aylık hamileyim kocaman bi karnım var 4. Aydan itibaren belliydi. 54 ile hamile kaldım, 58 kiloyum. Kilolu hamile kalanlar daha az kilo alabiliyolar

O zaman kiloluyum diye cikmadi karnim.. hc bir degisiklik yok cunku.. hamile kiyafeti almaya gdiyorum ama karnim ne kadar buyur bilmiyorum.

hamile kıyafeti için erken değilmi daha ? Zaten göbüşde çıkmamış, bence biraz büyüsün o zaman alırsın

Dümdüz karnım 3. ayda bi sabah resmen pörtlemişti :)) gaz falan değildi yani bildiğin pörtledi ve giderek daha da şişti:)) iç karnın geniştir ondan belli etmiyordur canım.

hamile kıyafeti için erken değilmi daha ? Zaten göbüşde çıkmamış, bence biraz büyüsün o zaman alırsın

Cok begendgm modeller oluyor. Kalmaz diye almak istiyorum ama ne kadar kilo alacam kestiremiyorum..
Dümdüz karnım 3. ayda bi sabah resmen pörtlemişti :)) gaz falan değildi yani bildiğin pörtledi ve giderek daha da şişti:)) iç karnın geniştir ondan belli etmiyordur canım.

Doktorda bana ic karnin sıkı geceligi bile gec görüyorum dedi.. ama nrmalde göbekliyim yani..

4 aydan sonra kilo almaya başladım ve göbeğim olandan büyük görünmeye başladı : )
herkeste aynı olmuyo diğer arkadaşların dediği gibi. benm karnım kimine göre küçük görünüyo kimine göre büyük.. yapıya bağlı.

bende 6 haftalık hamıleyım. 45 kıloyla hamıle kaldım. karnım gecen haftadan ıtıbaren resmen şişti. normalde sıfır gobek vardır bende ama suan baya baya gobişli oldum. kılomda bır deısıklık yok ama. bebegı olanlar gosterıyorum cok erken dıyorlar. gaz olabılır dıyende oldu. ama karnımı okadra şisiricek bir gaz olsa benıde rahatsız etmezmı? hıc bırsey hıssetmıyorum gaz sancısı yada kramp gıbı. cumartesi doktora gıdecegım ve bu konuyuda srucam. ama eger kılolu arkadasların karnı cıkmıyor tezi dogruysa benımkıde cok zayıf oldugum ıcın fazla bellı oluyor olabılır degıl mı?

Merak etme bende kilolu olup ilk aylarda kilo verenlerdeniz :) Daha yeni yeni karnım çıkmaya başladı benim bu haftalarda . Ama hala kilo artışım olmadı :) bebeğin kendisinin kilo alması önemli bizimmki değil :) hatta keşke hiç almasakda bebeğimiz sadece kilo alsa :)

benımde bu sabah tam dedıgınız sey oldu, akşamları ve yemek sonrası sıserdım gazdan oturu ama bu sabah bırden karım pırtladı galıba artık boyle gıdecek su an 11. haftanın ıcındeyım yarın 12. oluyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…