- 13 Mart 2015
- 4.417
- 8.194
- 358
Bayanlaaaar 9. haftamdayim iki yarin 10. haftams girecegim... karnim büyüdp simdiden alt tarafi sis ve sivri sizdede öylemi??? Normal pantolonlarimi giyemiyorum sıkıyor. Acaba nezaman dan itibaren hamilelik koyafetleri almak lazım???
Cnim bende 9. Haftadaym benmde cok sis. Hamile karni gbi degil ama sis yani. Midem yandiginda iyice sisiyo. Goren komsular ooo baya buyumus karnin diyolar ama asil 4. Ayda baslar buyumeye. Arkadasimin top gibi olmus incecik kizdi. Nrmalde gobegimi iceri cekerdim ama smdi bebek var diye cekemiyorum ama kucuk diyede utaniyorum hirka giyip kapatiyorum onumu :) hep hayalimdi hamile kalip koca gobekle gezmek ama smdi garip geliyo. Bana kotlarm olmuyo kasigimi agritiyo dugmelerimi aciyorm bende hamile kotu alcam bide tulumlar cok hosuma gitti giydim cok yakisti ondan alcam cnim. Asamali dugmeleri var waikikiye bakarsan gorursun. Karnin buyudukce bi ilerideki dugmeyi takarsin hem.masallah sende resmen hamilelik karni var. Benim göbek bicimsiz zaten simidim var o sisti bi hamile kalinca migdede arada sisiyo ikisinin ordasinda bosluk varsimdilik birlesmedi top gibi karnim yok yani.
ben yurtdisindayim burda h&M de bir sürü secenek var :) oraya bakacagim bende yarindan itibaren insallah. Doktorda randevum var yarin aksam hersey yolundaysa insallah alcam. Sen söyledinmi bile? Ben herekesten gizliyorum o yüzden sakliyorum bol kiyafetler giyorum ki görünmesin göbek diye. Is yerindede aynen gizliyorum daha henüz erken diye demedim tehlikeli oldugu icin ilk 3 ay. Sen en son nezaman gittin doktora? Allah saglikla kucagimiza almayi nasip etsin.Cnim bende 9. Haftadaym benmde cok sis. Hamile karni gbi degil ama sis yani. Midem yandiginda iyice sisiyo. Goren komsular ooo baya buyumus karnin diyolar ama asil 4. Ayda baslar buyumeye. Arkadasimin top gibi olmus incecik kizdi. Nrmalde gobegimi iceri cekerdim ama smdi bebek var diye cekemiyorum ama kucuk diyede utaniyorum hirka giyip kapatiyorum onumu :) hep hayalimdi hamile kalip koca gobekle gezmek ama smdi garip geliyo. Bana kotlarm olmuyo kasigimi agritiyo dugmelerimi aciyorm bende hamile kotu alcam bide tulumlar cok hosuma gitti giydim cok yakisti ondan alcam cnim. Asamali dugmeleri var waikikiye bakarsan gorursun. Karnin buyudukce bi ilerideki dugmeyi takarsin hem.
Ben soyledim kalp atisi duyulduktan snra. En son 7 haftalikken gitmistim dr 1 ay snra gel dedi 11. Haftamda gitcem bidaha ama ozelede randevu aldim kalp sesini dinletiyolarmis devlette dinletmediler bide ozledim bebegmi o yuzden 2 3 gun snrada ozele gidicem hem fotografta verir kendi dr um vermio :)ben yurtdisindayim burda h&M de bir sürü secenek var :) oraya bakacagim bende yarindan itibaren insallah. Doktorda randevum var yarin aksam hersey yolundaysa insallah alcam. Sen söyledinmi bile? Ben herekesten gizliyorum o yüzden sakliyorum bol kiyafetler giyorum ki görünmesin göbek diye. Is yerindede aynen gizliyorum daha henüz erken diye demedim tehlikeli oldugu icin ilk 3 ay. Sen en son nezaman gittin doktora? Allah saglikla kucagimiza almayi nasip etsin.
vermiyormu cidden ben iki kere gittim ikisindede verdi. Simdi yarin yine verir insallah hersey yolundadir... ben almanyadayim ya burda özel veya develet yok sirf devlet var hastane degil doktora gidiyorum iste hep burda misal kan almazlar sürekli hcg degerini takip etmezler sadece 3-4 haftada bir cagirirlar gidersin bakarlar hersey yolundami degilmi derler öyle yani cok didiklemiyorlar.Ben soyledim kalp atisi duyulduktan snra. En son 7 haftalikken gitmistim dr 1 ay snra gel dedi 11. Haftamda gitcem bidaha ama ozelede randevu aldim kalp sesini dinletiyolarmis devlette dinletmediler bide ozledim bebegmi o yuzden 2 3 gun snrada ozele gidicem hem fotografta verir kendi dr um vermio :)
7 haftalik ultrason fotografn varmi varsa yuklesenevermiyormu cidden ben iki kere gittim ikisindede verdi. Simdi yarin yine verir insallah hersey yolundadir... ben almanyadayim ya burda özel veya develet yok sirf devlet var hastane degil doktora gidiyorum iste hep burda misal kan almazlar sürekli hcg degerini takip etmezler sadece 3-4 haftada bir cagirirlar gidersin bakarlar hersey yolundami degilmi derler öyle yani cok didiklemiyorlar.
Sakin sen sabirliyssn sorun yok... ben öyle rahat degilim malesef8.HAFTADA GİYMEYE BAŞLADIM OH RAHAT RAHAT
Burda 6+4 tüm7 haftalik ultrason fotografn varmi varsa yuklesene
Ne guzel dr un olcmus flnBurda 6+4 tüm
Burda öyle yapiyorlar bakalim ins yarinda hayirli haberler alirizNe guzel dr un olcmus fln
''Sakin sen sabirliyssn sorun yok...'' bu yazdıgından bişi anlamadım.Sakin sen sabirliyssn sorun yok... ben öyle rahat degilim malesef
onu demedim gec gitmissin kafan rahatmis ya ona diyorum sen rahatsin ben rahat degilim öyle erkenden doktora gittim sik sik da gitmeye calisiyorum ama burda 3-4 haftada bir verliyorlar randevu malesef. Insan endiseleniyor ardinda bir düsük biraktiysa. Yoksa pantolon konusunda vs. bende alcam yarin insallah bugün randevum var hersey yolundaysa alcam.''Sakin sen sabirliyssn sorun yok...'' bu yazdıgından bişi anlamadım.
tercih meselesi bende cok siskinlik olduğu için dar giyinip bebişi rahatsız etmek istemedim :)
Ben simdiden aldim bile 10 haftalik olmama ragmen. Cünkü zaten zayif hamile kalmadim pantolonumun dügmesi bastirdi ve cok agritti mecburdum yani. Simdi rahat edyorum ama uzun seyler giymem gerekiyor yoksa o lastikli bölümü gözüküyor..Merhaba arkadaslar. Ben hamilelik pantolonumu 18. Haftamda aldim. Cok da rahat ettim hatta biraz buyuk aldim daha da buyurum diye :) ikiz bekliyor olmama ragmen karnim tam olarak 17. haftamda cikti. Yani 10. Haftalarda hissettiginiz karin buyumesi aslinda hamilelige bagli olarak bel bolgesinin genislemesi ve GAZ ile alakali. Ne yapip edip salmaya bakin yoksa agrisi cok fena oluyor. Karni inen arkadaslarda farketmeden gaz kacirmis olabilirsiniz ki ne guzel uykuda birakiyorsunuz demek.Bebekleriniz buyudukce sikismalar daha cok olup spazm yapiyor aman dikkat. Gaz yapan hazimsizlik ve kabizlik yapan yiyeceklerden uzak durmak en iyisi. Hepimiz saglikla alalim sipalari kucagimiza ins.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?