Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
11.haftamda minik bir göbeğim çıktı, şuan 15 hafta minik bir topMerhaba tatlis anneler anne adayları karnınız ne zaman çıkmaya başladı acaba ben sabırsızlıkla bekliyorum da![]()
Ben zayıf hamile kaldım göbeğimde yoktu o yüzden benim biraz geç olmuş olabilir. O haftalarda şişkinlik çok oluyor ben davul gibi olmuştum ama geçti şükürSağlıcakla kucağınıza alın inşallah ben daha 7 deyim yavaş yavaş dar gelmeye başladı pantolonlar ama hafif göbeğim hep vardı benim o yüzden merak ediyorum minik top nasıl görünür![]()
Daha çok var o zaman benim nasıl bekliycez20. Haftada dışardan belli olmaya başladı benim![]()
Oyyy çok güzel inşallah hep böyle geçsin hamileliğimiz sabırsızlıkla bekliyorumBen zayıf hamile kaldım göbeğimde yoktu o yüzden benim biraz geç olmuş olabilir. O haftalarda şişkinlik çok oluyor ben davul gibi olmuştum ama geçti şükürvalla çok güzel dar elbise giyip aynanın karşısına geçiyorum müthiş bir his daha minicikken bile
![]()
Sağlıkla kucağıniza alın inşallah erken belli etmiş kendiniBenim 3. ayimda dar giyersem vs belliydi su an 5.5 aylık baya baya ben burdayım diyo dar bol farketmiyor![]()
Amin sizde öyle inşallahSağlıkla kucağıniza alın inşallah erken belli etmiş kendini![]()
Masallaahhh sağlıkli olsun da artık bende psikolojik olarak 7 de olsa sanki çıkmış gibi geliyorAmin sizde öyle inşallahbabası 5750 kg doğmuş ona mi çekecek diye korkmuyor değilim
![]()
Bence çıkıyor zaten. Muhtemelen şişkinlik sadece ama insanı mutlu ediyorMasallaahhh sağlıkli olsun da artık bende psikolojik olarak 7 de olsa sanki çıkmış gibi geliyor![]()
Evet çok güzel bir his haklısınızBence çıkıyor zaten. Muhtemelen şişkinlik sadece ama insanı mutlu ediyor
Şanslı olanlardansınız sanırım sonra vermesi de kolay olmustur7. Aydan sonra anladı insanlar. O zamana dek çok azdı. Kilo sanıldı
17 haftalık olduk ama hiç belli etmiyor, gören asla anlamaz ki hamileyim , bebeği de çok net hissetmiyorum arada kıpırtı oluyor o kadarMerhaba tatlis anneler anne adayları karnınız ne zaman çıkmaya başladı acaba ben sabırsızlıkla bekliyorum da![]()
Bebeği hissetmemeniz daha normal benim arkadaşım da 16 haftalık ona da bu hafta dedi doktor çok az kıpırtı duyabilirsin anca daha diye sizin bebek erkek mi17 haftalık olduk ama hiç belli etmiyor, gören asla anlamaz ki hamileyim , bebeği de çok net hissetmiyorum arada kıpırtı oluyor o kadar
Üçüncü aydan sonra tatlis bir gobisle başladımMerhaba tatlis anneler anne adayları karnınız ne zaman çıkmaya başladı acaba ben sabırsızlıkla bekliyorum da![]()
Doktor kıza benziyor gibi dedi ama kesin değildi, inşallah haftaya belli olacakBebeği hissetmemeniz daha normal benim arkadaşım da 16 haftalık ona da bu hafta dedi doktor çok az kıpırtı duyabilirsin anca daha diye sizin bebek erkek mi
Erkek karnı sivri oluyo ya acaba ondan mı çıkmadı daha diye düşündüm çok güzel hayırlısı inşallahDoktor kıza benziyor gibi dedi ama kesin değildi, inşallah haftaya belli olacak